Translate

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Τρίτη 29 Ιουνίου 2010

Σκόουλς:"Τελευταία μου σεζόν"


Την τελευταία του χρονιά στην ποδοσφαιρική του καριέρα προανήγγειλε ο Πολ Σκόουλς ο οποίος γνωστοποίησε ότι το καλοκαίρι του 2011 θα αποσυρθεί.

Η Ρεάλ ανακοίνωσε τον Ντι Μαρία


Παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης είναι επίσημα ο Ανχελ Ντι Μαρία. Ο 22χρονος Αργεντινός που βρίσκεται στην Νότια Αφρική για το μουντιάλ ανακοινώθηκε από το site των "Μερένχες".Ο Ντι Μαρία βρίσκεται στην αποστολή της Εθνικής Αργεντινής που διεκδικεί τον τίτλο του παγκόσμιου πρωταθλητή και μάλιστα ξεκίνησε βασικός στον αγώνα με το Μεξικό.
Ο χαφ, που ξεκίνησε την καριέρα του από την Ροζάριο Σεντράλ, αποτελεί την πρώτη μεταγραφή της Ρεάλ Μαδρίτης επί των ημερών του Ζοζέ Μουρίνιο.


Δείτε το βίντεο:

Συμφώνησε με Άρη ο Παπαζαχαρίας!


Λίγες ήταν οι ώρες που ο Γρηγόρης Παπαζαχαρίας έμεινε τελικά χωρίς δουλειά. Ο κεντρικός αμυντικός έμεινε ελεύθερος από τον Ηρακλή, ωστόσο ήρθε αμέσως σε προφορική συμφωνία με τον Άρη. Ο 25χρονος ποδοσφαιριστής όπως όλα δείχνουν θα παραμείνει κάτοικος Θεσσαλονίκης φορώντας την φανέλα των «κίτρινων». Μάλιστα ο Παπαζαχαρίας θα ταξιδέψει αύριο για το Μόναχο και από εκεί για το για το Κίτσμπουελ της Αυστρίας όπου και πραγματοποιείται η προετοιμασία του Άρη. Με την κίνηση αυτή οι «κίτρινοι» δυναμώνουν ακόμα περισσότερο το κέντρο της άμυνάς τους, καθώς κράτησαν τον Ρολάντο Γκιάρο, ενώ έχουν αποκτήσει και τους Οριόλ Λοθάνο Φαράν και Νίκο Λαζαρίδη.

Κάμπορα: "Μου χρωστούν χρήματα από το Δεκέμβριο"

Τη δική του διάσταση για το διαζύγιό του με την ΠΑΕ Άρης έδωσε ο Χαβιέρ Κάμπορα.



Αναλυτικά:

Τριπλή "κυανέρυθρη" ενίσχυση!

Μπορεί τις τελευταίες μέρες ο Πανιώνιος να έχει αποδυναμωθεί μετά την αποχώρηση των Φαμπιάν Εστογιανόφ και Γιώργου Τζαβέλα, η διοίκηση του Ιστορικού όμως απέκτησε τρεις ποδοσφαιριστές, οι οποίοι θα προσθέσουν ταλέντο και εμπειρία στον σύλλογο της Νέας Σμύρνης.
Ο λόγος για τους Ρικάρντο Βαζ Τε, Ντράγκαν Πάλιτς, και Βασίλης Σκούρτης οι οποίοι πλέον θα συνεχίσουν την καριέρα τους στον Πανιώνιο «κυανέρυθρους». Οι τρεις ποδοσφαιριστές βρίσκονται στην Αθήνα από το βράδυ της Κυριακής, πέρασαν από τις καθιερωμένες εργομετρικές εξετάσεις και τις επόμενες ώρες θα ανακοινωθούν επίσημα από τον σύλλογο της Νέας Σμύρνης.

Ο Βαζ Τε είναι 23 ετών και αγωνίζεται στην επίθεση, ενώ είναι διεθνής με την under-21 της Πορτογαλίας και είναι γνωστός από τη θητεία του στην Μπόλτον.

Όσον αφορά τον Πάλιτς, είναι 27 ετών, παίκτης μεσαίας γραμμής και είναι Βόσνιος, ο οποίος έχει γεννηθει στην Γερμανία. Έχει αγωνιστεί στην Καϊζερσλάουτερν, ενώ από το 2004 μέχρι το 2008 ήταν παίκτης της Χόφενχαϊμ.

Τέλος, ο τρίτος της παρέας είναι ο Βασίλης Σκούρτης. Ο 18χρονος επιθετικός βρισκόταν σε αναζήτηση ομάδας από την στιγμή που δεν θα συνεχίσει την καριέρα του στην Λάτσιο. Ο Σκούρτης ήταν η αποκάλυψη της ομάδας Νέων του Ολυμπιακού και από την στιγμή που δεν τα βρήκε με τους Πειραιώτες για την υπογραφή επαγγελματικού συμβολαίου, ταξίδεψε στην Ρώμη όπου πέρασε από το μικροσκόπιο της Λάτσιο.

Από τη μεριά τους οι Πειραιώτες, για να μην χάσουν αυτό το σπουδαίο ταλέντο, προσπάθησαν να του βγάλουν χαρτιά για να πάρει την ελληνική υπηκοότητα, αλλά δεν τα κατάφεραν και πλέον ο Σκούρτης θα συνεχίσει την καριέρα του στον Πανιώνιο.

Παρουσιάστηκε ο Δάρλας


H Γαλλία και η νεοφώτιστη Μπρεστ είναι ο επόμενος σταθμός στην καριέρα του Φίλιππου Δάρλα καθώς παρουσιάστηκε το απόγευμα της Δευτέρας. Ο Παναθηναϊκός διατηρεί δικαίωμα ποσοστού μεταπώλησης. Ευχαρίστησε τους «πράσινους» ο αριστερός μπακ.
"Μπορεί να μην έπαιξε φέτος αρκετά, ωστόσο έχει μεγάλη εμπειρία από το Τσάμπιονς και το Γιουρόπα Λιγκ. Είναι έμπειρος παίκτης και ο φίλος μου Σεντρίκ Καντέ μου έδωσε πολλές λεπτομέρειες. Είναι γρήγορος και δυναμικός από τα αριστερά" τόνισε ο μάνατζερ της ομάδας, Κορεντί Μαρτένς.

"Με βοήθησε ο Παναθηναϊκός"

Ενθουσιασμένος με το νέο βήμα στην καριέρα του παρουσιάστηκε ο Φίλιππος Δάρλας, ο οποίος δεν παρέλιεψε να ευχαριστήσει τον Παναθηναϊκό. Ο αριστερός μπακ της Μπρεστ μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα


Για την καριέρα του
"Έπαιξα σε πολλές ομάδες, αλλά θυμάμαι περισσότερο τη θητεία μου σε Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ. Ο Παναθηναϊκός μού έδωσε τη δυνατότητα να εξελιχθώ και παράλληλα με άφησε ελεύθερο να φύγω, λόγω της αφοσίωσης που έδειξα στην ομάδα. Όμως και στον ΠΑΟΚ έζησα όμορφα και δεν το ξεχνώ".

Για την εμπειρία του
"Το ότι έπαιξα σε μεγάλες ομάδες, όπως ο Παναθηναϊκός και ο ΠΑΟΚ, ενώ αγωνίστηκα και στο Τσάμπιονς Λιγκ, θα βοηθήσει εμένα και την ομάδα μου. Θα μπορέσω να μεταφέρω την εμπειρία μου, αλλά και να προσαρμοστώ καλύτερα".

Για τον τρόπο που αγωνίζεται
"Δεν μου αρέσει να μιλώ για τον εαυτό μου, αλλά είμαι γρήγορος, καλός στα ανασταλτικά, έχω πάντα υψηλό κίνητρο και μπορώ να βοηθήσω και μπροστά στην αριστερή πλευρά"

Για τις διαφορές ελληνικού και γαλλικού πρωταθλήματος
"Σίγουρα το επίπεδο στο γαλλικό πρωτάθλημα είναι πιο υψηλό από το ελληνικό. Ο Παναθηναϊκός είναι μεγάλη ομάδα, αλλά έχει μεγάλη διαφορά από τις υπόλοιπες ομάδες. Στη Γαλλία οι περισσότερες ομάδες είναι στο ίδιο επίπεδο, υπάρχει ανταγωνισμός και αρκετοί παίκτες κλάσης".

Τέλος από Μπαρτσελόνα ο Ανρί


Σε συμφωνία με την Μπαρτσελόνα για να αποχωρήσει έφτασε ο Τιερί Ανρί. Ο Γάλλος επιθετικός μετά από δύο χρόνια στο «Καμπ Νου» αναμένεται να μετακομίσει στους New York Red Bulls.

Το όνομα του 32χρονου επιθετικού ακούγεται εδώ και αρκετό καιρό για μεταγραφή στην Αμερική, με την ομάδα της Νέας Υόρκης να είναι το φαβορί για να τον αποκτήσει. Ο Ανρί μετακόμισε το 2007 στην Βαρκελώνη με τους Μπλαουγκράνα να βγάζουν από τα ταμεία τους 24 εκατ. ευρώ για να τον πάρουν από την Αρσεναλ, όμως ποτέ δεν θεωρήθηκε βασικός στα πλάνα του Πεπ Γκουαρδιόλα.Το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται το 2011, όμως ο παίκτης και η διοίκηση του καταλανικού κλαμπ έχουν φτάσει σε συμφωνία που θα επιτρέπει στον διεθνή στράικερ να αποχωρήσει. Ο γενικός διευθυντής της Μπαρτσελόνα, Ζοάν Ολιβερ, τόνισε: «Είναι μια ιδιαίτερη περίπτωση και το δεχθήκαμε. Για την Μπάρτσα δεν είναι κακό deal καθώς την ερχόμενη σεζόν δεν θα πληρώνει τον μισθό του».

Λίγα λόγια για τον παίκτη

Ο Τιερί Ντάνιελ Ανρί γεννήθηκε στις 17 Αυγούστου του 1977και είναι Γάλλος ποδοσφαιριστής. Είναι φημισμένος για την ταχύτητά του, την ικανότητά του να σκοράρει και την ικανότητα να κάνει εύκολα ασίστ.

Ο Ανρί γεννήθηκε σε μια φτωχογειτονιά στα προάστια του Παρισιού. Το 1990 ξεκίνησε να παίζει ερασιτεχνικά στη Μονακό και το 1994 άρχισε την επαγγελματική του δραστηριότητα ως ποδοσφαιριστής. Το 1998 μεταφέρθηκε στη Γιουβέντους αλλά λόγω της απελπιστικής του απόδοσης μετά απο ένα χρόνο μεταφέρθηκε στην Άρσεναλ υπογράφοντας με την ποδοσφαιρική ομοσπονδία συμβόλαιο 10.5 εκατομμυρίων αγγλικών λιρών. Η Άρσεναλ ηταν και η ομάδα στην οποία αναδείχτηκε ως ένας απο τους καλύτερους παίχτες στον κόσμο. Στην Αγγλία αναδείχθηκε πολλές φορές πρώτος σκόρερ, κέρδισε το Χρυσό Παπούτσι δύο φορές (2004,2005), οδήγησε την Άρσεναλ σε ένα αήττητο πρωτάθλημα και είναι πρώτος σκόρερ στην ιστορία της ομάδας, έχοντας πετύχει 226 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις. Έχει ψηφιστεί από τους οπαδούς ως ο καλύτερος παίκτης που έχει περάσει από την Άρσεναλ. Το Σεπτέμβρη του 2007 μεταφέρθηκε στην Μπαρτσελόνα όπου και συνεχίζει να παίζει. Ήταν μέλος της επιθετικής τριάδας που πέτυχε 100 τέρματα τη σεζόν 2009-2010, οπότε και η Μπαρτσελόνα αναδείχθηκε πρωταθλήτρια Ευρώπης και πρωταθλήτρια και κυπελλούχος Ισπανίας.

Ο Ανρί είναι αρχηγός της εθνικής ομάδας της Γαλλίας. Από το 1998, όταν η Γαλλία αναδείχθηκε πρωταθλήτρια κόσμου, ο Ανρί αποτελεί ηγετικό μέλος. Μάλιστα, από τότε, σε όλες ανεξαιρέτως τις διοργανωσεις έχει αναδειχτεί πρώτος σκόρερ. Έχει πετύχει τα περισσότερα γκολ στην ιστορία της Γαλλίας.



Powered By Blogger

Το αρχείο του blog