Translate

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2012

Στην Ίντερ ο Γκουαρίν


Κοντά στην Ίντερ ο Γκουαρίν

Ο Φρέντι Γκουαρίν θα συνεχίσει την καριέρα του στην Ιντερ, η οποία συμφώνησε με την Πόρτο για τον δανεισμό του ως το τέλος της σεζόν, με οψιόν αγοράς του το ερχόμενο καλοκαίρι.
 

Στην ΚΠΡ ο Σισέ!


 

Ο Γάλλος επιθετικός αποχαιρετά την Ιταλία και την Λάτσιο για να επιστρέψει στην Πρέμιερ Λιγκ, με το κόστος της μετακόμισης να αγγίζει τα 5.000.000 €.

Δανεικός στη Σάντερλαντ ο Κυριάκος

 

Με τη φανέλα της Σάντερλαντ θα αγωνίζεται για το υπόλοιπο της σεζόν ο Σωτήρης Κυριάκος.

Στην Τζένοα ο Μπελούτσι και ο Καρβάλιο




Η Τζένοα ανακοίνωσε την απόκτηση, με την μορφή δανεισμού, των Φερνάντο Μπελούτσι από την Πόρτο και Ρότζερ ντε Καρβάλιο από την Φιγκεϊρένσε, μέχρι το τέλος της τρέχουσας σεζόν.

Δανεικός στον ΠΑΟΚ ο Νιμανί

«ΠΑΟΚ όπως Μαρσέιγ…» 
Την ανακοίνωση με την οποία γνωστοποιεί ότι ΠΑΟΚ και Μονακό συμφώνησαν για το δανεισμό του Φρεντερίκ Νιμανί  μέχρι τον Ιούνιο του 2012 προχώρησε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Εκανε τις πρώτες του δηλώσεις ο Γάλλος.

Αναπροσαρμογή σε Σταφυλίδη

 


Ο ΠΑΟΚ επέκτεινε τη διάρκεια του συμβολαίου του με τον Κώστα Σταφυλίδη μέχρι το καλοκαίρι του 2016. Επαγγελματίες και οι Χαρμάνας, Κωνσταντινίδης.

Αποχή των ποδοσφαιριστών της football League και football League 2


Με ανακοίνωση που εξέδωσε ο ΠΣΑΠ ξεκαθαρίζει πως εμμένει στην απόφασή του για αποχή των ποδοσφαιριστών που αγωνίζονται στην football League 1 και 2.

Μένει ο Σηφάκης

 

Ο Μιχάλης Σηφάκης θα παραμείνει στον Άρη μέχρι και το καλοκαίρι, καθώς συμφώνησαν για τα οφειλόμενα και ο 27χρονος γκολκίπερ απέσυρε την προσφυγή του στην ΕΠΟ.


Powered By Blogger

Το αρχείο του blog