Translate

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Πέμπτη 24 Ιουνίου 2010

Νέο ρεκόρ στα διακείας του ΠΑΟΚ


Μετά από 20 ημέρες τα εισιτήρια διαρκείας του ΠΑΟΚ έφτασαν τις 5037 οι κάρτες εισόδου στην Τούμπα για την σεζόν 2010-2011. Σήμερα από τα γραφεία της ΠΑΕ πέρασαν 409 φίλαθλοι και προχώρησαν στην ανανέωση της κάρτας τους. Η διάθεση τους θα συνεχιστεί κανονικά και την Παρασκευή (25/6).

Αναλυτικά η κίνηση των εισιτηρίων κατά τις μέρες διάθεσής τους:
1η Μέρα: 301
2η Μέρα: 514 (+213)
3η Μέρα: 719 (+215)
4η-5η Μέρα: 1.115 (+396)
6η Μέρα: 1.307 (+282)
7η Μέρα: 1.504 (+ 197)
8η Μέρα: 1.697 (+ 193)
9η Μέρα: 1.917 (+220)
10η Μέρα: 2.137 (+220)
11η Μέρα: 2.344 (+207)
12η Μέρα: 2520 (+176)
13η Μέρα: 2720 (+200)
14η Μέρα: 3016 (+296)
15η Μέρα: 3279 (+263)
16η Μέρα: 3493 (+214)
17η Μέρα: 3818 (+325)
18η Μέρα: 4161 (+343)
19η Μέρα: 4628 (+467)
20η Μέρα: 5037 (+409)

Ανακοίνωσε Περέιρα ο Άρης

Παίκτης του Άρη για τα επόμενα δύο χρόνια θα είναι ο 29χρονος Βραζιλιάνος αριστερός μπακ Μίκελ Γκαρμπίνι Περέιρα. Οι «κίτρινοι» ανακοίνωσαν την απόκτηση του παίκτη της Βιτόρια. Ο Γκαρμπίνι έχει Ευρωπαϊκή εμπειρία,. Καθώς στο παρελθόν είχε αγωνιστεί στο Βέλγιο και την Σταντάρ Λιέγης. Αναλυτικά η ανακοίνωση του Άρη για την απόκτηση του Βραζιλιάνου έχει ως εξής: «Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ανακοινώνει την απόκτηση του Michel Garbini Pereira για τα επόμενα δύο χρόνια. Ο ποδοσφαιριστής αγωνίζεται ως αριστερός μπακ- χαφ έχει γεννηθεί στις 9 Ιουνίου του 1981, στην πόλη Vitoria της Βραζιλίας. Έχει ύψος 1.87 και είναι 75 κιλά. Στις αρχές του 1998 υπέγραψε στην Atletico Mineiro. Στην πρώτη του χρονιά πέτυχε την κατάκτηση του Πρωταθλήματος Mineirο. Με τη φανέλα της Atletico Mineiro, αγωνίστηκε μέχρι τον Ιούνιο του 2004 σε 83 αγώνες, πετυχαίνοντας και 9 γκολ. Τον Ιούνιο του 2004 μετακόμισε στην βελγική Standard Liege όπου υπέγραψε διετές συμβόλαιο. Στην ομάδα του Βελγίου, έμεινε συνολικά δύο χρόνια, αγωνίστηκε 28 φορές και πέτυχε 2 γκολ. Το καλοκαίρι του 2006 υπέγραψε τριετές συμβόλαιο με την Atletico Paranaense. Έπαιξε σε 58 αγώνες σημειώνοντας και 6 γκολ. Επόμενος σταθμός στην καριέρα του ήταν η Nautico, όπου σε διάρκεια έξι μηνών είχε 27 εμφανίσεις και 1 γκολ. Το Φλεβάρη του 2010, μεταπήδησε στη Vilanova, με την οποία είχε 11 συμμετοχές. Συνολικά έχει 207 συμμετοχές και 17 γκολ. Είναι 4 φορές διεθνής με την πρώτη ομάδα της Εθνικής Βραζιλίας, ενώ είναι επίσης κάτοχος ιταλικού διαβατηρίου. Ο ποδοσφαιριστής θα ενσωματωθεί με την ομάδα στην Αυστρία αύριο το πρωί».




Πλήρες όνομα: Michel Garbini Pereira
Ημερομηνία γέννησης: 09/06/1981
Ύψος: 1,87m
Βάρος: 75kg
Θέση: Αριστερός μπακ-χαφ
Χώρα
: Βραζιλία (ιταλικό διαβατήριο)


Υπογράφει με τον Άρη ο Τσέζαρεκ


Ο Ντάνιελ Τσέζαρεκ ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τον Αστέρα Τρίπολης θα είναι ο παίκτης που θα αντικαταστήσει τον Χαβιέ Κάμπορα στο ρόστερ του Άρη. Ο παίκτης θα βρεθεί στην Θεσσαλονίκη, εκεί όπου θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια να υπογράψει τριετές συμβόλαιο συνεργασίας με τον Άρη.Όταν αυτό πραγματοποιηθεί, ο Τσέζαρεκ θα ταξιδέψει στην Αυστρία και συγκεκριμένα στο Κίτσμπουελ, προκειμένου να ενσωματωθεί στην προετοιμσία της ομάδας του Έκτορ Ραούλ Κούπερ.

Οριστικό το "διαζύγιο" Άρη-Κάμπορα


Ο Χαβιέ Κάμπορα αποτελεί παρελθόν από τον Αρη, με την ΠΑΕ να ανακοινώνει επίσημα το διαζύγιο των δύο πλευρών.


Σύμφωνα με την ανακοίνωση των "κίτρινων", ο Αργεντινός επιθετικός ζήτησε να λυθεί το συμβόλαιό του επικαλούμενους οικογενειακούς λόγους. Οι πληροφορίες λένε πως ο Κάμπορα ζήτησε να αποχωρήσει από τον Αρη, αφού η σύζυγός του ήθελε να επιστρέψει στην Αργεντινή.
Ακολουθεί η ανακοίνωση της ΠΑΕ Άρης:
"Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ανακοινώνει την λύση κοινή συναινέσει της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Χαβιέ Εντγκάρντο Κάμπορα μετά από δικό του αίτημα για σοβαρούς οικογενειακούς λόγους. Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ με σεβασμό απέναντι σε ένα ποδοσφαιριστή που τίμησε την φανέλα του ΑΡΗ έλυσε το συμβόλαιό του, τον ευχαριστεί για την προσφορά του και πλέον του εύχεται καλή επιτυχία στην συνέχεια της καριέρας του", αναφέρει η ανακοίνωση των κίτρινων.

Παρελθόν αποτελεί ο Στολτίδης από τον Ολυμπιακό

Ο «Ίερο» είχε συνάντηση το πρωί της Τετάρτης με ανθρώπους της διοίκησης με τους οποίους κατέληξαν να μην ανανεωθεί η συνεργασία τους. Ωστόσο, οι «ερυθρόλευκοι» λίγες ώρες αργότερα τον ειδοποίησαν να επαναδιαπραγματευθούν έτσι ώστε ο παίκτης να συνεχίσει για ακόμα έναν χρόνο.
Παρόλα αυτά η διαφορά των δύο πλευρών στο οικονομικό ήταν αδύνατο να γεφυρωθεί και έτσι ο Στολτίδης αποχαιρέτησε οριστικά την ομάδα του Πειραιά έπειτα από επτά χρόνια συνεργασίας!!

Σήμερα 24/6 ανακοινώνεται η απόφαση


Στις 17:00 αναμένεται να γίνει γνωστή απόφαση της ΕΠΟ σχετικά με την αδειοδότηση του Ηρακλή στο νέο πρωτάθλημα. Στο Γουδί βρίσκονται οι φίλοι του «Γηραιού» υπό την επίβλεψη αστυνομικών δυνάμεων.
Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτή την ώρα έξω από τα νέα γραφεία της ΕΠΟ στο Γουδί βρίσκονται περίπου 1.500 φίλοι του «Γηραιού», οι οποίοι παρακολουθούνται από ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, προκειμένου να μην υπάρξει το παραμικρό.

Νικοπολίδης:"Αντέχω έναν ακόμα χρόνο"

Συνέντευξη παραχώρησε στην εφημεριδα «Πρωταθλητής» ο Αντώνης Νικοπολίδης μετά την ανακοίνωση ότι θα συνεχίσει για ένα ακόμη χρόνο στον Ολυμπιακό.

-
Τελικά είναι καλύτερα να είσαι παίκτης από γενικός αρχηγός.
«Το θέμα είναι ότι από την στιγμή που ο Ολυμπιακός μου ζήτησε να παραμείνω για αλλό ένα χρόνο, δεν μπορούσα να κάνω και διαφορετικά. Αντέχω ακόμα και από τη στιγμή που αντέχω και με θέλει και ο Ολυμπιακός θα συνεχίσω. Το ποδόσφαιρο το αγαπάω, και το γήπεδο είναι ο χώρος που με γεμίζει και που μου αρέσει να βρίσκομαι. Η αλήθεια είναι από τη στιγμή που το ζήτησε ο κύριος Κόκκαλης δεν θα μπορούσα να κάνω διαφορετικά».

-
Τέσσερα χρόνια στη διάρκεια της προετοιμασίας την ίδια ερώτηση σου έκανα. Και πάντα μου έλεγες θα δούμε του χρόνου
«Στο ποδόσφαιρο ποτέ δεν μπορείς να προεξοφλήσεις τι θα γίνει και ποιο είναι το αύριο. Απλώς έλεγα ότι όταν καταλάβω ότι δεν αντέχω και με εγκαταλειπουν οι δυνάμεις μου θα αποχωρήσω. Όμως, αυτή τη στιγμή στον Ολυμπιακό μου λένε να συνεχίσω και επειδή είμαστε σε μια δύσκολη εποχή για την ομάδα, πρέπει να το κάνω. Όχι φυσικά με βαριά καρδιά, αλλά και γιατί καταλαβαίνω ότι μπορώ για άλλο ένα χρόνο».

-
Στον Ολυμπιακό έχουμε αλλαγές. Μια νέα σελίδα.
«Για αυτό και αποφάσισα να συνεχίσω, γιατί όλοι θα πρέπει να βοηθήσουμε και να δούμε τι καλύτερο μπορούμε να κάνουμε για την επόμενη χρονιά. Αυτή που έφυγε μας προβλημάτισε όλους και θα πρέπει να βρούμε τον τρόπο να διορθώσουμε τα πράγματα. Είμαι αισιόδοξος ότι καλό θα βγει, αλλά πιστεύω και ο κόσμος να μας βοηθήσει και να καταλάβει ότι ξεκινάμε μια νέα προσπάθεια. Ο κόσμος ήταν πάντα κοντά στην ομάδα και το ίδιο ξέρω ότι θα κάνει και τώρα, γιατί αλλάζουν πολλά πράγματα και χρειάζεται στήριξη. Είμαστε σε μια μεταβατική περίοδο και όλοι πρέπει να είναι κοντά στην ομάδα και τους ανθρώπους που ανέλαβαν».

-
Είσαι από τους παλιούς που έμειναν στην ομάδα. Πέφτει όλο το βάρος σε εσένα;
«Δεν έχει σημασία σε ποιον θα πέσει το βάρος, αλλά τι πρέπει να κάνουμε για να συνέλθει η ομάδα και και να ξεπεράσουμε την περσινή άσχημη χρονιά. Αλλάζουν πολλά πράγματα τώρα και όλοι μαζί θα πρέπει να βοηθήσουμε για να έρθουν και πάλι οι επιτυχίες. Και ο Οπυμπιακός
θα πρέπει να βρει τερματοφύλακα, γιατί θα είναι η τελευταία χρονιά για μένα».

Βερόν:"Είμαι ανοιχτός σε συζήτηση"


Ο ίδιος δεν είναι αρνητικός στο να παραμείνει στον ΠΑΟΚ, αλλά και ούτε στο να συνεχίσει σε άλλη ομάδα, αρκεί να υπάρξουν οι κατάλληλες προϋποθέσεις για τον ίδιο.
O Ρικάρντο Ματίας Βερόν αποτελεί ένα από τα θέματα που απασχολούν τους ανθρώπους του "Δικεφάλου" εδώ και καιρό. Το γεγονός πως την σεζόν που πέρασε δεν αγωνίστηκε σχεδόν καθόλου, τη στιγμή που έχει ένα αρκετά μεγάλο συμβόλαιο αποτελεί σίγουρα πρόβλημα.

Ακολουθεί η συνέντευξη:

Ρικάρντο που βρίσκεσαι αυτή τη στιγμή;

"Είμαι στην Αργεντινή".

Θα είσαι παρών στην πρώτη συγκέντρωση της ομάδας;

"Αυτό δεν μπορώ να το ξέρω ακόμη. Θα δούμε".

Θέλεις να παραμείνεις στον ΠΑΟΚ;

"Δεν έχω πρόβλημα να μείνω. Πρέπει, όμως, πρώτα να συζητήσω με την διοίκηση. Αν μείνω, θα ήθελα περισσότερο χρόνο συμμετοχής".

Γνωρίζεις για το ενδιαφέρον που υπάρχει από άλλες ελληνικές ομάδες;

"Δεν ξέρω κάτι. Θα πρέπει να μιλήσετε με τον ατζέντη μου γι' αυτό το θέμα".

Αν υπάρξει πρόταση από άλλη ομάδα που να σε ικανοποιεί θα την δεχόσουν;

"Αν υπάρχουν οι κατάλληλες προϋποθέσεις για μένα, δεν θα είχα πρόβλημα. Στόχος μου είναι να παίξω τη νέα χρονιά, καθώς φέτος δεν πήρα χρόνο συμμετοχής".

Ο ατζέντης:

Μετά από τη συνομιλία με τον Βερόν επικοινωνήσαμε και με τον Ιταλό εκπρόσωπο του παίκτη, Πόλο Μάριο Ντάτολα:

Ποια είναι η κατάσταση που επικρατεί με τον Βερόν και τον ΠΑΟΚ;

"Ο παίκτης έχει συμβόλαιο για ακόμη ένα χρόνο. Θα ήθελε να παραμείνει στον ΠΑΟΚ και να αγωνιστεί".

Δεν σας ανησυχεί το γεγονός πως πέρυσι δεν αγωνίστηκε σχεδόν καθόλου;

"Σίγουρα, αλλά φέτος ίσως είναι διαφορετικά τα πράγματα. Εξάλλου, ήρθε ο Μάριο Μπερέτα, που τον γνωρίζει από την Σιένα, και μπορεί να του δώσει χρόνο συμμετοχής".

Γνωρίζετε για το ενδιαφέρον από την Κέρκυρα; Υπάρχει περίπτωση να πάρει μεταγραφή ο Βερόν;

"Ναι, το γνωρίζω. Σε περίπτωση που έρθει μία πρόταση ικανοποιητική για τον παίκτη και τον ΠΑΟΚ, θα συζητήσουμε ενδεχόμενη μεταγραφή του".

Έχετε μιλήσει με τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ;

"Εγώ όχι, αλλά μιλάει ο Έλληνας συνεργάτης μου".



Πηγή: olapaok.gr

Πουλάει τον Ντιέγκο η Γιουβέντους!!


Ο Ντιέγκο δεν έπεισε με τις εμφανίσεις του τους ανθρώπους της Γιουβέντους και πλέον είναι πολύ πιθανό να αποτελέσει «παρελθόν» από τον ιταλικό σύλλογο τις επόμενες βδομάδες. Σύμφωνα με την ιταλική Corriere dello Sport, η διοίκηση της «Γιούβε» προσανατολίζεται στην απόκτηση των Ντένις Αόγκο και Ελιέρο Ελία από το Αμβούργο και δεν είναι διόλου απίθανο να προσφερθεί σαν αντάλλαγμα ο Βραζιλιάνος σταρ. Οι «μπιανκονέρι» επιθυμούν να αποκτήσουν τους δύο νεαρούς παίκτες του ερμανικού συλλόγου, είναι άγνωστο όμως αν ο Ντιέγκο θα θελήσει να συνεχίσει την καριέρα του στο Αμβούργο, αφού για τον ίδιο έχουν ενδιαφερθεί ένθερμα τον τελευταίο καιρό οι Μπάγερν Μονάχου και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Για πάντα στην Ίντερ ο Μιλίτο


Μπορεί η Ρεάλ Μαδρίτης να ενδιαφέρθηκε για την απόκτηση του, αλλά ο Ντιέγκο Μιλίτο θα παραμείνει στην Ιντερ μέχρι και το 2014, καθώς θα ανανεώσει το συμβόλαιο του.
Ο μάνατζερ του Αργεντίνου επιθετικού, Φερνάντο Ιντάλγκο, συναντήθηκε με τον τεχνικό διευθυντή των νερατζούρι, Μάρκο Μπράνκα, και σύμφωνα με τον ιταλικό Τύπο υπήρξε ουσιαστικά συμφωνία για ανανέωση του συμβολαίου του Μιλίτο μέχρι και το 2014, με ετήσιες απολαβές που θα φτάνουν στα 5 εκατ. ευρώ. Αύξηση, δηλαδή, 1,5 εκατ. ευρώ ετησίως, σε σχέση με όσα προβλέπονται στο υπάρχον συμβόλαιο.
"Είμαι ικανοποιημένος. Η Ιντερ έχει μια πολύ καλή διάθεση για να διαπραγματευθεί. Ο Μοράτι έχει καταλάβει τη θέση του Μιλίτο και εμείς καταλάβαμε τη θέση της Ιντερ", ήταν τα λόγια του Ιντάλγκο.

Ανανεώνει ο Ανελκά



Η παρουσία του Γάλλου επιθετικού στα γήπεδα της Νοτίου Αφρικής με την εθνική του ομάδα μπορεί να μην ήταν η αναμενόμενη, ο Νικολά Ανελκά όμως θα συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του στην Τσέλσι, αφού θα ανανεώσει το συμβόλαιό του με τους «Μπλε».
Ο βρετανικός σύλλογος θέλει να διατηρήσει τον έμπειρο επιθετικό στο ρόστερ του, αφού μαζί με τον Ντιντιέ Ντρογκμπά αποτελούν ένα από τα καλύτερα δίδυμα στη γραμμή κρούσης στο πρωτάθλημα της Πρέμιερ Λιγκ και έτσι ο Ανελκά θα υπογράψει νέο συμβόλαιο που θα τον κρατήσει στο Λονδίνο μέχρι το 2012.

Ανακοίνωσε τον Αμέλια η Μίλαν


Οι Ροσονέρι ανακοίνωσαν μέσω του site τους την απόκτηση του διεθνή Ιταλού πορτιέρο της Τζένοα, Μάρκο Αμέλια και την πώληση του Στοράρι στην Γιούβε!

Ακολουθεί η ανακοίνωση του ιταλικού συλλόγου:
«Η Μίλαν ανακοινώνει την απόκτηση του Μάρκο Αμέλια από την Τζένοα και την πώληση του Μάρκο Στοράρι στην Γιουβέντους» .
Powered By Blogger

Το αρχείο του blog