Translate

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Δευτέρα 28 Ιουνίου 2010

O Manuel Roca στον Ολυμπιακό Βόλου!

Ο Manuel Roca αποφάσισε να αφήσει τον Πανθρακικό και να συνεχίσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό Βόλου.

Ακολουθεί η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ:

"Η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ ανακοινώνει την απόκτηση του τερματοφύλακα Manuel Roca, με συμβόλαιο συνεργασίας διάρκειας 2 ετών
".



Ο Manuel Roca υπέγραψε στις 26/6 το συμβόλαιό του στα γραφεία της ΠΑΕ, όπου τον υποδέχτηκε ο πρόεδρος της ΠΑΕ Γιώργος Τόρης και έκανε την πρώτη του δήλωση στο επίσημο site της ομάδας:

"Είμαι ευτυχισμένος που έρχομαι σε μία τόσο καλά οργανωμένη ομάδα και θα κάνω τα πάντα για
να υλοποιήσουμε τους στόχους μας. Πιστεύω ότι ο Ολυμπιακός Βόλου θα είναι η ομάδα-έκπληξη στο φετινό πρωτάθλημα της Super League. Aνυπομονώ να γνωρίσω τους φανταστικούς φιλάθλους της ομάδας που την υποστηρίζουν με το δικό τους, μοναδικό τρόπο. Στο δύσκολο πρωτάθλημα της Super League έχουμε ανάγκη από τη διαρκή στήριξή τους για να ανεβάσουμε την ομάδα όσο ψηλότερα γίνεται".

Χαβίτο:"Θα φανεί η δουλειά μας"

Ο Ισπανός χαφ του Άρη μίλησε στους εκπροσώπους Τύπου και σημείωσε αναφορικά με την προετοιμασία της ομάδας στην Αυστρία αλλά και τον στόχο αυτής:

"Αυτή τη στιγμή το τελευταίο που μας ενδιαφέρει είναι το αποτέλεσμα. Η ομάδα είναι εδώ για να προετοιμαστεί και να κτίσουμε την αγωνιστική μας κατάσταση. Είναι βαριά τα πόδια μας και η προετοιμασία που κάνουμε είναι πολύ σκληρή. Αυτή τη στιγμή δεν μπορεί να περιμένει ο κόσμος να φάνει κάτι. Στη συνέχεια θα φανεί η δουλειά που κάνουμε".

Για τον Έκτορ Κούπερ, είπε: "
Τον γνωρίζουμε εδώ και έξι μήνες τον προπονητή μας. Ξέρουμε την σκληρή δουλειά που περιμένει από όλους μας. Το ζητούμενό μας ένιαι να κτίσουμε μια γερή βάση".

Στη Γαλλία μετακομίζει ο Δάρλας


Το... ξεφόρτωμα παικτών αρχίζει στον Παναθηναϊκό με τον Φίλιππο Δάρλα να είναι ο πρώτος που φεύγει καθώς είναι πολύ κοντά στην γαλλική Μπρεστ. Ο 27χρονος αμυντικός βρίσκεται στη Γαλλία, όπου θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις στη γαλλική ομάδα, που κέρδισε πριν την άνοδό της στη Ligue 1 και εάν δεν έχει πρόβλημα θα υπογράψει συμβόλαιο ενός έτους ως δανεικός, με δικαίωμα αγοράς από τη γαλλική ομάδα μετά από ένα χρόνο.


Ήρθε για να μείνει!

Ο Σιμόν Βούκσεβιτς θα είναι εκτός συγκλονιστικού απρόοπτου ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού τις επόμενες ώρες, αφού ήδη βρίσκεται στην Αθήνα. Μάλιστα ο προαναφερθείς ποδοσφαιριστής ήρθε με τη σύσταση του Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς!

Λίγα λόγια για τον παίκτη

Ο γεννημένος στις 29 Ιανουαρίου του 1986, Σίμον Βούκσεβιτς ξεκίνησε την καριέρα του στην Παρτιζάν το 2002, όπου έδειξε το ποδοσφαιρικό του ταλέντο από την... εφηβική ηλικία, καθώς στον σέρβικο σύλλογο έμεινε για τέσσερα χρόνια και αγωνιζόμενος σε 61 συμμετοχές, σκόραρε 16 γκολ από την θέση του αριστερού εξτρέμ.
Το 2006 και σε ηλικία μόλις 20 ετών, έχοντας ήδη ξεχωρίσει στο πρωτάθλημα της χώρας ήρθε ο καιρός να... μεταναστεύσει. Το έκανε για λογαριασμό της ρωσικής Σατούρν, η οποία τον απέκτησε με μεταγραφή έναντι του ποσού των 7.500.000 ευρώ.

Ο καιρός τον πήγε... πίσω

Η Ρωσία είναι δύσκολος τόπος για να παίξει κάποιος μπάλα, ειδικά αν είναι κάποιος νεαρός πιτσιρικάς που μόλις στα 20 του χρόνια αναγκάζεται να ζήσει μόνος του σε μία ξένη χώρα και με... μπόλικο κρύο, όπως είχε τονίσει τότε ο Βούκσεβιτς σε συνέντευξη του.
Οι ιθύνοντες της Σατούρν κατανόησαν την επιθυμία του και λίγο καιρό αργότερα ο αριστεροπόδαρος ποδοσφαιριστής θα ακολουθήσε το δρομολόγιο προς την Ιβηρική χερσόνησο και συγκεκριμένα την Πορτογαλία και την Λισαβώνα.
Η ομώνυμη Σπόρτινγκ είχε κάνει πρόταση ύψους 2 εκατομμυρίων ευρώ, η οποία έγινε αποδεκτή από τους Ρώσους και ο Μαυροβούνιος άσος δεν μπορούσε να κρύψει τη χαρά του για τη νέα "σελίδα" που ανοιγόταν στην καριέρα του.

Δανεικός ο Ταχτσίδης στην Τσεζένα



Στην Τσεζένα οδεύει ο Παναγιώτης Ταχτσίδης σύμφωνα με τον ιταλικό Τύπο, αφού ο 19χρονος μέσος που έμεινε ελεύθερος από την ΑΕΚ και υπέγραψε στην Τζένοα δεν βρίσκεται στα αρχικά πλάνα του Τζιαν Πιέρο Γκασπερίνι για την ερχόμενη σεζόν και αναμένεται να δοθεί σε μία ομάδα όπου θα έχει χρόνο συμμετοχής προκειμένου να πάρει εμπειρίες. Αυτή όλα δείχνουν πως θα είναι η Τσεζένα, που ανέβηκε στη Serie A.

Αντελίνο Βιεϊρίνια:"Είμαστε έτοιμοι για το Τσάμπιονς Λιγκ"


Την αισιοδοξία του αναφορικά με τη νέα χρονιά εξέφρασε μέσω τοποθέτησης του ο Αντελίνο Βιειρίνια. Τι είπε για τον Μάριο Μπερέτα αλλά και την επιστροφή του Δημήτρη Σαλπιγγίδη στον "Δικέφαλο" του Βορρά.


Για τα προκριματικά του Τσάμπινς Λιγκ:
"Έχουμε μπροστά μας σημαντικά ματς για το Τσάμπιονς Λιγκ. Ο στόχος μας είναι αρχικά εκεί. Θέλουμε να κάνουμε καλή δουλειά στην προετοιμασία έτσι ώστε να είμαστε έτοιμοι γι' αυτήν την πρόκληση. Εγώ νιώθω έτοιμος".

Για τον Μάριο Μπερέτα: "Σχετικά με τον στόχο μας στο πρωτάθλημα αυτό που λέγαμε πέρυσι νομίζω πως θα ισχύει και φέτος. Κοιτάμε παιχνίδι με το παιχνίδι. Δεν νομίζω πως θα υπάρχει πρόβλημα με το νέο προπονητή. Σίγουρα θα ξεκινήσουμε με νέα φιλοσοφία, θα υπάρχει διαφοροποίηση στα σχέδια και στον τρόπο προπόνησησς, αλλά οι παίκτες πρέπει να είμαστε έτοιμοι ώστε να καταλάβουμε αυτά που θα ζητάει".

Για τον Δημήτρη Σαλπιγγίδη:"Ο Σαλπιγγίδης είναι ένας παίκτης πολύ δυνατός, ο οποίος θα βοηθήσει την ομάδα και γι' αυτό άλλωστε αποκτήθηκε. Όλοι οι παίκτες θα ήθελαν έναν τέτοιο συμπαίκτη. Σίγουρα η ομάδα θα τον υποδεχτεί με ένα μεγάλο χαμόγελο".


Για το Τσάμπιονς Λιγκ: "Όλοι οι αντίπαλοι είναι δύσκολοι. Μπορεί κάποιοι να θεωρούν ότι η Μπράγκα είναι εύκολος αντίπαλος, αλλά επειδή την γνωρίζω νομίζω ότι δεν είναι τόσο εύκολη όσο λέγεται. Μπορούμε, όμως, να την χαρακτηρίσουμε πιο βατή σε σχέση με τις υπόλοιπες ομάδες που θα είναι πιθανοί αντίπαλοι".

Πάμπλο Γκαρσία:"Πάμε για πρωτάθλημα του χρόνου"



Την κατάκτηση ενός πρωταθλήματος με τον ΠΑΟΚ έθεσε ως στόχο κατά την επιστροφή του στη Θεσσαλονίκη ο Πάμπλο Γκαρσία. "Vamos Campeon". Να πάρουμε το πρωτάθλημα με τον ΠΑΟΚ, τόνισε ο Ουρουγουανός άσος.

Ο αμυντικός μέσος του "Δικεφάλου", Πάμπλο Γαρσία, μίλησε στην εφημερίδα "ΣΠΟΡ του Βορρά", υπογραμμίζοντας τη δίψα του για τίτλο με τους Θεσσαλονικείς:

"Πρέπει να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι στην δουλειά μας. Το καλοκαίρι μπαίνουν οι βάσεις για ολόκληρη την αγωνιστική περίοδο. Vamos Campeon. Να πάρουμε το πρωτάθλημα με τον ΠΑΟΚ. Αυτός πρέπει να είναι ο στόχος όλων των παικτών, αυτός πρέπει να είναι ο στόχος μας".

Powered By Blogger

Το αρχείο του blog