Translate

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Τετάρτη 8 Δεκεμβρίου 2010

Δοκιμάστηκε ο Λουσέν


Στην σημερινή προπόνηση της ΑΕΚ πήρε μέρος και ο Πιτέρ Λουσέν, στο πλαίσιο της δοκιμής του από τον Μανόλο Χιμένεθ με προοπτική την απόκτησή του από την ΑΕΚ. Ο Γάλλος μέσος ικανοποίησε με την παρουσία του καθώς δεν έδειξε να φοβάται να βάλει τα πόδια του στη "φωτιά". Ο παίκτης θα συνεχίσει να προπονείται με την ομάδα έως και το τέλος της εβδομάδας προκειμένου ο Χιμένεθ να βγάλει ασφαλή συμπεράσματα σχετικά με το επίπεδο ετοιμότητάς του μετά τον σοβαρό τραυματισμό που είχε ενάμισι χρόνο πριν στους χιαστούς. Ο παίκτης αναμένεται μάλιστα να περάσει από ιατρικά τεστ και εφόσον τα περάσει επιτυχώς η ΑΕΚ θα κινηθεί λογικά για την απόκτησή του.

Αθανασιάδης: "Δουλειά και υπομονή"


Προσγειωμένος είναι ο Στέφανος Αθανασιάδης, παρά το ότι σφράγισε τη νίκη του ΠΑΟΚ στη Λάρισα. Ο νεαρός επιθετικός τόνισε ότι πρέπει να δουλέψει με υπομονή.

Αναλυτικά η συνέντευξή του:

Τσάβι: "Η χρυσή μπάλα της Μπάρτσα"


Για την “χρυσή σφαίρα της Μπαρτσελόνα” μίλησε ο ένας εκ των τριών υποψηφίων για τον τίτλο του κορυφαίου ποδοσφαιριστή της χρονιάς , ο Τσάβι στην συνέντευξη που παραχώρησε στο “El Periodico de Catalunya”.

Οι υποψήφιοι για τη Χρυσή μπάλα


Αν και η Ίντερ να σάρωσε τις κούπες το 2010 και ο Σνάιντερ να έκανε την καλύτερη χρονιά της καριέρας του οδηγώντας την Ολλανδία στον τελικό του Μουντιάλ, όμως η χρυσή μπάλα θα είναι υπόθεση τριών παικτών της Μπαρτσελόνα.

 Ένας εκ των Μέσι, Τσάβι, Ινιέστα θα ανακυρηχτεί κορυφαίος ποδοσφαιριστής του Πλανήτη για το 2010, όπως ανακοίνωσε η FIFA. Το βραβείο θα απονεμηθεί στις 10 Ιανουαρίου και από φέτος δεν θα υπάρχουν ξεχωριστές βραβεύσεις του France Football και της FIFA.

Στους προπονητές υποψήφιοι είναι οι Γκουαρντιόλα, Μουρίνιο και Ντελ Μπόσκε.

  
Όλους τους  νικητές της Χρυσής Μπάλας από τα παλαιότερα χρόνια μπορείτε να τους δείτε  ΕΔΩ.


14η αγωνιστική στην Primera Division



Τα αποτελέσματα της 14ης αγωνιστικής στην Primera Division:

Σάββατο 4/12

16η αγωνιστική στην Premier League


Τα αποτελέσματα της 16ης αγωνιστικής στην Premier League

Σάββατο 4/12
Powered By Blogger

Το αρχείο του blog