Translate

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Τετάρτη 21 Ιουλίου 2010

Καλώς ήρθες Σωκράτη!



Και επισήμως παίκτης της Μίλαν είναι για την επόμενη πενταετία ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος, όπως ανακοίνωσαν οι "ροσονέρι", με την μετακίνησή του από την Τζένοα να φτάνει τα 5 εκατ. ευρώ συν τρεις παίκτες.Οι αποδοχές του 22χρονου κεντρικού αμυντικού θα είναι κλιμακωτά αυξανόμενες (περίπου 1,5 εκατ. ευρώ ετησίως).Αξίζει να σημειωθεί ότι η ΑΕΚ θα πάρει 600.000 ευρώ ως ποσοστό μεταπώλησης!

Το 10 το καλό πήρε ο Κόουλ

Το 10 το καλό πήρε ο Τζο Κόουλ στη Λίβερπουλ, ελπίζοντας πως θα κάνει τη διαφορά στην ομάδα. Ο Άγγλος διεθνής πέταξε για την Ελβετία όπου βρίσκεται η ομάδα για να περάσει ιατρικές εξετάσεις και να μπει στην προετοιμασία τουΡόι Χότζσον.Ο 28χρονος Κόουλ υπολογίζεται πλέον κανονικά για τους "κόκκινους" και αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του στον εναρκτήριο αγώνα της Πρέμιερ Λιγκ, κόντρα στην Άρσεναλ, στις 15 Αυγούστου.

Φερνάντεζ: "Είμαι ο πιο ευτυχισμένος άνθρωπος σε όλη την Αθήνα, ο ΠΑΟ είναι μεγάλη πρόκληση για μένα"




Ο Ντάνιελ Φερνάντες θα περάσει το απόγευμα από τα γραφεία της ΠΑΕ Παναθηναϊκός για να υπογράψει το συμβόλαιο του με το τριφύλλι. Ονειρο χαρακτήρισε τους πράσινους ο Πορτογάλος τερματοφύλακας.

Ο Τόχα έρχεται στη Θεσσαλονίκη για τον Άρη

Την Τετάρτη φτάνει στη Θεσσαλονίκη ο Χουάν Κάρλος Τόχα για τον Άρη, καθώς οι δύο πλευρές βρίσκονται σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις. Πρόκειται για τον 25χρονο διεθνή Κολομβιανό μέσο ο οποίος αγωνιζόταν πέρυσι στη Στεάουα Βουκουρεστίου.Ο Τόχα είναι γεννημένος στις 24 Μαΐου 1985 στην Μπογκοτά, έχει ύψος 1,86 και μετρά τρεις συμμετοχές με την Εθνική Κολομβίας. Αγωνίζεται ως επιτελικός και ως αριστερός χαφ και συμμετείχε στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα των Εθνικών U-20 το 2005.
Πέρα από τη Στεάουα Βουκουρεστίου, στην οποία αγωνίστηκε τα τελευταία δύο χρόνια, έχει φορέσει επίσης τη φανέλα της Σάντα Φε στην Κολομβία, της Ρίβερ Πλέιτ (ως δανεικός) στην Αργεντινή και του FC Ντάλας στις ΗΠΑ (την πρώτη χρονιά ως δανεικός), όπου ήταν συμπαίκτης με τον Κάρλος Ρουίς.

Έρχεται στην Αθήνα ο Ριέρα


Αίσιο τέλος είχε το σίριαλ Αλμπερτ Ριέρα. Ο Βαγγέλης Μαρινάκης έδωσε το παρόν στην τρίτη συνάντηση με τον εκπρόσωπο του Ισπανού καιολοκλήρωσε τη μεγάλη συμφωνία που φτάνει τα 15 εκατομμύρια ευρώ. Πέμπτη ή Παρασκευή αναμένεται στην Αθήνα το νέο μεταγραφικό απόκτηματου Ολυμπιακού.
Powered By Blogger

Το αρχείο του blog