Translate

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Τετάρτη 8 Ιουνίου 2011

Μπόλονι και με τη βούλα!



 Ο Λάζλο Μπόλονι συμφώνησε σε όλα με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ και έτσι θα είναι ο νέος προπονητής του "Δικεφάλου του Βορρά".


"Επιτεύχθηκε προφορική συμφωνία ανάμεσα στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ και τον κ. Μπόλονι για τα επόμενα δύο χρόνια. Αύριο (9/6) θα υπογραφούν συμβόλαια και θα παρουσιαστεί", ανέφερε χαρακτηριστικά το μήνυμα που εξέδωσε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ.




Την Πέμπτη 9/6 λοιπόν ο Μπόλονι θα υπογράψει το διετές του συμβόλαιο με τον "δικέφαλο" και εν συνεχεία θα παρουσιαστεί επίσημα.

LIVE ΠΑΟΚ-Άρης (basket)

 
link1  link2  link3  link4  link5      

Ο αγώνας έλειξε 63-56         

Επιστολή από το logia-starata.blogspot.com

Ακόμα ένα άρθρο που μας στέλνει το logia-starata. Εμείς απλά το αναδημοσιεύουμε αφού πληρεί όλες τις προϋποθέσεις που έχουμε θέσει.


ΑΠΟ ΝΩΡΙΣ ΕΙΧΑ ...ΠΡΟΒΛΕΨΕΙ ΤΟ ΑΔΟΞΟ ΤΕΛΟΣ ΤΩΝ ΔΕΡΜΙΤΖΑΚΗ, ΝΙΟΠΛΙΑ, ΚΟΥΠΕΡ ΚΑΙ ΜΑΝΑ ΟΜΩΣ...



http://logia-starata.blogspot.com/2011/06/blog-post_5573.html
Τελικά, ο Έλβιο μου την …γλύτωσε!

Γράφει ο Σωτήρης Γεωργούντζος
soti.geor@yahoo.gr

Εδώ και πολύ καιρό, από την αρχή μάλιστα της αγωνιστικής περιόδου που μόλις μας τελείωσε, μέσα από άρθρα μου στον τοπικό κυρίως τύπο, τις εκπομπές αλλά από την «ηλεκτρονική» μου επικοινωνία με φίλες και φίλους στο ίντερνετ ,είχα τολμήσει την πρόβλεψη πως οι Δερμιτζάκης, Νιόπλιας, Κούπερ και …Μάννα σύντομα θα αποτελούσαν παρελθόν από τους πάγκους των ομάδων τους.

Φιλικό: Εκουαδόρ-Ελλάδα 1-1



Ισόπαλος έληξε ο φιλικός αγώνας ανάμεσα στην Εθνική Ελλάδος και αυτήν του Εκουαδόρ στο γήπεδο «Σίτι Φιλντ» στη Νέα Υόρκη. Το παιχνίδι πραγματοποιήθηκε μέσα σε εκπληκτική ατμόσφαιρα που δημιούργησαν οι Έλληνες ομογενείς στις εξέδρες. Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα προηγήθηκε με γκολ του Τζιόλη (16') με κεφαλιά μετά από εκτέλεση φάουλ του Φωτάκη ενώ ισοφάρισε για το Εκουαδόρ ο Εράσο (58'). 

Ο Χάβι Γκραθία νέος προπονητής του Ολυμπιακού Βόλου




Όπως ακριβώς υπολογιζόταν, ο Ολυμπιακός Βόλου κατέληξε σε Ισπανό προπονητή για τον πάγκο του. Αυτός είναι ο Χάβι Γκραθία που αναλαμβάνει να συνεχίσει τις επιτυχίες για την ομάδα που φέτος θα εκπροσωπήσει την ελληνική ομάδα στο Europa League.

Στον Ατρόμητο για 2 χρόνια ο Ράντμαν



Την εστία του Ατρόμητου θα υπερασπίζεται για τα επόμενα δύο χρόνια ο Βέλιμιρ Ράντμαν, o oποίος έμεινε ελεύθερος από τον Πανσερραϊκό.
Powered By Blogger

Το αρχείο του blog