Translate

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Πέμπτη 7 Απριλίου 2011

Χωρίς κόσμο με Ηρακλή

Χωρίς κόσμο με Ηρακλή

Η συμπεριφορά των οπαδών της ΑΕΚ στο ματς με τον Ατρόμητο έχει ως συνέπεια, τελικά, την ποινή διεξαγωγής του αγώνα  με τον Ηρακλή στο ΟΑΚΑ κεκλεισμένων των θυρών.


30η αγωνιστική: Πρώτη εντός έδρας ήττα Μουρίνιο μετά από 9 χρόνια, στο +8 η Μπαρτσελόνα





Χρειάστηκε να περάσουν 9 χρόνια και 150 ματς μέχρι να χάσει ομάδα του Ζοζέ Μουρίνιο εντός έδρας στο πρωτάθλημα. Η Σπόρτινγκ Χιχόν έκανε την έκπληξη και υπέταξε τη Ρεάλ Μαδρίτης με 1-0 για την 30η αγωνιστική της Primera Division, δίνοντας τον τίτλο ουσιαστικά στη Μπαρτσελόνα.


31η αγωνιστική: Aπό την κόλαση στο παράδεισο η Γιουνάιτεντ, ξέσπασε η Σίτι



Τον... Χάρο με τα μάτια της είδε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στην έδρα της Γουέστ Χαμ. Ο Μαρκ Νομπλ ευστόχησε δύο φορές από την άσπρη βούλα του πέναλτι, στο 11ο και 25ο λεπτό, και η Γουέστ Χαμ βρέθηκε προ των πυλών μίας σπουδαίας νίκης στη μάχη που δίνει για αποφυγή του υποβιβασμού.


Τέλος ο Ντουντού!

Oριστικά τέλος ο Ντουντού!


Ο Ντουντού Σεαρένσε αποτελεί παρελθόν από τον Ολυμπιακό καθώς η διοίκηση των Πειραιωτών ήρθε σε συμφωνία με την Ατλέτικο Μινέιρο για την παραχώρησή του στον Βραζιλιάνικο σύλλογο έναντι του ποσού των 1,1 εκατομμυρίων ευρώ!!!

Aπο τον Λάζαρο Σέμο στον Δημήτρη Γιάντση

   

Την εξαιρετική παράδοση που έχει χτίσει την τελευταία δωδεκαετία, θα επιδιώξει να διατηρήσει ο Ηρακλής την Κυριακή (7μ.μ.) κόντρα στον ΠΑΟΚ. Στα δώδεκα τελευταία παιχνίδια με γηπεδούχο τον Ηρακλή, οι κυανόλευκοι μετρούν επτά νίκες και πέντε ισοπαλίες. 

Powered By Blogger

Το αρχείο του blog