Translate

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Σάββατο 5 Ιουνίου 2010

Πρόταση 10 εκατομμυρίων ευρώ έκανε η Μπενφίκα στον Παναθηναϊκό για τον Λέτο.


Πρόταση ύψους δέκα εκατομμμυρίων ευρώ για την απόκτηση του Σεμπάστιαν Λέτο έχει κάνει η Μπενφίκα στον Παναθηναϊκό. Ποιο είναι το... μεγάλο δίλημμα!

Οι Πορτογάλοι, που έδωσαν τον Ντι Μαρία για 40 εκατ. ευρώ στη Ρεάλ, προσφέρουν στους πράσινους δέκα εκατομμύρια ευρώ ποσό που σίγουρα είναι τέτοιο που... προβληματίζει και σε βάζει σε σκέψεις. Οι μέτοχοι του Παναθηναϊκού οι οποίοι αγόρασαν τον παίκτη δίνοντας λιγότερα από τέσσερα εκατομμύρια στη Λίβερπουλ θα είναι αυτοί που θα πάρουν και την τελική απόφαση, η οποία μόνο εύκολη δεν θα 'ναι.
Το ποσό πάντως δεν θα είναι ακριβώς αυτό αλλά μικρότερο διότι περίπου δύο εκατομμύρια από αυτά που θα δώσουν οι πρωταθλητές Πορτογαλίας θα πρέπει να πάνε στην πρώην ομάδα του Λέτο η οποία έχει ποσοστό μεταπώλησης.
Ωστόσο ο Γιάννης Βεκρής, ο προεδρεύων της εκτελεστικής επιτροπής της διοίκησης του Παναθηναϊκού, δηλώνει ότι δεν υπάρχει επίσημη πρόταση για τον Λέτο.
Με δηλώσεις του στην πορτογαλική εφημερίδα "A BOLA" o Γιάννης Βεκρής, διέψευσε τα σενάρια που θέλουν τη Μπενφίκα να έχει καταθέσει επίσημη πρόταση στον Παναθηναϊκό, για την απόκτηση του Σεμπάστιαν Λέτο. Παραδέχτηκε ωστόσο ότι γνωρίζει για το ενδιαφέρον της Πορτογαλικής ομάδας.
"Γνωρίζω ότι κυκλοφορούν κάποιες φήμες και πιθανότατα να έχει υπάρξει κάποια πρώτη επαφή, αλλά δεν υπάρχει ακόμη επίσημη πρόταση από την Μπενφίκα για τον Λέτο. Πάντως, τα δέκα εκατ. ευρώ είναι δελεαστικό ποσό", υποστήριξε χαρακτηριστικά ο προεδρεύων της εκτελεστικής επιτροπής της διοίκησης του Παναθηναϊκού, συμπληρώνοντας: "Οι διαπραγματεύσεις ενδέχεται να ξεκινήσουν τη Δευτέρα".

Τραυματίστηκε σοβαρά ο Φέρντιναντ και χάνει το Μουντιάλ!!!

Δεν μπορούσε να πιστέψει την ατυχία του ο Ρίο Φερντιναντ. Ο αρχηγός της Εθνικής Αγγλίας θα δει το Μουτνιάλ ως θεατής πλέον μετά τον τραυματισμό του, και στις πρώτες του δηλώσεις φανερά απογοητευμένος ανέφερε ότι είναι καταραμένος.

Ο ατζέντης του αμυντικού της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Πίνι Ζάχαβι μετέφερε τα λεγόμενα του Φέρντιναντ μόλις κατάλαβε ότι θα χάσει το Παγκόσμιο Κύπελλο. «Ο Ρίο ήταν σοκαρισμένος. Μου είπε κάοποιος με έχει καταραστεί. Έτσι αισθάνεται αυτή την στιγμή. Είναι πραγματικά χάλια. Δεν μπορεί να καταλάβει γιατί του συνέβη τέτοιο πράγμα», δήλωσε ο Ζάχαβι.

Όλοι σοκαρίστηκαν όταν είδαν τον 31χρονο αμυντικό να σφαδάζει στο χορτάρι μετά από ένα τάκλιν που έκανε στον Χέσκεϊ. Οι ιατρικές εξετάσεις επιβεβαίωσαν το πρόβλημα με τον παίκτη να μένει εκτός για τις επόμενες έξι εβδομάδες. Ο τραυματισμός αυτός ήρθε να προστεθεί σε μία μίζερη ποδοσφαιρική χρονιά για τον ίδιο, αφού αγωνίστηκε μόλις 13 φορές στο πρωτάθλημα εξαιτίας προβλημάτων στην πλάτη.
«Αυτός ο τραυματισμός δεν έχιε καμία σχέση με τους προηγούμενους. Είναι απλά άτυχος. Ήταν έτοιμος για το μουντιάλ και περίμενε τόσο καιρό για να βρεθεί σε αυτή την διοργάνωση. Είναι δυνατός και πιστεύω θα επιστρέψει σε τέσσερα χρόνια στο επόμενο Παγκόσμιο Κύπελλο», πρόσθεσε ο Ζάχαβι.

Ο Μπενίτεθ στην 'Ιντερ.


Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου ο Ράφα Μπενίτεθ θα είναι ο νέος προπονητής της Ίντερ.
Μάλιστα μέσα στις επόμενες 48 ώρες αναμένεται να ανακοινωθεί η πρόσληψη του πρώην,
πια, τεχνικού της Λίβερπουλ στο πάγκο της Ίντερ. Ο Ισπανός τεχνικός αποχώρησε από
την Λίβερπουλ και όπως αναφέρουν τα ιταλικά ΜΜΕ μέχρι την Δευτέρα θα έχει συμφωνήσει
με τους πρωταθλητές Ευρώπης.


Ο Μάσιμο Μοράτι(ο πρόεδρος της Ίντερ) φαίνεται πως έχει καταλήξει στον Μπενίτεθ μετά και την αρνητική απάντηση του Φάμπιο Καπέλο και τις επόμενες ημέρες αναμένεται να ολοκληρωθούν οι διαπραγματεύσεις μεταξύ των δύο πλευρών. Μάλιστα, οι Ιταλοί το προχωράνε ακόμα περισσότερο λέγοντας ότι εκτός από τον Μπενίτεθ από την Λίβερπουλ θα έρθουν και παίκτες τους οποίους έχει ζητήσει ο ίδιος.
Συγκεκριμένα οι Μασχεράνο και Κούιτ είναι οι δύο παίκτες που έχει ζητήσει και μάλιστα ετοιμάζεται πρόταση ύψους 40 εκατ. ευρώ στους «κόκκινους» για την απόκτησή τους, μία πρόταση που δεν αποκλείεται να γίνει δεκτή αφού η Λίβερπουλ αντιμετωπίζει σοβαρά οικονομικά προβλήματα.
Powered By Blogger

Το αρχείο του blog