Translate

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Παρασκευή 8 Ιουλίου 2011

Βιεϊρίνια: "Είμαι ΠΑΟΚ"




Αναλυτικά η συνέντευξη του Αντελίνο Βιεϊρίνια:



Για τον ερχομό του παιδιού του στη ζωή: "Σε λίγους μήνες θα έρθει στην ζωή ένα δικό μου παιδί. Είναι μια μεγάλη ικανοποίηση και ειδικά για μας τους ποδοσφαιριστές η οικογενειακή ζωή είναι βασικός παράγοντας της καριέρας μας. Το σημαντικότερο πράγμα είναι να γίνεις πατέρας. και να νιώθεις καλά 
στη δουλειά σου."


Στον Εργοτέλη ο Κουτσιανικούλης!

koutsia2
 Παπουτσάκης και Ζαγοράκης είχαν συνομιλία αργά το βράδυ της Πέμπτης (7/7), στην οποία τα βρήκαν σε όλα για τη μετακίνηση του Βασίλη Κουτσιανικούλη στον Εργοτέλη. Ποιες οι προϋποθέσεις και η στάση του παίκτη.

Ταξιδεύει στο Ζέεφελντ και ο Α. Παπαδόπουλος. Δείτε ποια είναι η αποστολή για την Αυστρία

 

Με τον Αβραάμ Παπαδόπουλο να συμμετέχει κανονικά στην αποστολή θα ταξιδέψει ο Ολυμπιακός στο Ζέεφελντ για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας. Μετά την άρση του απαγορευτικού ο Έλληνας αμυντικός μπορεί να ταξιδέψει κανονικά στο εξωτερικό.

Αδαμίδης: "Δεν φεύγουμε από το ΟΑΚΑ"



Την διαβεβαίωση του ότι η ΑΕΚ θα χρησιμοποιεί ως έδρα το Ολυμπιακό Στάδιο και τη νέα περίοδο έδωσε ο πρόεδρος της Ένωσης, Σταύρος Αδαμίδης.

Αποχαιρέτησε ο Τζιμπρίλ!



Ο Σισέ στο γεύμα της Παιανίας αποχαιρέτησε τους συμπαίκτες του. Μέχρι τη Δευτέρα θα ταξιδέψει στη Ρώμη(παρά την έντονη φημολογία, ο Τζιμπρίλ Σισέ δεν ταξίδεψε στη Ρώμη το απόγευμα της Πέμπτης για να ολοκληρώσει τη μετακίνησή του στη Λάτσιο). Ο Φερέιρα επέλεξε τους 27 παίκτες της προετοιμασίας και ο Γάλλος δεν βρίσκεται μέσα.

Powered By Blogger

Το αρχείο του blog