Translate

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Πέμπτη 9 Σεπτεμβρίου 2010

Παράταση στα διαρκείας του Παναθηναϊκού



Τα 28.456 διαρκείας όπως φαίνεται δεν ήταν αρκετά για του φίλους του Παναθηναϊκού, αφού οι "πράσινοι" αποφάσισαν να συνεχιστεί η πώληση και είναι πάρα πολύ πιθανό να σπάσει το φράγμα των 30.000!

Συνάντηση Ζαγοράκη-Παπακωνσταντίνου



Την αντικατάσταση του υπάρχοντος νόμου Ορφανού, για τα χρέη των αθλητικών ανωνύμων εταιρειών, πρότειναν ως λύση οι διοικούντες την ΠΑΕ ΠΑΟΚ, με ένα νέο νόμο που θα διπλασιάζει τον χρόνο αποπληρωμής του πρωτογενούς κεφαλαίου και δε θα περιλαμβάνει την πρόσθετη καταβολή του 20% των προστίμων και των προσαυξήσεων. Με τον Υπουργό Οικονομικών Γιώργο Παπακωνσταντίνου συναντήθηκαν την Τετάρτη (8/9) ο Θόδωρος Ζαγοράκης και ο Ηλίας Βιολίδης.

Βγήκαν τα εισητήρια για το Γιουρόπα Λιγκ



Α
πό τις 9 το πρωί σήμερα οι φίλοι του ΠΑΟΚ προμηθεύονται εισιτήρια για τα εντός έδρας ματς της αγαπημένης του ομάδα για τους ομίλους του Europa League κόντρα σε Ντιναμό Ζάγκρεμπ, Βιγιαρεάλ και Μπριζ.

Λαζαρίδης: "Με τον κόσμο μας για τη νίκη"

Πρόβλημα με Μετίν

(Photo: Action Images).


Νέο πρόβλημα προέκυψε για τον Γιάννη Παπακώστα καθώς ο Τουμέρ Μετίν της Λάρισας αισθάνθηκε ενοχλήσεις στους προσαγωγούς και έτσι είναι αμφίβολος για το παιχνίδι της δεύτερης αγωνιστικής κόντρα στην Καβάλα.
Powered By Blogger

Το αρχείο του blog