Translate

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Παρασκευή 1 Ιουλίου 2011

Ανακοίνωση της ΠΑΕ Ηρακλής



Επιθετική ανακοίνωση κατά μερίδας αθηναϊκών ΜΜΕ  στο θέμα της ψηφοφορίας των μελών του Ερασιτέχνη, εξέδωσε σήμερα η ΠΑΕ Ηρακλής. Ωστόσο απάντηση στο τεράστιο ερώτημα γιατί διαπραγματεύεται με άνθρωπο κατηγορούμενο για στημένα, δεν δίνει! 

Το ακριβές κείμενο της ανακοίνωσης έχει ως εξής:


Το πλήρες πρόγραμμα του Κόπα Αμέρικα

 
Από την 1η Ιουλίου και για 24 μέρες στο επίκεντρο του ποδοσφαιρικού ενδιαφέροντος έρχεται το Κόπα Αμέρικα. Αργεντινή, Βραζιλία και ακόμη 10 αντίπαλοι θα παίξουν συνολικά 26 αγώνες. Διαβάστε το πλήρες πρόγραμμα της διοργάνωσης.* Οι περισσότεροι αγώνες θα γίνουν ξημερώματα Ελλάδας.

Τέλος από ΑΕΚ ο Τσαμουρλίδης

Ανακοίνωση με την οποία γνωστοποιεί ότι χωρίζουν οι δρόμοι της με τον Μιχάλη Τσαμουρλίδη, εξέδωσε η ΠΑΕ ΑΕΚ που ευχήθηκε καλή επιτυχία στον νεαρό αμυντικό.

«Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση συμβολαίου με τον ποδοσφαιριστή Μιχάλη Τσαμουρλίδη και του εύχεται καλή επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του».

Πήρε Κλισί η Σίτι

 
Στην Μάντσεστερ Σίτι θα συνεχίσει την καριέρα του ο Γκαέλ Κλισί. Οι «πολίτες» ήρθαν σε συμφωνία με την Άρσεναλ για την απόκτηση του διεθνή Γάλλου άσου βγάζοντας το ποσό των 7.000.000 λιρών. 
 

Προτάσεις για το στοίχημα 1/7

Οι σημερινές προτάσεις από το blog:

200  ΚΒΙΝΤΙΝΓΚ - ΒΑΣΤΕΡΑΣ   1Χ   (1,17)
202  ΜΠΡΕΪ - ΣΛΙΓΚΟ Ρ.   Χ2   (1,11)
206  ΒΙΛΑ ΝΟΒΑ - ΙΚΑΣΑ   1   (1,55)
209  ΠΟΝΤΕ ΠΡΕΤΑ - ΓΚΟΪΑΣ   1   (1,60)
 
 
201  ΓΚΑΛΓΟΥΕΪ - ΓΙΟΥ ΣΙ ΝΤΙ   over  (1,65)
203  ΝΤΑΝΤΑΛΚ - ΜΠΟΕΜΙΑΝ    no goal   (1.80)  
207  ΙΤΟΥΙΟΥΤΑΜΠΑ - ΣΑΛΓΚΕΪΡΟ  1   (1.65) 


































Στη Σάντερλαντ ο Γουίκαμ

 
 
Η Σάντερλαντ αναδείχθηκε νικήτρια στη μάχη για την απόκτηση του Κόνορ Γουίκαμ από την Ίπσουιτς, καθώς ανακοίνωσε και επίσημα τη μεταγραφή του.

Στη Σπαρτάκ ο Ντε Ζέουφ

 
 
Στη Σπαρτάκ Μόσχας θα συνεχίσει την καριέρα του ο Ντέμι Ντε Ζέουφ, καθώς μόνο τα τυπικά απομένουν για την ολοκλήρωση της μεταγραφής του από τον Άγιαξ.
Ο Ολλανδός μέσος, αφού απέρριψε δύο φορές την πρόταση της ρωσικής ομάδας, τελικά απάντησε θετικά, μόλις ειδοποιήθηκε από τον Φρανκ Ντε Μπουρ ότι δε θα βρίσκεται στις βασικές επιλογές του για την επόμενη σεζόν.


Ανακοίνωσε Ντε Χέα η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

 
 
Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ολοκλήρωσε μία σπουδαία μεταγραφή, καθώς ανακοίνωσε επίσημα την απόκτηση του Νταβίντ ντε Χέα από την Ατλέτικο Μαδρίτης!
 

Άνοιξε την πόρτα ο Γκοβού!

 
 
Ο Σίντνεϊ Γκοβού είναι ο πρώτος παίκτης που είχε συμβόλαιο και αποχωρεί από τον Παναθηναϊκό. Ο Γάλλος μεσοεπιθετικός βρέθηκε στα γραφεία της ΠΑΕ και έλυσε τη συνεργασία του με το τριφύλλι.


Πάμπλο Γκαρσία: "Θέλω να ευχαριστηθώ αυτή τη χρονιά"



Ο Πάμπλο Γκαρσία με δηλώσεις του στο αεροδρόμιο "Μακεδονία" εξέφρασε την επιθυμία του να κατακτήσει ένα τίτλο με τον ΠΑΟΚ, είπε πως νιώθει έτοιμος εν όψει της νέας σεζόν και δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο η επόμενη να είναι η τελευταία περίοδος που θα φορέσει την φανέλα των "ασπρόμαυρων".

Powered By Blogger

Το αρχείο του blog