Translate

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Σάββατο 10 Ιουλίου 2010

Ο Πολ, το χταπόδι-μάντης!


Είναι πλέον γεγονός.Ο Πολ έχει γίνει το διασημότερο χταπόδι παγκοσμίως χάρη στην ικανότητά του να προβλέπει τα αποτελέσματα των παιχνιδιών της Εθνικής ομάδας της Γερμανίας από τους ομίλους ως και τώρα με 100% επιτυχία!!!
Το "αφεντικό" του Πολ, λοιπόν, βάζει τη τροφή του χταποδιού του σε δύο κουτάκια και έξω από αυτά κολλάει τις σημαίες των ομάδων που παίζουν με την Γερμανία.Ο Πολ από το κουτί που θα πάρει την τροφή του σημαίνει ότι αυτή η ομάδα θα πάρει τη νίκη σ' αυτό το ματς.Πριν λίγες μέρες προέβλεψε νίκη της Γερμανίας στο μικρό τελικό, που διεξάγεται σήμερα 10/7, ενάντια στην Ουρουγουάη και νίκη της Ισπανίας απέναντι στην Ολλανδία στο μεγάλο τελικό του Μουντιάλ (11/7). Μέχρι τώρα οι προβλέψεις του βγαίνουν αληθινές.Το πως το καταφέρνει κανείς δε ξέρει...

Οι προβλέψεις του Πολ:

Γερμανία-Αγγλία 4-1



Αργεντινή -Γερμανία:0-4

Γερμανία-Ισπανία:0-1

(Αύριο)


Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Πολ έιχε προβλέψει και την ήττα της Γερμανίας από τη Σερβία στη φάση των ομίλων!!



"Παγώνει" του Ραμίς

Μπορεί στον Παναθηναϊκό να θεωρούν τον Ιβάν Ραμίς σαν μία εξαιρετική επιλογή για το κέντρο της άμυνας αλλά δεν είναι διατεθειμένοι να ικανοποιήσουν οικονομικά την Μαγιόρκα.

Η αναζήτηση του… hummer για το κέντρο της άμυνας του Παναθηναϊκού συνεχίζεται, με τους ανθρώπους του «τριφυλλιού» να ψάχνουν την ιδανική περίπτωση χωρίς ωστόσο να είναι διατεθειμένοι να βάλουν βαθιά το χέρι στην τσέπη. Το ιδανικό θα ήταν ένας ελεύθερος ποδοσφαιριστής με ετήσιες απολαβές γύρω στο 1,5 εκ. ευρώ. Φυσικά ότι πληρώνεις παίρνεις και με αυτά τα δεδομένα οι «πράσινοι » δύσκολα θα βρουν κάτι που να κάνει την διαφορά. Εκτός και αν αποφασιστεί να γίνει η υπέρβαση με τον Γκαλάς ή τον Κρις ή να προχωρήσει η περίπτωση του στόπερ που δεν έχει δει το φως της δημοσιότητας.

Η περίπτωση, πάντως, που είναι πολύ δύσκολα να καταλήξει σε "deal" είναι αυτή του Ιβάν Ραμίς της Μαγιόρκα. Η άποψη για τον Ισπανό στόπερ είναι εξαιρετική αλλά η Μαγιόρκα αξιώνει 1,5 εκ. ευρώ και ο Παναθηναϊκός σε καμία περίπτωση δεν είναι διατεθειμένος να πληρώσει αυτό το ποσό. Έτσι φαίνεται πως χάνει σημαντικό έδαφος..

Λαζαρίδης: "Νιώθω καλά στον Άρη"

Συνέντευξη παραχώρησε ο Έλληνας αμυντικός του Άρη, Νίκος Λαζαρίδης στον ραδιοφωνικό σταθμό ΑΡΗΣ FM 92,8 μιλώντας για την προετοιμασία της ομάδας, αλλά και για τις σχέσεις του με τους συμπαίκτες του. Επίσης αναφέρθηκε και στη μεταγραφή του Ντάνιελ Τσέζαρεκ στους "κίτρινους".

Ακολουθεί αναλυτικά η συνέντευξη του νεοαποκτηθέντα παίκτη του Αρη, Νίκου Λαζαρίδη:

Το πρόγραμμα των παικτών της ΑΕΚ ενόψει προετοιμασίας



Συγκεκριμένο είναι το καθημερινό πρόγραμμα των παικτών της ΑΕΚ στην Αυστρία, μετά από απόφαση του Ντούσαν Μπάγεβιτς.

Γίνονται, βέβαια, κάποιες εξαιρέσεις ορισμένες μέρες αλλά ο κανόνας είναι το ακόλουθο πρόγραμμα, σε ώρα Αυστρίας πάντα.
07.00 Ξύπνημα
07.15 – 08.00 Πρωινό
09.30 Αναχώρηση για γήπεδο
09.45 – 12.00 Προπόνηση
12.45 Συνεντεύξεις
13.30 Φαγητό (περιέχει ψάρι, κοτόπουλο, φιλέτο, ζυμαρικά)
14.30 – 16.30 Ξεκούραση
16.30 – 17.00 Coffee break (λίγο καφέ και ένα κομμάτι κέικ)
17.30 Αναχώρηση για προπόνηση
20.30 Δείπνο (ανάλογα με το γεύμα προσαρμόζεται το δείπνο)
21.00 -23.00 Eλεύθεροι
23.00 – Επιστροφή και στα δωμάτια για ύπνο

Ήττα του Ολυμπιακού σε φιλικό παιχνίδι

Υπό το βλέμμα του Βαγγέλη Μαρινάκη οι Ολυμπιακός χωρίς να ικανοποιήση με την απόδοση του γνώρισε την πρώτη φιλική ήττα για αυτή τη σεζόν από τη σαφώς πιο έτοιμη Στεάουα Βουκουρεστίου.

Το μοναδικό γκολ το σημείωσε με όμορφη "λόμπα" στο Στάνκου στο 12ο λεπτό της αναμέτρησης.
Με το κλασικό 4-2-3-1 παρέταξε την ομάδα του ο Έβαλντ Λίνεν, αφήνοντας μοναδικό προωθημένο τον Ντιόγκο και λίγο πιο πίσω τον Φετφατζίδη να τον βοηθά. Στις υπόλοιπες θέσεις ήταν οι: Νικοπολίδης (τερματοφύλακας), Γκαλίτσιος (δεξί μπακ), Μοντεστό (σέντερ μπακ), Μπράβο (σέντερ μπακ), Βαλεριάνος (αριστερό μπακ), Ντουντού (χαφ), Μαρέσκα (χαφ), Ζαϊρί (δεξί χαφ), Μιραλάς (αριστερό χαφ).



Οι Ρουμάνοι σαφώς πιο έτοιμοι από τους "ερυθρόλευκους" είχαν από την αρχή της αναμέτρησης της πρωτοβουλία των κινήσεων και κατάφεραν να μετουσιώσουν αυτή την υπεροχή σε γκολ μόλις στο 12ο λεπτό του αγώνα με σκόρερ το Στάνκου. Το γκολ της Στεάουα δεν άλλαξε και πολύ τα δεδομένα, αφού οι Ρουμάνοι εξακολουθούσαν να έχουν την κυριαρχία, ενώ οι Πειραιώτες το μόνο που κατάφεραν ήταν να περιορίσουν τα επιθετικά ατού των αντιπάλων τους.

ΔΕΙΤΕ το γκολ της αναμέτρησης:

Μαρινάκης: "Χρέος μας η κατάκτηση του πρωταθλήματος"

O Βαγγέλης Μαρινάκης στην ομιλία τους προς τους παίκτες του Ολυμπιακού ζήτησε το πρωτάθλημα αλλά και την πρόκριση σε βάρος της Μπέσα στο Γιουρόπα Λιγκ.

Powered By Blogger

Το αρχείο του blog