Translate

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2011

Λίνο: "Μπορούμε να φτάσουμε ψηλά"


 

Ο έμπειρος αμυντικός του ΠΑΟΚ σε δηλώσεις του στο «Αθλητικό Metropolis» αναφέρθηκε τόσο στην ήττα από τον Εργοτέλη και την αποβολή του Αρίας, όσο και στο ματς που ακολουθεί με αντίπαλο την Τότεναμ.

Μακούν: "Θέλει προσοχή η Μαρσέιγ"

 
Ανυπόμονος για το πρώτο επίσημο ματς με τη φανέλα του Ολυμπιακού έδειξε ο Ζαν Μακούν, ο οποίος έκρουσε τον κώδωνα κινδύνου για τη Μαρσέιγ: "Δεν έχει καλά αποτελέσματα, έχει όμως ματς στα πόδια της".

Στον Αρη ο Βράνιες

 
Παίκτης του Άρη είναι και επίσημα ο Γιούριτσα Βράνιες. Ο Κροάτης μέσος αφού πέρασε από ιατρικές εξετάσεις, υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας για ένα χρόνο.

Αποδέχεται τους όρους ο Βαρδινογιάννης!

Ο Γιάννης Βαρδινογιάννης σηκώνει το γάντι και θα απαντήσει άμεσα στον Ανδρέα Βγενόπουλο, ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr λέει «ναι» και στους τρεις όρους που έθεσε ο Μr.Mig!

Βγενόπουλος μαινόμενος!

 
 
Δριμεία επίθεση κατά του Βαρδινογιάννη εξαπέλυσε ο Βγενόπουλος, όμως τα σπουδαία για τον Παναθηναϊκό ήταν οι λύσεις που πρότεινε για την επόμενη ημέρα και δίνουν ελπίδα στον σύλλογο! 


2η αγωνιστική της Super League: Παναιτωλικός-Πανιώνιος 0-1, Εργοτέλης-ΠΑΟΚ 2-1, Αστ. Τρίπολης-Κέρκυρα 0-0, Αρης-Ατρόμητος 0-1, Παναθηναϊκός-ΠΑΣ Γιάννινα 3-1


 
Διαιτητής: Δ. Κύρκος



Βοηθοί: Δ. Τάτσης, Δ. Γούκος

Powered By Blogger

Το αρχείο του blog