Translate

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Τετάρτη 2 Ιουνίου 2010

Ανανέωσε ο Ιγκουαΐν με την Ρεάλ.


Τέλος στις φήμες περί αποχώρησης από την Ρεάλ Μαδρίτης έβαλε ο Γκονζάλο Ιγκουαΐν. Ο Αργεντινός επιθετικός συμφώνησε σε όλα με την «βασίλισσα» για την επέκταση της συνεργασίας τους μέχρι το 2016.
Ο πατέρας του Ιγκουαΐν, που αποτελεί και εκπρόσωπος του Γκονζάλεο, συναντήθηκε με τον Χόρχε Βαλντάνο, μετά την παρουσίαση του Ζοσέ Μουρίνιο και ήρθαν σε συμφωνία για την επέκταση της συνεργασίας τους για άλλα τρία χρόνια με αυξημένες αποδοχές, με την υπάρχουσα συμφωνία να έληγε το 2013.
Το μέλλον του Ιγκουαΐν στην Ρεάλ ήταν αβέβαιο, αφού στις αρχικές συζητήσεις οι δύο πλευρές δεν τα είχαν βρει με συνέπεια το όνομά του να βρισκόταν στην λίστα των Μάντσεστερ Σίτι και Τσέλσι.

Ο Λυμπερόπουλος στην ΑΕΚ.


Ο Νίκος Λυμπερόπουλος υπέγραψε το πρωί της Τετάρτης 2/7 μονοετές συμβόλαιο και θα φορέσει την κιτρινόμαυρη φανέλα δύο χρόνια μετά την αποχώρησή του.

Η μεγάλη επιστροφή που άπαντες ανέμεναν με μεγάλη προσμονή στο στρατόπεδο της ΑΕΚ, είναι πλέον γεγονός. Ο Νίκος Λυμπερόπουλος, βρέθηκε το πρωί της Τετάρτης στα γραφεία της ΠΑΕ ΑΕΚ στη Γράμμου όπου είχε συνάντηση με τον πρόεδρο της ομάδας, Σταύρο Αδαμίδη προκειμένου να οριστικοποιήσουν την επιστροφή του στην ομάδα.

Μετά την ολοκλήρωση των συνομιλιών ο Λυμπερόπουλος μιλώντας στους δημοσιογράφους, υποστήριξε: "Είναι μια νέα αρχή για εμένα. Έλειπα δύο χρόνια από την ομάδα και δεν το περίμενα να γυρίσω. Είναι όμως μια μεγάλη χαρά και είμαι ευτυχισμένος που επιστρέφω στην ΑΕΚ. Έχουμε μια νέα σεζόν μπροστά μας και πιστεύω ότι θα γίνουν πολύ καλές κινήσεις. Ενωμένοι θα είμαστε ανταγωνιστικοί για τη νέα σεζόν. Παρακολουθούσα την ΑΕΚ και το ελληνικό πρωτάθλημα αυτά τα δύο χρόνια που έλειπα και ξέρω τι γινόταν στην ομάδα. Άλλωστε ήμουν πέντε χρόνια εδώ και η σκέψη μου ήταν εδώ πάντα. Εύχομαι να έχουμε μια καλή χρονιά με υγεία για να πιστέψουμε στους εαυτούς μας και στις δυνατότητες μας".

Κληθείς να απαντήσει για το αν ήρθε προκειμένου να γίνει ο ηγέτης των αποδυτηρίων τόνισε: "Δεν πιστεύω σε ηγέτες. Δεν είχα αυτή τη σκέψη στον μυαλό μου, ήρθα για να βοηθήσω αγωνιστικά την ομάδα. Στα αποδυτήρια υπάρχει ένα σύνολο παικτών, δεν αποτελούνται από ένα άτομο. Ήρθα να βοηθήσω και με καλή συνεργασία από όλους θα το κάνω. Ξέρω πέρσι δεν υπήρχε συνεργασία σε αυτό το θέμα και για αυτό ήμουν διστακτικός και άργησε να τελειώσει η μεταγραφή μου. Πιστεύω όμως ότι θα γίνουν καλές κινήσεις και όλα θα πάμε καλά".

Η σχετική ανακοίνωση και οι δηλώσεις του παίκτη στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας:

Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την συμφωνία της με τον Νίκο Λυμπερόπουλο. Ο ποδοσφαιριστής υπέγραψε συμβόλαιο ενός έτους με την ομάδα.

Αμέσως μετά την ολοκλήρωση της συμφωνίας, ο Λυμπερόπουλος δήλωσε τα εξής στο aekfc.gr.

Ποια είναι τα συναισθήματα σου για την επιστροφή σου στην ΑΕΚ μετά από δύο χρόνια;

Υπάρχει μεγάλη από τη δική μου πλευρά. Φαίνεται το είχε η μοίρα μου να κλείσω την καριέρα μου στην ΑΕΚ και είμαι πολύ χαρούμενος γι’ αυτό. Ελπίζω του χρόνου να υπάρχει μια πολύ καλή συνεργασία με όλο το τιμ και να έχουμε επιτυχίες, όλοι μαζί ενωμένοι σαν μια οικογένεια.

Φεύγοντας υπήρχε η σκέψη στο μυαλό σου, να επιστρέψεις και να κλείσεις την καριέρα σου εδώ;

Για να είμαι ελικρινής όχι. Όταν έφυγα δεν πίστευα ότι υπήρχε περίπτωση να επιστρέψω, αλλά όποτε έχω κάνει σχέδια και έχω κάποια πράγματα στο μυαλό μου, έρχονται όλα τελείως διαφορετικά. Αυτή η ανατροπή ήταν καλό για μένα και όπως είπα είμαι πολύ χαρούμενος που επιστρέφω στην ΑΕΚ και ελπίζω να κλείσω την καριέρα μου εδώ και να βοηθήσω την ομάδα να φτάσει όσο πιο ψηλά γίνεται.

Θεωρείς ότι έχεις ακόμα να δώσεις πολλά πράγματα;

Γι’ αυτό βρίσκομαι εδώ. Έχω φιλοδοξίες, πιστεύω στον εαυτό μου και πιστεύω ότι μέσα από τη συνολική δουλειά και συνεργασία, μπορούμε να καταφέρουμε πολλά.

Είσαι ένας παίκτης με τεράστια εμπειρία και ο κόσμος περιμένει πολλά από εσένα και μέσα στο γήπεδο, αλλά και στα αποδυτήρια. Είσαι έτοιμος να σηκώσεις αυτό το βάρος;

Το ξέρω ότι ο κόσμος περιμένει πολλά από μένα, αλλά δεν με αγχώνει αυτό. Εγώ είμαι εδώ αρχικά για να βοηθήσω την ομάδα μου στον αγωνιστικό χώρο και από εκεί και πέρα όλα γίνονται μέσα από τη συνεργασία και όλοι μαζί μπορούμε να καταφέρουμε πράγματα και όχι ένα άτομο μόνο του.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΚ, κ. Σταύρος Αδαμίδης, αναφερόμενος στην επιστροφή του Νίκου Λυμπερόπουλου, έκανε την εξής δήλωση:"Καλωσορίζουμε τον Νίκο Λυμπερόπουλο πίσω στην ΑΕΚ και χαιρετίζουμε την επιστροφή του φυσικού αρχηγού της ΑΕΚ στην ομάδα".

Powered By Blogger

Το αρχείο του blog