Translate

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Τρίτη 1 Ιουνίου 2010

Το ΟΑΚΑ ως δεύτερη έδρα του ΠΑΟΚ.


Μετά από σύσκεψη που έγινε σήμερα(1/6) στα γραφεία της ΠΑΕ με θέμα το γηπέδο που θα αγωνίζεται ο ΠΑΟΚ στα παιχνίδια των ευρωπαϊκών διοργανώσεων, αποφασίσθηκε να μην δηλωθεί το Καυτανζόγλειο, καθώς δεν πληροί απόλυτα τις προϋποθέσεις σύμφωνα με την ΟΥΕΦΑ.
Έτσι λοιπόν αποφασίσθηκε η δεύτερη επιλογή γηπέδου για τα παιχνίδια του ΠΑΟΚ στο Τσάμπιονς Λιγκ ή στο Γιουρόπα Λιγκ θα είναι το Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας.Αυτό ανακοινώθηκε προσωπικά από τον Θόδωρο Ζαγοράκη, σε σύσκεψη που είχαν οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ το μεσημέρι της Τρίτης (1/6). Ακόμη, οι επιτελείς της ΠΑΕ και πάλι με προτροπή του Ζαγοράκη, θα κινηθούν για συμφωνία χορηγίας με στοιχηματική εταιρεία, εκτός ΟΠΑΠ.


Η Τούμπα θα δηλωθεί φυσικά ως πρώτη έδρα, αλλά σε περίπτωση που δεν ολοκληρωθούν εγκαίρως τα έργα, ή δεν εγκριθεί η αδειοδότησή της για οποιονδήποτε λόγο από το κλιμάκιο της ΟΥΕΦΑ, ο ΠΑΟΚ θα χρησιμοποιήσει ως έδρα του στο Τσάμπιονς Λιγκ το ΟΑΚΑ, όπου θα μεταφερθούν και οι χιλιάδες οπαδοί του.

Πρόταση σε Μπόγιαν η Μάντσεστερ


Επίσημη πρόταση στην Μπαρτσελόνα για τον Μπόγιαν Κρκιτς κατέθεσε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Όπως αναφέρουν αγγλικά και ισπανικά ΜΜΕ, οι «κόκκινοι διάβολοι» προσφέρουν το ποσό των 14.000.000 ευρώ στην Μπαρτσελόνα για την απόκτηση του 20χρονου επιθετικού.
Η Μπαρτσελόνα έχει ξεκαθαρίσει ότι ο Μπόγιαν δεν είναι προς πώληση, αλλά ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον τον θέλει, αφού οι λύσεις στο χώρο της επίθεσης είναι περιορισμένες με τον Ρούνεϊ να μη μπορεί να σηκώσει όλο το "βάρος" της επίθεσης της Μάντσεστερ μόνος του αν συνυπολογίσουμε τους συνεχόμενους τραυματισμούς του Όουεν και τη κακή φόρμα του Μπερμπάτοφ.

Γιάννης Τάκης: "Μας τρυπάνε από μέσα..."



"Κάποιοι θέλουν να μας ρίξουν..." Με τη φράση αυτή ο πρόεδρος του ΗρακλήΓιάννης Τάκης, παρουσίασε όσο πιο ξεκάθαρα μπορούσε την κατάσταση που επικρατεί τις τελευταίες μέρες, με τον ίδιο να εμφανίζεται εξοργισμένος από τον πόλεμο που δέχεται η ομάδα, στη γενική συνέλευση που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Δευτέρας.
Ο πρόεδρος των κυανολεύκων, μιλώντας στους φιλάθλους που έδωσαν βροντερό παρών, τόνισε πως "αυτό που συμβαίνει είναι εξοργιστικό.Κάποιοι θέλουν να μας ρίξουν. Πάμε να το σώσουμε. Η κατάσταση δεν είναι καλή. Είναι περίεργη. Ο Ηρακλής είναι στο μικροσκόπιο διαφόρων ανθρώπων στη Θεσσαλονίκη και στην Αθήνα.Λειτουργούμε μία ΠΑΕ που δεν υπήρχε. Ξεκινώντας να δώσουμε τα διευκρινιστικά έγγραφα, μας ρώτησαν τι γίνεται με τον Κωφίδη. Μας ξάφνιασε. Υπάρχει δίαυλος επικοινωνίας και ενημέρωσης. Την Παρασκευή στις 11:37 ήρθε έγγραφο του Ντιέ, δήθεν από την Ελβετία, με μία υπογραφή που μοιάζει με του Ντιέ και αναφέρει ότι δεν πληρώθηκε, ενώ εμείς έχουμε χαρτί του Ντιέ που αναφέρει ότι πληρώθηκε.Έχουμε δεχτεί 22 ιστορίες εκβιασμού.
Παρουσιάσαμε ένα φάκελο που είναι πάρα, πάρα πολύ κοντά σε αυτό που λέμε ο τέλειος φάκελος. Αν θέλουν να μας ρίξουν, θα μας ρίξουν. Το ρολόι σταμάτησε κάπου τον Νοέμβριο. Τότε κάποιοι αποφάσισαν να εγκαταλείψουν το καράβι. Πέντε-έξι άνθρωποι τηλεφώνησαν, δέκα άνθρωποι πίεσαν, αλλά το σκεπτικό της επιτροπής είναι ότι πρόπερσι έκαψαν τα γραφεία, πέρσι άλλαξε ο νόμος. Φέτος δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι.
Δεν έχουμε να αντιμετωπίσουμε μόνο τον Λεβαδειακό, αλλά και όλους όσους είναι κοντά στον Λεβαδειακό", τόνισε αρχικά ο Γιάννης Τάκης, για να προσθέσει: "Όλα τα έγγραφα του Ηρακλή είναι στην Αθήνα. Μας πολεμάνε με το ίδιο μας το υλικό. Υποτίθεται ότι υπάρχει ρήτρα εμπιστευτικότητας με την ΕΠΟ. Από την Θεσσαλονίκη εστάλη στον Λεβαδειακό το φαξ την πληρωμής του Μπιλίσκοφ. Μας 'τρυπάνε' από μέσα. Ο φάκελος του Ηρακλής είναι ο πιο πλήρης της κατηγορίας. Η δέσμευση που έχουμε σήμερα είναι ότι μέχρι αύριο θα εξεταστούν όλα τα στοιχεία της ΠΑΕ, τα οποία σας λέω ότι είναι καλά.

Αύριο το μεσημέρι θα έχουμε την απόφαση. Αν είναι καλή, θα πρόκειται για ένα κακό όνειρο και θα πρέπει να προετοιμαστούμε για τη νέα περίοδο. Αν είναι κακή, έχουμε το δικαίωμα έφεσης εντός πέντε ημερών.
Θα γνωρίζουμε γιατί έχει απορριφθεί ο φάκελος. Η επιτροπή έχει στείλει έξι φορές ειδοποιήσεις από τον Οκτώβριο μέχρι τον Απρίλιο για να στείλουμε έστω και ένα έγγραφο. Δεν υπήρχε όμως καμία ανταπόκριση. Θα κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας
".
Γυαλιά καρφιά από τους οπαδούς – Πορεία στην ΕΡΤ 3!
Η συγκέντρωση των φίλων του Ηρακλή, κάθε άλλο παρά ήρεμα κύλησε, αφού αμέσως μετά την ολοκλήρωσή της ο κόσμος του Γηραιού ξεκίνησε μηχανοκίνητη πορεία προς το κέντρο της πόλης. Μάλιστα ομάδα ανεγκέφαλων οπαδών έσπασε τις τζαμαρίες από το Μουσείο Αθλητισμού που βρίσκεται δίπλα στο Ιβανώφειο, προκαλώντας υλικές ζημιές.

Τόσο ο Γιάννης Τάκης όσο και άλλα μέλη της διοίκησης του Ηρακλή κατευθύνονται αυτή τη στιγμή στα γραφεία της ΕΡΤ 3 προκειμένου να μιλήσουν με τους υπευθύνους του αθλητικού τμήματος και να ζητήσουν την εγγραφή ολιγόλεπτης ομιλίας τους που θα έχει ως αποδέκτες τόσο τους ανθρώπους των προηγούμενων διοικήσεων όσο και την ίδια την πολιτεία.

"Η πόλη θα καεί αν ρίξετε τον Ηρακλή..."
Κυριολεκτικά φωτιά πήρε το βράδυ της Δευτέρας η πόλη της Θεσσαλονίκης, με τις τέσσερις κλούβες των ΜΑΤ και τις 30 μηχανές της ομάδας βίας της ΕΛΑΣ να προσπαθούν να... κουμαντάρουν την οργή και την αγανάκτηση των 400 περίπου φιλάθλων του Ηρακλή, που ξεχίθηκαν στη συμπρωτεύουσα, προκειμένου να διαμαρτυρηθούν για τα όσα γίνονται στον Ηρακλή. Με το σύνθημα "η πόλη θα καεί, αν ρίξετε τον Ηρακλή στη Β΄ Εθνική" οι φίλαθλοι του Γηραιού έστειλαν μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση, θέλοντας να δείξουν με αυτόν τον τρόπο πως όσοι καλοθελητές θέλουν την ομάδα τους στη Β΄ Εθνική δεν θα τους περάσει. Στο στόχαστρο των εξαγριωμένων φιλάθλων του Ηρακλή, βρέθηκε ο Αντώνης Ρέμος, από τον οποίον και ζητούσαν να εμφανιστεί και να αναλάβει επιτέλους τις ευθύνες του, για την κατάντια του ιστορικού συλλόγου. Με υβριστικά συνθήματα, πανό και αποδοκιμασίες, επιβεβαιώθηκε με τον καλύτερο τρόπο πως πλέον ο γνωστός τραγουδιστής έχει μετατραπεί σε κόκκινο πανί για τον κυανόλευκο κόσμο.
Τάκης στην ΕΡΤ 3: "Πολλά συμπτώματα εναντίον του Ηρακλή και δεν είναι όλα τυχαία"
Στα στούντιο της ΕΡΤ 3 βρέθηκε ο πρόεδρος του Ηρακλή Γιάννης Τάκης, ο οποίος αμέσως μετά τη γενική συνέλευση του Ιβανόφειο, θέλησε να μιλήσει ζωντανά για την κατάσταση του Γηραιού, στέλνοντας μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση:
"Οι προηγούμενες διοικήσεις καθυστερούσαν εθελημένα την έκδοση του φακέλου και όλες τις απαραίτητες ενέργειες, προκειμένου να δοθεί η άδεια στον Ηρακλή για να συμμετάσχει στο νέο πρωτάθλημα. Εμείς ως φίλαθλοι θέλουμε να είναι παρόν ο Ηρακλής στη νέα σεζόν. Ωστόσο είναι μία ομάδα που εγκαταλήφθηκε από όλους. Ο Ηρακλής δεν είναι μαγαζί που μπορείς από τη μία μέρα στην άλλη να αλλάξεις τις τραγουδίστριες για να αλλάξει η κάκιστη εικόνα του. Είναι μία ομάδα με ιστορία που δεν ξεχνιέται από κανέναν".
Σε ότι αφορά την καθυστέρηση που παρατηρείται απο την ΕΠΟ για την έκδοση της άδειας στο Γηραιό, ο Γιάννης Τάκης είπε: "Όλη αυτή η καθυστέρηση αποτελεί εμπαιγμό προς τον Ηρακλή. Δεν επιθυμούμε να συνεχίσουμε να αντιμετωπιζόμαστε με αυτόν τον τρόπο. Θα χρησιμοποιήσουμε κάθε δυνατή αντίδραση που μπορούμε να έχουμε. Δυστυχώς ο Ηρακλής αντιμετωπίζεται σαν αν είναι το χειρότερο κομμάτι του ελληνικού ποδοσφαίρου, χωρίς όμως να είναι".
Συμπληρωμένος ο φάκελος
Σε ερώτηση σχετικά με την κατάσταση του φακέλου που δόθηκε στην ΕΠΟ, ο Γιάννης Τάκης ξεκαθάρισε πως: "Μετά από πολλες δυσκολίες ο φάκελος παραδόθηκε συμπληρωμένος. Ελπίζω να μην καθυστερήσει άλλο η απόφαση της ΕΠΟ, γιατί μένουμε πίσω σε ότι αφορά τον καλοκαιρινό μας προγραμματισμό. Και αυτό θεωρώ ότι είναι ένα ακόμα σύμπτωμα εναντίον του Ηρακλή. Υπάρχουν πολλά συμπτώματα εναντίον του Ηρακή για να είναι όλα… τυχαία. Όλα τα αποδίδουμε στις πορηγούμενες διοικήσεις".
"Οι ένοχοι να πληρώσουν"
Στη συνέχεια, ο πρόεδρος της διοικούσας επιτροπής του Ηρακλή, Γιάννης Τάκης, αναφέρθηκε στον τρόπο με τον οποίον αντιμετωπίζεται αυτός αλλά και οι άνθρωποι δίπλα στον Ηρακλή, λέγοντας πως: "Μας αντιμετωπίζουν τόσο απαξιοτικά που δεν μας αξίζει. Από δω και πέρα και εμείς έτσι θα τους αντιμετωπίσουμε. Ο Ηρακλής είναι μία ομάδα που κέρδισε την παραμονή τους στην κατηγορία μέσα στο γήπεδο, όχι στα χαρτιά". Με αυτή τη δήλωση, ο πρόεδρος του Ηρακλή έδειξε ξεκάθαρα την αγανάκτησή του για τον πόλεμο που δέχεται η ομάδα από το Λεβαδειακό, λέγοντας πως: "Ο Λεβαδειακός υποβιβάστηκε στα γήπεδα. Τώρα κυνηγάει την επιστροφή στη Σούπερ Λίγκα μέσα από τα χαρτιά. Εμείς είμαστε ομάδα των γηπέδων και όχι των εγγράφων".

Η συνέντευξη του Σαλπιγγίδη για τον ΠΑΟΚ και την Εθνική.

Τη συνέντευξη μπορείτε να την παρακολουθήσετε από το παρακάτω βίντεο.




Ακολουθεί απόσπασμα της συνέντευξης:

-Να σε καλωσορίσουμε στην οικογένεια του ΠΑΟΚ ή να περιμένουμε τις υπογραφές αν αυτές υπάρξουν;

"Ακόμη δεν ξέρω. Είναι θέμα ημερών. Θα δούμε..."

-Πολλοί σε μίσησαν όταν έφυγες κι άλλοι σε αγαπούν ακόμη. Θα ήθελα δύο λόγια και για τις δύο πλευρές...

"Είναι φυσιολογικό να υπάρχουν αυτοί που με αγαπούν, αλλά κι αυτοί που με μίσησαν. Η αντίδραση είναι κι αυτή από αγάπη, γιατί έπαιξα αρκετά χρόνια στον ΠΑΟΚ. Το αποδέχομαι και δεν μπορώ να κάνω κάτι. Ακόμη και τη στιγμή που έφυγα, πάντως, δεν το έκανα εις βάρος του ΠΑΟΚ, καθώς έφερα χρήματα στην ομάδα. Σίγουρα δεν έχω τα αλάθητο, αλλά δεν έπαιξα με το όνομα του ΠΑΟΚ."

-Απέρριψες προτάσεις καλύτερες, αλλά δείχνεις ότι επιστρέφεις στον ΠΑΟΚ. Μπορούμε να πούμε ότι είσαι παίκτης που παίζει και για τη φανέλα;

"Είχα ευκαιρίες να πάω στο εξωτερικό, με πολύ καλές προτάσεις, ακόμη κι όταν έπαιζα στον ΠΑΟΚ. Έφυγα γιατί δεν μπορούσα να κάνω διαφορετικά. Στην τελική μου απόφαση παίζουν ρόλο πράγματα που έχω ζήσει".

-Ο ΠΑΟΚ μπορεί να πάρει το πρωτάθλημα;

"Τα τελευταία δύο χρόνια η ομάδα έχει κάνει τεράστια άλματα. Την τελευταία σεζόν βρέθηκε κοντά να κατακτήσει τον τίτλο. Πιστεύω ότι είναι σε θέση να πάρει το πρωτάθλημα. Άλλωστε, έχουν περάσει αρκετά χρόνια από την τελευταία φορά που συνέβη αυτό".

"Κόπηκαν" Μάκος και Τζαβέλλας

Ο Γρηγόρης Μάκος και ο Γιώργος Τζαβέλλας «κόπηκαν» από τoν Ότο Ρεχάγκελ και δεν θα δώσουν το «παρών» στα γήπεδα της Νοτίου Αφρικής. Καθαρές βγήκαν οι μαγνητικές των Φάνη Γκέκα, Βαγγέλη Μόρα που έκαναν αργά χθες το βράδυ, καθώς ένιωθαν έντονες ενοχλήσεις μετά το τέλος της απογευματινής προπόνησης της Δευτέρας.
Οι δυο ποδοσφαιριστές φθάνοντας στο ξενοδοχείο παραπονέθηκαν για έντονες ενοχλήσεις,και αφού δεν υποχωρούσαν αποφασίστηκε να μεταβούν στην κοντινή πόλη Κούρ, όπου και έκαναν τη μαγνητική.
Ο Γκέκας έχει μια κάκωση ήπιας μορφής που τον αναγκάζει να προφυλάξει το γόνατό του ,με αποτέλεσμα να ακολουθήσει θεραπεία και πιθανότατα θα απουσιάσει απο το αυριανό φιλικό με την Παραγουάη.
Ο Μόρας έχει απλά ένα τράβηγμα στη γάμπα κάτι που θα του στοιχίσει τη συμμετοχή στο αυριανό φιλικό,καθώς και αυτός θα χρειαστεί θεραπεία. Οι δυο παίκτες αναμένεται να είναι στη διάθεση του Ρεχάγκελ στην πρώτη προπόνηση επί Αφρικανικού εδάφους το απόγευμα της Κυριακής στο Ντέρμπαν.

Νιόπλιας: "Δεν γνωρίζω εάν θα μείνω"


Ο Νίκος Νιόπλιας σε τηλεοπτική συνέντευξη μίλησε για όλα τα τεκταινόμενα στον Παναθηναϊκό. Τι είπε για τον ίδιο και την παραμονή του, τον Νάτσο Σκόκο, την ομάδα αλλά και τον Κώστα Αντωνίου.
Ο Έλληνας τεχνικός των νταμπλούχων Ελλάδας μίλησε στο τηλεοπτικό δίκτυο του «Creta TV». Αναλυτικά τα όσα σχολίασε για:


Τον Σκόκο: "Δεν έχουμε κάνει προσπάθεια, αλλά κάθε καλός παίκτης μας ενδιαφέρει".


Τον κεντρικό αμυντικό και τον Μαρτσένα: "Πρέπει πρώτα να παραδώσω την έκθεση στους αρμόδιους. Είναι φως φανάρι τα τελευταία χρόνια ότι η ομάδα χρειάζεται έναν πολύ καλό κεντρικό αμυντικό. Επίσης χάνουμε και τον Σαλπιγγίδη που είναι βασικός και θα πρέπει να καλύψουμε το κενό του. Δεν θέλω να λέω ονόματα για τους αμυντικούς, καθημερινά διαβάζουμε πολλά ονόματα. Θέλουμε κάτι καλό σ’ αυτή τη θέση. Συνολικά θέλω να δουλέψω με 25 παίκτες. Σε κάθε θέση πρέπει να έχουμε δύο καλές λύσεις".


Τον Αντωνίου και τον football manager: "Είχα άριστη συνεργασία με τον Αντωνίου γιατί γνωρίζει από ποδόσφαιρο. Ο νέος διευθυντής θα πρέπει να γνωρίζει από ποδόσφαιρο. Αυτό είναι το πιο σημαντικό. Δεν πρέπει να είναι θεωρητικός με διπλώματα".


Το συμβόλαιό του: "Δεν γνωρίζω ακόμη αν θα μείνω. Σήμερα (σ.σ. χθες) λήγει το συμβόλαιό μου. Εγώ είμαι υποχρεωμένος να καταθέσω την έκθεση που έχω κάνει για παν ενδεχόμενο, είτε συνεχίσω, είτε όχι...".


Το νέο ΠΑΟ και το πως τον οραματίζεται: "Αυτό είναι υποθετικό γιατί δεν ξέρω αν θα είμαι ακόμη ο προπονητής. Η ομάδα δεν χρειάζεται πολλές αλλαγές. Μόνο 2-3 προσθήκες παικτών ενδεκάδας γιατί είναι ήδη πολύ καλή ομάδα Και στο πρωτάθλημα που πέρασε κάναμε πολλά καλά παιχνίδια. Ο Παναθηναϊκός θέλω να είναι κυρίαρχος στο γήπεδο και να παίζει επιθετικά. Το πρωτάθλημα το δίνει η επίθεση. Θέλω να έχουμε παραγωγικότητα, το εύκολο γκολ, χωρίς όμως να παραμελούμε την αμυντική λειτουργία".


Τον Καρνέζη: "Είναι πολύ καλός και εξελίξιμος. Φάνηκε αυτό στα φιλικά που δώσαμε... Δεν θα πάρουμε τερματοφύλακα".


Το προπονητικό τιμ: "Όταν προέκυψε η συνεργασία με τον Παναθηναϊκό ήθελα δίπλα μου κάποιον παλιό παίκτη της ομάδας και θεώρησα πως ήταν σωστό να προτείνω τη θέση στον Βαζέχα, γιατί είχαμε πολύ καλές σχέσεις, από την περίοδο που ήμασταν συμπαίκτες. Ταίριαζε η χημεία μας. Ο Μιχάλης Ιορδανίδης είναι ο άμεσος συνεργάτης μου και κάνει δουλειά που δεν φαίνεται. Τον Βασίλη Αλεξούδη τον βρήκα στην ομάδα, όμως τον γνώριζα από τη Χαλκηδόνα και δεν είχα κανένα πρόβλημα. Γενικά έχουμε όλοι άριστη συνεργασία".


Το ρίσκο που έχει ένα «καράβι» όπως ο Παναθηναϊκός: "Πολλές φορές στη ζωή λέμε ότι υπάρχει ρίσκο, αλλά αν δεν ρισκάρεις δεν μπορείς να πας ψηλά. Ο Παναθηναϊκός ήταν μία μεγάλη πρόκληση. Μετά από 5 χρόνια στις εθνικές έψαχνα για ένα σύλλογο. Πέρσι βρέθηκα πολύ κοντά στον Πανιώνιο και τον Δεκέμβριο ήρθε η πρόταση του Παναθηναϊκού. Είναι ένα καλό πανεπιστήμιο για μένα... Τα είδα όλα. Και την καταξίωση και την απαξίωση και τη γκρίνια και την αποθέωση. Δεν υπάρχει μέτρο".


Τους Ζιλμπέρτο και Σισέ: "Τους κέρδισα και ο τρόπος για να το κάνεις είναι να τους δώσεις να καταλάβουν ότι είναι οι καλύτεροι. Το σπουδαιότερο είναι να τους δείξεις ότι ξέρεις το αντικείμενο. Τον Ζιλμπέρτο, δεν τον ακούς.Ο Σισέ είναι πολύ φορές οξύθυμος, αλλά είναι πολύ καλό παιδί και δίνει ζωντάνια στην ομάδα. Είναι παρεξηγήσιμος και δύσκολος χαρακτήρας, αλλά ήταν πολύ σημαντικό για μένα όταν έφτασε να πανηγυρίζει τα γκολ μαζί μου. Κάποια στιγμή ήρθαμε σε προστριβή και τον έδιωξα από την προπόνηση. Την άλλη μου είπε μία φράση που δεν θέλω να πω. Τον παραδέχθηκα γιατί κάνει την αυτοκριτική του με αυτό που μου είπε...".


Το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό: "Κάποιοι είπαν ότι χάσαμε και δεν θέλουμε έτσι το πρωτάθλημα. Υπήρχε και μία δήλωση του Καντέ που παρερμηνεύτηκε. Ο Παναθηναϊκός με τον Μουνιόθ πήρε όλα τα ντέρμπι, αλλά έμεινε 17 πόντους πίσω και έχασε και το Κύπελλο από τη Λάρισα".


Τα κρίσιμα ματς της πρώτης χρονιάς του στον Παναθηναϊκό: "Το πρώτο μου με τον Ηρακλή ήταν πολύ κρίσιμο γιατί είχαν προηγηθεί και οι δηλώσεις του κ. Γιαννακόπουλου, λόγω της απειρίας μου. Αν έχανα αυτό το ματς μπορεί να έκανα να μην είχα ομάδα τα Χριστούγεννα. Πολύ κρίσιμο ήταν και το παιχνίδι στην Τρίπολη, γιατί ανακτήσαμε και πάλι ένα σημαντικό προβάδισμα".

Οριστική η παραίτηση του Νικόλα Πατέρα από την προεδρία του Παναθηναϊκού!


Ο Νικόλας Πατέρας με γραπτή ανακοίνωση που εξέδωσε, επιμένει στην αποχώρηση του από την προεδρία της ΠΑΕ Παναθηναϊκός και αποκαλύπτει πως έχει προτείνει τους Παύλο Γιαννακόπουλο, Γιάννη Βαρδινογιάννη και Θανάση Γιαννακόπουλο για να τον διαδεχτούν:
Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Παρακαλώ τους φιλάθλους του Παναθηναϊκού να σεβαστούν την απόφαση μου να παραιτηθώ από την θέση του Προέδρου της ΠΑΕ.

Δεν είναι ώρα για λαϊκά δικαστήρια αλλά για ενότητα ώστε να συνεχίσει ο Παναθηναϊκός στον δρόμο των επιτυχιών . Μην αφήσουμε εκείνους που θρέφονται από τον διχασμό , την λασπολογία και την χυδαιότητα να καταστρέψουν όσα κατακτήσαμε.

Έχω κάνει τις εξής προτάσεις για την θέση του Προέδρου της ΠΑΕ :


1. Στις 19 Απριλίου με επιστολή μου στον μεγαλομέτοχο Γ. Βαρδινογιάννη μεταξύ άλλων, εισηγήθηκα με την λήξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων να προτείνουμε για Πρόεδρο τον Παύλο Γιαννακόπουλο (μετά και από τις ραδιοφωνικές δηλώσεις που είχε κάνει στις 16 Απριλίου) για να σταματήσει το κλίμα της εσωστρέφειας και της προεδρολογίας που ζημίωνε την ομάδα.


2. Στις 23 Απριλίου στην συνάντηση που είχα , με τον Γ. Βαρδινογιάννη και τον Α. Βγενόπουλο προτείναμε από κοινού να αναλάβει ο μεγαλομέτοχος Πρόεδρος της ΠΑΕ αλλά αρνήθηκε.

3. Στις 28 Μαΐου , πριν από το Δ.Σ, ο Γιάννης Ξυλάς μου πρότεινε να εισηγηθεί τον Θανάση Γιαννακόπουλο για Πρόεδρο και συμφώνησα όπως και ο Α. Βγενόπουλος. Υπήρξε καθολική συμφωνία από το Δ.Σ, αλλά αρνήθηκε.

Προσωπικά σε ότι με αφορά :

Θα συμμετέχω στο νέο Δ.Σ, της ΠΑΕ.

Θα συμμετάσχω στην αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της ΠΑΕ.

Σας ευχαριστώ για άλλη μία φορά όλους θερμά για την στήριξη σας κατά την Προεδρία μου γιατί αυτή υπήρξε η κινητήριος δύναμη για να πετύχουμε τους στόχους μας".
Powered By Blogger

Το αρχείο του blog