Translate

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Παρασκευή 5 Νοεμβρίου 2010

Λεβερκούζεν-Άρης 1-0: Δηλώσεις προπονητών και παικτών


Κούπερ:

Ήταν ένα περίπλοκο παιχνίδι καθώς χάσαμε αρκετές ευκαιρίες. Τουλάχιστον τέσσερις – πέντε ευκαιρίες για γκολ και όμως χάσαμε το παιχνίδι. Από μία στιγμή όπου εμείς είχαμε ζητήσει μάλιστα αλλαγή και αν μας είχε επιτραπεί ίσως να μην είχε έρθει ποτέ αυτό το γκολ. Δεχθήκαμε γκολ σε σημείο που δεν μπορούσαμε να αντιδράσουμε καθώς ήταν στα τελευταία λεπτά.
Φεύγουμε λοιπόν πολύ στεναχωρημένοι από την Γερμανία και χωρίς κανένα έπαθλο παρόλο που το αξίζαμε. Είχαμε πολύ καλή εμφάνιση και αυτή γίνεται ακόμη σπουδαιότερη ανάλογα με τον αντίπαλο που έχεις να αντιμετωπίσεις.

Είναι δύσκολο να πει κανείς κάτι μετά τον αγώνα στους παίκτες. Μπαίνεις με πόνο στα αποδυτήρια όμως πρέπει να το ξεχάσεις και να δεις τι έκανε η ομάδα σου στον αγωνιστικό χώρο. Εμείς παίξαμε πολύ καλά και το μόνο που έλειπε για να είναι η ομάδα τέλεια, ήταν να μετατρέψει κάποιες από τις ευκαιρίες σε γκολ. Πιστεύω πως δεν αξίζαμε να χάσουμε.

Σίγουρα ο αντίπαλος τερματοφύλακας είναι πολύ καλός και μας το έδειξε με τις αποφασιστικότατες ενέργειες. Αυτό αποδεικνύει πόσο καλή ομάδα είναι ο αντίπαλος.
Η αλήθεια είναι ότι πλέον κοιτάμε τα δύο επόμενα ματς. Και στα δύο ο Άρης θα κατέβει για να κερδίσει και πρέπει να κερδίσει. Πρέπει να συνεχίσουμε έτσι, ανεξάρτητα από τα αποτελέσματα. Είμαστε ισάξιοι και μπορούμε να κοιτάξουμε στα μάτια μεγάλους αντιπάλους. Έχουμε δείξει ότι δε μας λείπει η αποφασιστικότητα".



Χάινκες (προπονητής Λεβερκούζεν):

"Πιστεύω ότι ήταν ο χειρότερος αγώνας της χρονιάς που έκανε η ομάδα μου. Ξέραμε από τον πρώτο αγώνα ότι θα είχαμε να αντιμετωπίσουμε μία ομάδα με καλή άμυνα που ούτε εύκολα μπορούμε να την διασπάσουμε αλλά ούτε να κάνουμε πολλές ευκαιρίες ούτε να αποτρέψουν αυτές του Άρη. Πιστεύω ότι υπάρχουν αγώνες που είσαι ο τυχερός της υπόθεσης για αυτό και θα πρέπει την Κυριακή να δείξουμε μία άλλη εικόνα στο παιχνίδι για το πρωτάθλημά μας.

Για τον Άρη υπάρχουν πλέον δύο αγώνες, όπου μπορεί να πάρει θετικά αποτελέσματα. Έπαιξε παθιασμένα με το μόνο που του έλειπε ήταν ότι δεν μπόρεσε να αξιοποιήσει τις ευκαιρίες που είχε έχοντας και τα κόρνερ υπέρ του.
Ο Άντλερ είναι ένας εξαιρετικός τερματοφύλακας και είναι την στιγμή αυτή σε εξαιρετική φόρμα. Εμείς δεν παίξαμε καλά με τον Αρη να ήταν δίκαιο να κερδίσει. Εμείς ίσως να χάσαμε την ροή μας αφού είχαμε δύο μέρες παραπάνω για να ξεκουραστούμε χωρίς αυτό να αποτελεί δικαιολογία».

Όσον αφορά την ομάδα μου δεν παίξαμε καλά. Τον τελευταίο καιρό έχουμε δείξει μεγάλο πάθος και θεωρώ ότι την Κυριακή θα δείξουμε ένα καλύτερο πρόσωπο στον αγωνιστικό χώρο".



Σηφάκης:

"Είναι μια περίεργη βραδιά για εμάς. Νιώθουμε και χαρούμενοι και στενοχωρημένοι. Θα μου επιτραπεί να πω ότι η μεγάλη ομάδα στον αγωνιστικό χώρο απόψε ήταν ο Άρης.
Ήμασταν άψογοι και κάναμε πολλές ευκαιρίες. Εμφανιστήκαμε πολύ καλοί τόσο επιθετικά όσο και αμυντικά. Νιώθω περήφανος για την εμφάνιση μας. Φεύγουμε με το κεφάλι ψηλά.

Ο προπονητής μας στις χθεσινές του δηλώσεις απαίτησε από εμάς να είμαστε άψογοι. Δυστυχώς η φάση του γκολ ήταν περίεργη. Έγινε μια κακή σέντρα που κόντραρε σε πολλά πόδια και τελικά πέρασε τα δίχτυα. Θα έπρεπε να ήμασταν οι μεγάλοι νικητές απέναντι σε μια ομάδα με διαφορετικό μπάτζετ από το δικό μας".



Βανγκέλι:

"Έχουμε μεγάλη πικρία γιατί δεν αξίζαμε να χάσουμε . Αποδείξαμε όμως με την απόδοσή μας ποιοι είμαστε. Μας περιμένουν δυο παιχνίδια στις ευρωπαϊκές μας υποχρεώσεις. Τίποτα δεν έχει κριθεί ακόμα. Θα παλέψουμε αν υπάρχουν πιθανότητες να προκριθούμε. Πρέπει να είμαστε το ίδιο δυνατοί.
Από εκεί και πέρα ο πολύ καλός μου φίλος και συμπαίκτης μου στην Εθνική Αλβανίας, ο Έρβινς Σκέλα, μου είπε χαρακτηριστικά: 'Οι οπαδοί σας κρατούσαν το γήπεδο σήμερα. Ήταν οι μόνοι που ακούγονταν'. Συμμερίζομαι απόλυτα την άποψη του. Ήταν απλά συγκλονιστικοί για άλλη μια φορά".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΡΆΨΤΕ ΤΟ ΣΧΌΛΙΌ ΣΑΣ

Γράψτε το σχόλιό σας με κόσμιο τρόπο.Χωρίς προσβλητικά μηνύματα και βρισιές σε οποιονδήποτε. ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΥΝ!

Δεν θα δημοσιεύονται σχόλια που γράφονται σε greeklish

Powered By Blogger

Το αρχείο του blog