Translate

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Πέμπτη 30 Ιουνίου 2011

Ανακοίνωσε τον Πεντρετί η Λιλ

 
 
Η Λιλ συνέχισε τη μεταγραφική της ενίσχυση, εντάσσοντας στο δυναμικό της και τον Μπενουά Πεντρετί.Όπως ανακοίνωσε η επίσημη ιστοσελίδα των πρωταθλητών, ο πρώην άσος της Λιόν και της Μαρσέιγ υπέγραψε τριετές συμβόλαιο συνεργασίας με τη νέα του ομάδα.

«Τελειώνει» του Γκοβού!


Θέμα ημερών είναι πλέον η μεταγραφή του Σίντνεϊ Γκοβού στην Εβιάν, κάτι που τόνισε άλλωστε και ο μάνατζερ του παίκτη μετά τη συνάντηση με τον Δημήτρη Γόντικα. 


Τρέλα ΠΑΟΚ

 
 
Και η τρέλα των φίλων του ΠΑΟΚ για τα εισιτήρια διαρκείας καλά κρατεί... Μέρα με την μέρα ένας μεγάλος αριθμός αυτών "εξαφανίζεται" και η Πέμπτη (30/6) δεν αποτέλεσε εξαίρεση σε αυτό. 


Μια... παράξενη «πρώτη»!




Η πιο... παράξενη πρώτη συγκέντρωση των τελευταίων ετών έγινε στον Παναθηναϊκό. Χωρίς νέους παίκτες, με ποδοσφαιριστές που ξέρουν ότι θα φύγουν αλλά και με άλλους να έχουν άδεια έως τις 4 Ιουλίου.

Και με τη... βούλα Καστίγιο!




Ποδοσφαιριστής του Άρη είναι και επίσημα ο Νέρι Καστίγιο ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας μέχρι το 2013. Τη φανέλα με το νούμερο 10 πήρε ο παίκτης. «Αυτό που ήθελα» τόνισε χαρακτηριστικά ο «Νιντέντο».
Το χρονικό μιας προαναγγλθέντος συμφωνίας ολοκληρώθηκε κι επίσημα σήμερα. Ο Νέρι Καστίγιο υπέγραψε διετές συμβόλαιο συνεργασίας με τον Άρη για τα επόμενα δύο χρόνια.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΡΗΣ :

Προτάσεις στοιχήματος (30/6)


Καλησπέρα σας. Εχθές από ότι είδατε τα πήγαμε χάλια! Σήμερα θα προσπαθήσω να σας αποζημιώσω με δυο τριάδες και μία τετράδα.

Δείτε τις:  

Θέλει «μεγάλο παίκτη» ο Φλωρίδης

PAOK floridis vryzas

Σύμφωνα με πληροφορίες ο υποψήφιος νέος επενδυτής της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Βασίλης Φλωρίδης, φέρεται να έδωσε εντολή στον Ζήση Βρύζα για την απόκτηση ενός «μεγάλου παίκτη» που θα προκαλέσει αίσθηση και θα ενισχύσει σημαντικά τον «Δικέφαλο του Βορρά», ενώ έχει αποφασίσει να μην προχωρήσει στην πώληση του Πορτογάλου μεσοεπιθετικού, Adelino Vieirinha.
Εν τω μεταξύ ο έλεγχος στα οικονομικά και νομικά στοιχεία της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ από συνεργάτες του κύριου Φλωρίδη συνεχίζεται και η όλη διαδικασία υπάρχει η αισιοδοξία ότι θα ολοκληρωθεί στα τέλη της τρέχουσας εβδομάδας.

Τα βρήκε με Τσιμπάμπα η Λάρισα

 
 
Στο δυναμικό της Λάρισας θα παραμείνει όπως όλα δείχνουν και τη νέα σεζόν ο Ζοέλ Τσιμπάμπα, καθώς οι «βυσσινί» τα βρήκαν σε όλα με τη Λεχ Πόζναν.


Ενθουσιασμός στην πρώτη προπόνηση του Αρη (videos)



Περισσότεροι από 8.000 οπαδοί του Αρη βρέθηκαν το απόγευμα της Τετάρτης στο "Κλεάνθης Βικελίδης", στην πρώτη προπόνηση ενόψει της νέας σεζόν.
Powered By Blogger

Το αρχείο του blog