Translate

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Δευτέρα 6 Σεπτεμβρίου 2010

Ο Τζίγγερ χαρίζει το 25% των μετοχών του σε Βγενόπουλο και Πατέρα!



Μια κίνηση-βόμβα έκανε ο Γιάννης Βαρδινογιάννης. Με ανοικτή επιστολή προς τον Νίκο Πατέρα και τον Ανδρέα Βγενόπουλο τους γνωστοποιεί την πρόθεσή του να τους δωρίσει το 25% των μετοχών που κατέχει!


Απάντηση της ΠΑΕ ΑΕΚ στην ΠΑΕ Ηρακλής
















Με ανακοίνωση που εξέδωσε η ΠΑΕ ΑΕΚ απαντάει σε αυτή της ΠΑΕ Ηρακλής με αφορμή την επίθεση οπαδών των Θεσσαλονικέων στον Βασίλη Μπορμπόκη.

51 χρόνια ζωής της θρυλικής Τούμπας...





Σαν σήμερα, πριν από πενήντα ένα ακριβώς χρόνια εγκαινιάστηκε η θρυλική Τούμπα. Πενήντα ένα  χρόνια ένδοξης ιστορίας, θριάμβων, συγκλονιστικών στιγμών, πενήντα ένα χρόνια  γαλούχησης και μυσταγωγίας γενεών και γενεών ΠΑΟΚτσήδων, πενήντα ένα χρόνια  δέους και τρόμου στους αντιπάλους μόνο στο άκουσμα της λέξης ΤΟΥΜΠΑ...

ο Ηρακλής καταδικάζει την επίθεση σε Μπορμπόκη





Η ΠΑΕ Ηρακλής εξέδωσε ανακοίνωση σχετικά με την επίθεση στον Βασίλη Μπορμπόκη, στην οποία καταδικάζει τα επεισόδια εις βάρος του σκάουτερ της ΠΑΕ ΑΕΚ, αλλά καταλογίζει ευθύνες τόσο στους "κιτρινόμαυρους", όσο στον ίδιο επειδή δεν ενημέρωσαν για την παρουσία του στο γήπεδο.

Μάρα: "Το πάθημα να μας γίνει μάθημα"

Μάρα: «Μάχιμοι για 90λεπτά»
Μάθημα για τη συνέχεια του Ηρακλή στις αγωνιστικές του υποχρεώσεις  θα αποτελέσει η φιλική ήττα από τον Πανσερραικό (με 2-0) σύμφωνα με τα όσα είπε ο Μπόγκνταν Μάρα.

Πάμπλο Γκαρσία: "Ήθελα να σταματήσω, αλλά ξανάνιωσα στον ΠΑΟΚ"


Ο "σκληρός" του "Δικεφάλου του Βορρά" μιλάει στο "Βήμα της Κυριακής" για τα δύσκολα παιδικά του χρόνια, τις κακές σχέσεις του με τους προπονητές, για την μπουνιά στον Ντιόγο, για τους Ζαγοράκη, Βρύζα και Μπερέτα και εκτιμά ότι η ομάδα του είναι έτοιμη για τον τίτλο.
Powered By Blogger

Το αρχείο του blog