ΑΝΑΝΕΩΣΗ
tom-footballnews.blogspot.com

Τώρα μπορείτε να παίξετε τα 11 καταπληκτικά παιχνίδια του blog μας στη σελίδα "Παίξε παιχνίδια !"

Για να δείτε θεαματικές φάσεις και γκολ πηγαίνετε στη σελίδα "Videos, goal "

Για να δείτε live τα ματς κάθε αγωνιστικής κάντε κλικ εδώ: "LIVE"

ΑΠΟΛΛΩΝ ΑΡΗΣ ΑΣΤ. ΤΡΙΠΟΛΗΣ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘ. HTML tutorial ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Ο.Φ.Η. ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣΠΑΝΙΩΝΙΟΣ Π.Α.Ο.Κ.ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑΠΛΑΤΑΝΙΑΣSKODA ΞΑΝΘΗTIP: Οταν κάνετε κλικ για να διαβάσετε μια ανάρτηση ή όταν προσπαθείτε να μπείτε στο blog, και "κολλάει", να πατάτε F5 για να συνδεθείτε.


Κυριακή, 1 Σεπτεμβρίου 2013

Χωρίς τα ισπανικά δικαιώματα το PES 2014Η Konami ανακοίνωσε ότι κάποια χαρακτηριστικά όπως η βροχή, οι ισπανικές ομάδες καθώς και ένας αριθμός ισπανικών γηπέδων δε θα περιλαμβάνονται τελικά στο PES 2014. Σύμφωνα με τον community manager του τίτλου Adam Bhatti   
"H EA αυτό το χρόνο ήταν εξαιρετικά δραστήρια με τις συμφωνίες, τόσο στα πρωταθλήματα όσο και στις ομάδες για αυτό δεν θα έχουμε δικαιώματα για κάποια σημαντικά clubs, καθώς επίσης και για κανένα ισπανικό στάδιο. Αυτά τα νέα ήρθαν τις τελευταίες ημέρες σε εμάς για αυτό και το PES 2014 θα περιλαμβάνει στην καλύτερη περίπτωση 20 γήπεδα".

Tέλη Σεπτεμβρίου το FIFA 2014Το FIFA 14 θα κυκλοφορήσει στην Ευρώπη στις 27 Σεπτεμβρίου, όπως ανακοινώθηκε και επίσημα από την ΕΑ. Προς το παρόν, συζητάμε για τις εκδόσεις σε PS3, Xbox 360 και PC. Το Wii U ξέρουμε ότι δεν συμπεριλαμβάνεται, λόγω των απογοητευτικών πωλήσεων του FIFA 13 στην κονσόλα της Nintendo, ενώ δεν γνωρίζουμε ακόμα τι θα γίνει με τα φορητά. 
Όσο για τις next-gen εκδόσεις, PS4 και Xbox One, οι οποίες θα «εφοδιαστούν» με την EA Sports Ignite engine, θα ακολουθήσουν σίγουρα αλλά μένει να διευκρινιστεί το πότε ακριβώς.

Το αρχείο του blog