Translate

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Παρασκευή 5 Νοεμβρίου 2010

ΠΑΟΚ-Βιγιαρεάλ 1-0: Δηλώσεις προπονητών και παικτών



Χάβος:  


"Στο πρώτο ημίχρονο εκτός του πρώτου δεκαλέπτου που προσπαθήσαμε να βρούμε τα πατήματα μας, ήμασταν αρκετά καλοί και ελέγχαμε το παιχνίδι. Στο δεύτερο ημίχρονο πετύχαμε το γκολ σε καθοριστικό σημείο του παιχνιδιού και τα παιδιά αξίζουν συγχαρητήρια. Στο τέλος οι παίκτες γύρισαν πιο πίσω όμως υπάρχουν και τα θετικά αυτού, διότι υπάρχουν περισσότεροι χώροι για κόντρα επιθέσεις".

Για το που θα κριθεί η πρόκριση: "Η πρόκριση θα παιχτεί μέχρι το τελευταίο παιχνίδι. Στην σκέψη μας είναι να κερδίσουμε και τα δύο επόμενα παιχνίδια".


Για το πώς αισθάνεται:
 "Σαν άνθρωπος νιώθω πολύ καλά γιατί έγινε χαρούμενος σήμερα ο κόσμος του ΠΑΟΚ".



Για τον τρόπο που περιόρισε ο ΠΑΟΚ την Βιγιαρεάλ: "Βλέποντας και παρατηρώντας επί ώρες την Βιγιαρεάλ, είδαμε ότι έχει έναν συγκεκριμένο τρόπο παιχνιδιού. Δυναμώσαμε τον άξονα και θεωρήσαμε ότι θα γίνουμε πιο επιθετικοί. Παίξαμε περίπου όπως η Ντινάμο Κιέβου κόντρα στην Βιγιαρεάλ, κλείσαμε τα άκρα τους και νικήσαμε".




Γκαρίδο (προπονητής Βιγιαρεάλ):


"Γνωρίζαμε από την αρχή ότι θα ήταν δύσκολο το παιχνίδι με ένα δύσκολο αντίπαλο με πολλά όπλα και καλούς παίκτες. Αυτά τα παιχνίδια κρίνονται στις λεπτομέρειες. Είχαμε μία φάση με τον Άλτιντορ στον πρώτο μέρος, αλλά δεν σκοράραμε. Στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε τον έλεγχο, αλλά από μία στημένη φάση ο ΠΑΟΚ σκόραρε. Έτσι είναι αυτά τα παιχνίδια".


Για τη βαθμολογία του ομίλου:
"Μένουν δύο παιχνίδια και εξαρτάται από εμάς η συνέχεια. Είμαστε αναγκασμένοι να κερδίσουμε όλα τα παιχνίδια. Αυτός ήταν ο στόχος μας από την αρχή. Παίζουμε με σπουδαίους αντιπάλους, όπως ο ΠΑΟΚ και αυτό το ξέραμε από την αρχή. Απλά, έτσι όπως έγιναν τα πράγματα είναι λίγο πιο δύσκολο να γίνει αυτό".


Για το ότι η ομάδα του δεν απείλησε τον ΠΑΟΚ μετά την επίτευξη του γκολ του ΠΑΟΚ: "Είναι αλήθεια ότι θέλαμε να κάνουμε μία φάση γρήγορα και να φτάσουμε σε ένα γκολ. Για αυτό περιοριστήκαμε σε βαθιές μπαλιές. Ο ΠΑΟΚ είχε κλειστεί στα καρέ του και εμείς έπρεπε να σκοράρουμε".








Κοντρέρας:


Για τον αγώνα με την Βιγιαρεάλ: "Πάντα πρέπει να κερδίζουμε εκτός έδρας. Πρέπει να κερδίσουμε και τα υπόλοιπα παιχνίδια. Πρέπει να κερδίσουμε την Μπριζ και να πάρουμε την πρόκριση".



Για το αν ο ΠΑΟΚ έκανε το καλύτερό του παιχνίδι: "Όχι δεν είναι το καλύτερο μας παιχνίδι. Ελπίζω να έρθουν κι άλλα καλύτερα παιχνίδια. Κάθε νίκη που έρχεται είναι για καλό. Είμαι χαρούμενος για τη νίκη, αλλά και για το γεγονός ότι δεν δεχθήκαμε γκολ".



Για το πόσο κοντά είναι η πρόκριση μετά τη νίκη της Ντιναμό Ζάγκρεμπ στο Βέλγιο: "Το βασικό είναι να κερδίσουμε την Μπριζ και αν καταφέρουμε να πάρουμε έστω έναν βαθμό στο Ζάγκρεμπ, η πρόκριση είναι κοντά".








Βιεϊρίνια:


Για τον αγώνα με τη Βιγιαρεάλ: "Στο πρώτο ημίχρονο δεν καταφέραμε να βρούμε ρυθμό και να απειλήσουμε την Βιγιαρεάλ. Στο δεύτερο μέρος, όμως, βρήκαμε τα πατήματά μας και σε συνδυασμό με το γκολ που πετύχαμε πήραμε μία πολύ σημαντική νίκη".

Για τον αγώνα με την Καβάλα: "Το μυαλό μας, από εδώ και πέρα πρέπει να είναι στον αγώνα με την Καβάλα. Εκεί θα έχουμε τον κόσμο στο πλευρό μας και θα αντιμετωπίσουμε μία ομάδα που παίζει πολύ καλό ποδόσφαιρο. Πρέπει να πάρουμε τη νίκη, την οποία θέλουμε πάρα πολύ".









Βιτόλο: 

Για τον αγώνα με την Βιγιαρεάλ: "Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι παίξαμε κόντρα σε μία από τις καλύτερες ομάδες στην Ισπανία. Κάναμε καλή εμφάνιση και αξίζαμε τη νίκη".

Για την αγωνιστική εικόνα του ΠΑΟΚ: "Ψάχνουμε να βρούμε μία θετική πορεία. Η ομάδα έχει επανέλθει στον σωστό δρόμο και κινείται ανοδικά".

Για την συνέχεια των αγώνων στον όμιλο του Γιουρόπα Λιγκ: "Είναι ένα γκρουπ πολύ ισορροπημένο με ένα αποτέλεσμα μπορούν να χαλάσουν όλα. Πρέπει να κερδίσουμε το εντός έδρας παιχνίδι με την Μπριζ".









Φωτάκης:


"Σήμερα αντιμετωπίσαμε μία ποιοτική ομάδα που βρίσκεται σε σπουδαία φόρμα, όπως φάνηκε και από κάποιες φάσεις. Για να έρθει αυτή η δίκαιη η νίκη κάναμε μία μεγάλη εμφάνιση. Αποδείξαμε και πάλι ότι ο ΠΑΟΚ έχει σπουδαίο ρόστερ, όλοι είμαστε έτοιμοι για να βοηθήσουμε ανά πάσα στιγμή. Στον αγωνιστικό χώρο κλείσαμε τα κενά διαστήματα και δεν αφήσαμε τη Βιγιαρεάλ να μας απειλήσει. Δεν ανησύχησα, παρά μόνο στο τέλος του αγώνα όταν οι Ισπανοί μας πίεσαν με γεμίσματα. Με τα αποτελέσματα που έχουμε στους τελευταίους αγώνες δείχνουμε ότι βρισκόμαστε σε ανοδική πορεία".



Άνχελ Λόπεζ (παίκτης Βιγιαρεάλ):

"Είναι αλήθεια ότι η ομάδα μου προσπάθησε να βγει στην επίθεση και να έχει την κατοχή του αγώνα. Ξέραμε, ότι ο ΠΑΟΚ θα παίξει με αντεπιθέσεις. Δεν μπορούσαμε να κάνουμε κάτι και από μία στημένη φάση δεχθήκαμε το γκολ και κρίθηκε το παιχνίδι. Φεύγουμε στεναχωρημένοι από τη Θεσσαλονίκη. Τώρα πια, η κατάσταση είναι πιο περίπλοκη στον όμιλο και αυτό είναι κάτι που μας αγχώνει. Με το που άρχισε το παιχνίδι είχαμε μια σημαντική ευκαιρία και φυσικά αν είχε βάλει το γκολ το παιχνίδι θα είχε εξελιχθεί αλλιώς γιατί ο ΠΑΟΚ θα έπρεπε να βγει μπροστά για να ισοφαρίσει και αυτό θα άλλαζε τη ροή του αγώνα. Συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ για τη νίκη που πέτυχε".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΡΆΨΤΕ ΤΟ ΣΧΌΛΙΌ ΣΑΣ

Γράψτε το σχόλιό σας με κόσμιο τρόπο.Χωρίς προσβλητικά μηνύματα και βρισιές σε οποιονδήποτε. ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΥΝ!

Δεν θα δημοσιεύονται σχόλια που γράφονται σε greeklish

Powered By Blogger

Το αρχείο του blog