Translate

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Κυριακή 20 Ιανουαρίου 2019

ΠΑΟΚ: Ένα ξέγνοιαστο απόγευμα


Ο ΠΑΟΚ κέρδισε άνετα τον Πανιώνιο (3-0) σκοράροντας τρία γκολ από ισάριθμα όμορφα σουτ (Μπίσεσβαρ 11', Βιεϊρίνια 45+2', Σάκχοφ 69'). 

Ο ΠΑΟΚ πέρασε ένα ήρεμο απόγευμα εχθές.  Προφανώς συνέβαλε σε αυτήν την κατάσταση το γρήγορο γκολ του Μπίσεσβαρ, το οποίο ξεκλείδωσε το παιχνίδι. Μιλάμε για ένα πανέμορφο γκολ. Τριπλάρει, εξουδετερώνει δυο αμυνόμενους και στέλνει την μπάλα στην κάτω δεξιά γωνία του τερματοφύλακα. Ζωγράφισε πάλι ο Ολλανδός. Πολύ καλό παιχνίδι, γενικώς, και σήμερα.

 Ο Πανιώνιος, μετά από αυτήν την εξέλιξη, ήταν αναγκασμένος να πάρει μέτρα στο γήπεδο, αλλά ταυτόχρονα να μην αφήσει ανυπεράσπιστη την άμυνά του. Ήταν δύσκολο να κρατήσει αυτήν την ισορροπία. Ο ΠΑΟΚ είχε τον έλεγχο καθ΄όλη την διάρκεια του ματς. Έκανε το παιχνίδι του. Η κόκκινη κάρτα για τους φιλοξενούμενους στο 41' δυσχέραινε τα πράγματα και  σε συνδυασμό με το γκολ του Αντελίνο στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου, στην ουσία, η αυλαία έπεσε.

Το ματς αποτελούσε πλέον τυπική διαδικασία και ο χρόνος κυλούσε χωρίς άγχος υπέρ του ΠΑΟΚ. Το κερασάκι στην τούρτα ήταν το γκολ του Σάκχοφ.

Ο Πανιώνιος, γενικά, απείλησε ελάχιστες φορές, αλλά και πάλι ο Πασχαλάκης ήταν σε ετοιμότητα.

Τα συμπεράσματα από αυτήν και την προηγούμενη αναμέτρηση είναι ότι ο ΠΑΟΚ έχει πληθωρικότητα και επιλογές στο σκοράρισμα. Παίζει πιο απελευθερωμένα, με την "μπάλα κάτω" και και παρουσιάζει μια ευελιξία. Είναι η 15η νίκη σε 16 παιχνίδια και πάμε προς ολοταχώς για την κατάκτηση του πολυπόθητου τίτλου.

Σε άλλα νέα, υπέγραψε συμβόλαιο ο Μίσιτς, υπέγραψε ανανέωση ο Κρέσπο, συμφώνησε ο Μπίσεσβαρ για ανανέωση συμβολαίου και  ήρθε στην Θεσσαλονίκη ο Σβιντέρσκι.
Στα θετικά συγκαταλέγεται η παρουσία 20.000 και πλέον φιλάθλων της ομάδας στο γήπεδο. Πολύ όμορφη εικόνα...

Την Τρίτη έχουμε κύπελλο με την Παναχαϊκή.
Καλή συνέχεια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΡΆΨΤΕ ΤΟ ΣΧΌΛΙΌ ΣΑΣ

Γράψτε το σχόλιό σας με κόσμιο τρόπο.Χωρίς προσβλητικά μηνύματα και βρισιές σε οποιονδήποτε. ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΥΝ!

Δεν θα δημοσιεύονται σχόλια που γράφονται σε greeklish

Powered By Blogger

Το αρχείο του blog