Translate

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου 2010

Μπάγιεβιτς: "Υπολογίζω τον Μπλάνκο"



Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς, μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό NOVAΣΠΟΡ 94.6 FM και διαβεβαίωσε ότι υπολογίζει τον Ίσμαελ Μπλάνκο, παρά την αρνητική εξέλιξη στην ανανέωση του συμβολαίου του.


Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ντούσαν Μπάγεβιτς στο NovaΣΠΟΡ 94,6 FM:

Μπάγεβιτς: "Τώρα ο Αστέρας"




Ικανοποιημένος για την προσπάθεια των παικτών του στο δεύτερο ημίχρονο και τη νίκη με 3-1 έμεινε ο Ντούσαν Μπάγεβιτς, που σκέφτεται μόνο τον Αστέρα Τρίπολης πλέον.

Δερμιτζάκης: "Θα μπορούσαμε να νικήσουμε"


Ο Παύλος Δερμιτζάκης εμφανίστηκε ευχαριστημένος στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου από το τελικό αποτέλεσμα και την αντίδραση των παικτών του μετά το γκολ της Μπριζ, για τα ατομικά λάθη των παικτών του, αλλά και την παρουσία του Ελ Ζαρ.

Κούπερ: "Τα κάναμε όλα άψογα"





O Άρης πέτυχε μια ιστορική νίκη κόντρα στην Ατλέτικο Μαδρίτης και ο τεχνικός των "κιτρίνων", Έκτορ Ραούλ Κούπερ... αποθέωσε τους ποδοσφαιριστές του για την εμφάνισή τους.

Τα ματς της πρεμιέρας στη φάση των ομίλων του Champions League.





Τα ματς της πρεμιέρας στη φάση των ομίλων του Champions League:Την Τρίτη 14/9: Τβέντε-Ίντερ 2-2, Βέρντερ Βρέμης-Τότεναμ 2-2, Μαν. Γιουνάιτεντ-Ρέιντζερς 0-0, Μπενφίκα-Χάποελ Τελ Αβίβ 2-0, Κοπεγχάγη-Ρούμπιν Καζάν 1-0, Μπούρσασπορ-Βαλένθια 0-4, Μπαρτσελόνα-Παναθηναϊκός 5-1 και Λυών-Σάλκε 1-0. Την Τετάρτη 15/9:Άρσεναλ-Μπράγκα 6-0, Ρεάλ Μαδρίτης-Άγιαξ 2-0, Σαχτάρ-Παρτιζάν 1-0,   Μίλαν-Οσέρ 2-0, Ζίλνα-Τσέλσι 1-4, Μπάγερν-Ρόμα 2-0, Μαρσέιγ-Σπαρτάκ Μόσχας 0-1 και Κλουζ-Βασιλεία 2-1.
Powered By Blogger

Το αρχείο του blog