Translate

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Πέμπτη 27 Μαΐου 2010

Ανακοινώθηκε ο Μαντούκα από το ΑΠΟΕΛ


Ο Γκουστάβο Μαντούκα είναι πλέον και επίσημα παίκτης του ΑΠΟΕΛ. Η κυπριακή ομάδα ανακοίνωσε πως ήρθε συμφωνία με τον πρώην μέσο της ΑΕΚ.
Ο 30χρονος Βραζιλιάνος θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις και στην συνέχεια, αν όλα πάνε καλά, θα υπογράψει τριετές συμβόλαιο συνεργασίας με τους «πορτοκαλί». Χαρακτηριστικά η ανακοίνωση αναφέρει: «Η Εταιρεία ΑΠΟΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΛΤΔ ανακοινώνει την κατ΄ αρχήν συμφωνία με τον Βραζιλιάνο ποδοσφαιριστή Gustavo Manduca (κάτοχο ιταλικού διαβατηρίου) για 3 χρόνια. Ο ποδοσφαιριστής βρίσκεται ήδη στην Κύπρο για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις».

"Έξω φρενών" ο Ζαγοράκης με τις αντιδράσεις των οργανωμένων με αφορμή τον Σαλπιγγίδη


Δυνατό πονοκέφαλο προκάλεσαν στον Θόδωρο Ζαγοράκη οι αντιδράσεις μερίδας των οργανωμένων οπαδών του ΠΑΟΚ για το ενδεχόμενο της μεταγραφής του Δημήτρη Σαλπιγγίδη. Ο πρόεδρος της "ασπρόμαυρης" ΠΑΕ ένιωσε ιδιαίτερα άβολα μετά από αυτή την εξέλιξη, σε βαθμό που να εκφράσει δυσαρέσκεια στο περιβάλλον του.
"Δηλαδή, εμείς ό,τι κάνουμε για το καλό της ομάδας δεν το κάνουμε;", έλεγε ο Ζαγοράκης στους στενούς συνεργάτες του, φανερώνοντας την ενόχλησή του για τον ξεσηκωμό μέρους των φίλων του "Δικέφαλου" για μια ενδεχόμενη μεταγραφική κίνηση, που οι διοικούντες ευελπιστούν ότι αν ολοκληρωθεί, θα βοηθήσει τα μέγιστα την ομάδα στο μέλλον.

Αισιοδοξία Κατσαρή για την Τούμπα

Στο μεταξύ, στη συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου του Α.Σ. ΠΑΟΚ, που έγινε το βράδυ της Τετάρτης (26/5), ο πρόεδρος της διοίκησης, Θανάσης Κατσαρής, εμφανίστηκε ιδιαίτερα αισιόδοξος για τη χρηματοδότηση των έργων στις θύρες 7 και 8 στο γήπεδο της Τούμπας, από την ΟΠΑΠ Α.Ε..
Όπως τόνισε στους συμβούλους του Ερασιτέχνη, οι "ασπρόμαυροι" κατά τα φαινόμενα θα εξασφαλίσουν το 1 εκατομμύριο ευρώ, που απαιτείται για να ολοκληρωθούν οι εργασίες και να μην χρειαστεί να μετακομίσει η ποδοσφαιρική ομάδα από την Τούμπα για τους ευρωπαϊκούς της αγώνες, προκαλώντας ζημιά σε όλα τα τμήματα του Ερασιτέχνη.
Ο κ. Κατσαρής είπε ακόμη ότι ο ΟΠΑΠ ζητεί ως αντιπαροχή για τα χρήματα αυτά να τοποθετηθεί σήμα του στο πίσω μέρος της φανέλας της ποδοσφαιρικής ομάδας, ταμπέλες γύρω στο γήπεδο της Τούμπας και διαφημιστικό "χαλί" γύρω από το τερέν. Οι σύμβουλοι του ερασιτέχνη συμφώνησαν ότι πρέπει όλοι να δραστηριοποιηθούν για την άμεση ολοκλήρωση των έργων στο γήπεδο, ώστε να προλάβει το ποδοσφαιρικό τμήμα τις ημερομηνίες για το Τσάμπιονς Λιγκ.

Τα εισιτήρια διαρκείας

Με το θέμα των εργασιών στο γήπεδο σχετίζεται και το ζήτημα της κυκλοφορίας των εισιτηρίων διαρκείας της νέας αγωνιστικής περιόδου. Αναμένεται εντός των προσεχών ημερών, λοιπόν, τα εισιτήρια διαρκείας να αρχίσουν να διατίθενται, με τιμές παρεμφερείς με αυτές της περασμένης περιόδου. Η οριστική απόφαση ίσως παρθεί ακόμη και την Πέμπτη (27/6).
Powered By Blogger

Το αρχείο του blog