Translate

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Παρασκευή 16 Απριλίου 2010

Τα παιχνίδια του Champions League στη φάση των ''8''

Μπαρσελόνα-Αρσεναλ 4-1

Αλλο ένα ευρωπα'ι'κ'ό παιχνίδι που δε θα ξεχάσει κανείς.Γκολ, ανατροπές, συγκινήσεις ήταν αυτά που κυριαρχούσαν σ' αυτό το παιχνίδι.
Με το σκορ του πρώτου αγώνα (2-2) να αφήνει ανοιχτούς λογαριασμούς για τον επαναληπτικό, οι δυο ομάδες τα έδωσαν όλα μέσα στο γήπεδο.Το γκολ του Bendtner από μεριάς Αρσεναλ στην αρχη του παιχνιδιού άλλαξε τις ισσοροπίες.Ευτυχώς όμως για την ομάδα της Βαρκελώνης ο Lionel Messi, ο σταρ του σύγχρονου ποδοσφαίρου,πήρε στα χέρια του τα ινία του αγώνα και πέτυχε 4 πολύ όμορφα τέρματα!!Η άμυνα αλλά και η επίθεση των ''Κανονιέριδων'' δε μπορούσε να αντιδράσει πια.Ετσι η Μπαρτσελόνα πέρασε στους ''4'' της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.


ΤΣΣΚΑ Μόσχας-Ιντερ 0-1

Η Ιντερ νίκησε την ΤΣΣΚΑ στη Μόσχα με 1-0 και σε συνδυασμό με το 1-0 του πρώτου ματς στο Μιλάνο πήρε το εισητήριο για τους ''4'' του Champions League.
Το γκολ του Snejder στο 6' με απευθείας εκτέλεση φάουλ ήταν αρκετό για να χαρίσει τη νίκη στην ομάδα του.Η ΤΣΣΚΑ μέτά από αυτό το γρήγορο γκολ προσπάθησε να αντιδράσει και να πετύχει κάποιο γκολ όμως δεν τα κατάφερε.


ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΓΚΟΛ ΚΑΙ ΤΑ HIGHLIGHTS ΤΩΝ 2 ΑΓΩΝΩΝ:





Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Μπάγερν Μονάχου 3-2

Πραγματική διαφήμιση ποδοσφαίρου το παιχνίδι ανάμεσα στη Μάντεστερ και στη Μπάγερν.
Ανατροπές, γκολ και θέαμα από τις δυο ομάδες και στον δεύερο αγώνα.
Η αγγλική ομάδα πήρε το προβάδισμα στο σκορ με τον Γκίπσον και έπειτα ο Νάνι με δυο καταπληκτικά γκολ διαμόρφωσε το 3-0.Ομως η Μπάγερν δεν είχε πει την τελευταία της λέξη.Με το γκολ του Ολιτς στην εκπνοή του α' ημιχρόνου και με το υπέροχο σουτ του Ρόμπεν έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Ριμπερί αιφνιδίασε την Μάντσεστερ και τον κόσμο της κάνοτας αυτή την παλικαρίσια ανατροπή.
Τελικό σκορ 3-2 και η Μπαγερν βρίσκεται ανάμεσα στους ''4'' του Champions League(!)

Δείτε τα γκολ:




Μπορντό-Λυών 1-0

Παρά τη ήττα της με 1-0, η Λυών πήρε το εισητήριο για τα ημιτελικά του Champions League, καθώς ο πρώτος αγώνας είχε λήξει 3-1.Η Μπορντό πίεσε πολύ για ένα δεύτερο τέρμα,αλλά δεν τα κατάφερε.Το μοναδικό γκολ του αγώνα πέτυχε ο Chamakh.

Δείτε το γκολ:



Μετά από αυτά τα αποτελέσματα τα ζευγάρια για τα ημιτελικά έχουν διαμορφωθεί ως εξής:
Bayern M.-Lyon
Inter-Barcelona
Powered By Blogger

Το αρχείο του blog