Translate

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Τρίτη 22 Ιουνίου 2010

Τα εισητήρια διαρκείας της ΠΑΕ Παναθηναϊκός


Από την Παρασκευή ξεκινάει η διάθεση των καρτών διαρκείας του Παναθηναϊκού για τη νέα αγωνιστική περίοδο(2010-2011), όπως ανακοίνωσε η ΠΑΕ. Μειωμένες σε σχέση με πέρσι οι τιμές για τους κατόχους.Πάντως τα ευχάριστα νέα για τους περσινούς κατόχους αφορά τις τιμές μιας και υπάρχει αισθητή μείωση της τάξης του 20%.


Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός στην επίσημη ιστοσελίδα της αναφέρει:
ΚΑΡΤΕΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ 2010-2011
"Με μειωμένες τιμές ξεκινά η διάθεση των Καρτών Διαρκείας 2010-2011, την Παρασκευή 25 Ιουνίου.Την περσινή αγωνιστική περίοδο χιλιάδες φίλαθλοι, συμμετείχαν, ως κάτοχοι κάρτας διαρκείας, στο ταξίδι του Παναθηναϊκού για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και του Κυπέλλου Ελλάδας.Η παρουσία του κόσμου ήταν κάτι παραπάνω από δυναμική, χαρίζοντας ώθηση και δυναμική στην ομάδα για να επιτύχει τους στόχους της.
Σας ευχαριστούμε θερμά και σας καλούμε και φέτος να γίνετε μέρος της πορείας του Παναθηναϊκού, να στηρίξετε την ομάδα και να είστε παρόντες στο δρόμο για την εκ νέου επίτευξη των υψηλών στόχων της ομάδας, στο ελληνικό πρωτάθλημα, στο Κύπελλο αλλά και στην φάση των ομίλων του Champions League, όπου ο Παναθηναϊκός έχει εξασφαλίσει την παρουσία του.

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός , αντιλαμβανόμενη τη δυσμενή οικονομική συγκυρία για τη χώρα οφείλει να προσαρμοστεί πλήρως στα νέα δεδομένα. Αναγνωρίζοντας τη σημασία της παρουσίας των φιλάθλων και ευθυγραμμιζόμενη με τη νέα οικονομική και κοινωνική πραγματικότητα, ανακοινώνει τη μείωση των τιμών για τους περσινούς κατόχους Κάρτας Διαρκείας για το σύνολο των θυρών του γηπέδου, με την εξαίρεση των διακεκριμένων θυρών.
Συγκεκριμένα οι κάτοχοι Κάρτας Διαρκείας της περιόδου 2009-10 που θα προχωρήσουν σε ανανέωση της Κάρτα τους το 2010-11, θα επωφεληθούν από τα παρακάτω προνόμια:
  1. Έκπτωση Ανανέωσης 20%, διπλάσια από πέρυσι (εξαιρούνται οι θύρες 9, 29 και VIP όπου ισχύει έκπτωση 10%)
  2. Διατήρηση της ίδιας θέσης, για το «γούρι»
  3. Διπλές συμμετοχές για την κλήρωση με δώρα –μεταξύ άλλων ένα SUZUKI ADDRESS 125cc, ένα τριήμερο στην EuroDisney και άλλα πολλά δώρα! Όσοι μάλιστα ανανεώσουν ηλεκτρονικά την Κάρτα τους κερδίζουν 20 επιπλέον συμμετοχές για την κλήρωση!
Tα παραπάνω προνόμια αφορούν αποκλειστικά τους κατόχους Κάρτας Διαρκείας της περσινής περιόδου 2009-10 και θα ισχύουν από την Παρασκευή 25 Ιουνίου έως την Παρασκευή 16 Ιουλίου - για τα σημεία πώλησης και έως την Κυριακή 18 Ιουλίου - για τις ηλεκτρονικές ανανεώσεις.
Από την Τετάρτη 21 Ιουλίου οι Κάρτες Διαρκείας θα διατίθενται σε όλους τους φίλους του Παναθηναϊκού."

Επεισόδια στην πορεία του Ηρακλή!

Για πολλοστή φορά μέσα σε λίγες μέρες οι φίλαθλοι του Ηρακλή ξεχύθηκαν στους δρόμους της Θεσσαλονίκης και διαδηλώνουν για την ομάδα τους, ωστόσο αυτή τη φορά δεν έλειψαν τα σοβαρά επεισόδια.
Δυστυχώς, η πορεία σημαδεύτηκε από τα σοβαρά επεισόδια ανάμεσα στις αστυνομικές δυνάμεις και οπαδούς του Ηρακλή, αλλά και την αδικαιολόγητη ρίψη χημικών από πλευράς των αστυνομικών, ακόμα και στην πλατεία Αριστοτέλους!

Επόμενη πορεία διαμαρτυρίας θα είναι αυτή στην Αθήνα, μπροστά στα γραφεία της ΕΠΟ, την Πέμπτη το πρωί. Την ημέρα δηλαδή που θα βγει και η επίσημη απόφαση για το μέλλον του Ηρακλή.

ΠΑΟΚ για Γκουστάβο

Παρελθόν για τον ΑΟ Κέρκυρα αναμένεται να αποτελέσει στις επόμενες ημέρες ο Γκουστάβο Νακαράτο, γεγονός που ενισχύει τα σενάρια ότι θα πάει ο Βραζιλιάνος αμυντικός στον ΠΑΟΚ.

Ο Βραζιλιάνος αμυντικός φέρεται να έχει έρθει σε συμφωνία με τον ΠΑΟΚ, ο οποίος στο πρόσωπο του «Γκους» βλέπει την ιδανικότερη λύση για τη δεξιά μεσοαμυντική πτέρυγα της ομάδας. Συν τοις άλλοις, ο παίκτης είναι σπεσιαλίστας στις εκτελέσεις φάουλ, ενώ διαθέτει και ιταλικό διαβατήριο, άρα δεν καταλαμβάνει θέση ξένου.
Η ομάδα της Θεσσαλονίκης για πρώτη φορά είχε ενδιαφερθεί για τον Γκουστάβο τον περασμένο Δεκέμβρη. Τότε, όμως, ο ποδοσφαιριστής όχι μόνο δεσμεύονταν με συμβόλαιο, αλλά ήθελε να μείνει στους «Φαίακες» για να τους βοηθήσει να προβιβαστούν στη Σούπερ Λιγκ. Εκτός αυτού, κυκλοφόρησε πως ο Σπύρος Καλογιάννης είχε ζητήσει από τον ΠΑΟΚ το ποσό των 300.000 ευρώ περίπου για να πουλήσει τον παίκτη, κάτι το οποίο αποθάρρυνε τότε τους Θεσσαλονικείς, οι οποίοι προτίμησαν να περιμένουν ακόμη πέντε μήνες, όπου θα έμενε ελεύθερος ο Βραζιλιάνος, ώστε να τον αποκτήσουν στο… τζάμπα, δηλαδή χωρίς να πληρώσουν την κερκυραϊκή ομάδα.

Εάν ο ΠΑΟΚ δεν βρει άλλον και καλύτερο παίκτη για την θέση του δεξιού μπακ-χαφ, τότε εντός των αμέσως επόμενων ημερών ο Γκουστάβο θα υπογράψει συμβόλαιο με τον «δικέφαλο». Ο 28χρονος άσος ετοιμάζεται να… ανοίξει τα φτερά του και να κάνει ένα πολύ σημαντικό βήμα στην ποδοσφαιρική του καριέρα, αφού ο σύλλογος της συμπρωτεύουσας αποτελεί μια ομάδα που πρωταγωνιστεί στο ελληνικό ποδόσφαιρο και η οποία θα συμμετάσχει και στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ, άρα για τον κάθε ποδοσφαιριστή το κίνητρο για να ντυθεί στα μελανόλευκα είναι τεράστιο!



Μία "ανάσα" από Αλόνσο η ΑΕΚ


Πολύ κοντά στην απόκτηση του Μάρκος Αλόνσο βρίσκεται η ΑΕΚ, αφού ο νεαρός Ισπανός αμυντικός έχει κάνει σαφές προς τη διοίκηση της Ρεάλ Μαδρίτης ότι θέλει να δοθεί δανεικός σε έναν σύλλογο, όπου θα αγωνίζεται βασικός.

Ενδιαφέρον από Αγγλία για Ζιλμπέρτο.


Πολλά αγγλικά δημοσιεύματα κάνουν λόγο για επιστροφή του Ζιλμπέρτο Σίλβα στην Πρέμιερ Λιγκ. Ο Βραζιλιάνος αμυντικός μέσος έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον των Λίβερπουλ, Μπλάκμπερν, Εβερτον και Φούλαμ.

Powered By Blogger

Το αρχείο του blog