Translate

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Δευτέρα 23 Μαΐου 2011

Αφιέρωμα από το panathinaikos-press.blogspot.com για τον Ζιλμπέρτο Σίλβα

Το panathinaikos-press.blogspot.com μας έστειλε να δημοσιεύσουμε ένα αφιέρωμα για  τον Ζιλμπέρτο Σίλβα.

Δείτε το  http://panathinaikos-press.blogspot.com/2011/05/tribute-to-gilberto-silva.html

Ο μονόφθαλμος ΠΑΟ κέρδισε με γκολ οφσάιντ τον τυφλό ΠΑΟΚ και είναι φαβορί για το Tσάμπιονς λιγκ

 
Ένας πολύ κακός Παναθηναικός πήρε τη νίκη απόψε στο ΟΑΚΑ κόντρα σε ένα τραγικό , κομπλεξικό ΠΑΟΚ με 1-0 με γκολ οφσάιντ του Ζιλπμέρτο Σίλβα που έπαιξε για τελευταία φορά μπροστά στους φίλους των πρασίνων. Για να γίνει αυτό βέβαια χρειάστηκε να βάλει το χέρι του ο επόπτης που έλεγχε την περιοχή του ΠΑΟΚ καθώς ¨δεν είδε " τον βραζιλιάνο άσσο του ΠΑΟ που είχε κατασκηνώσει μπροστά από τον Κώστα Χαλκιά και δεν καλυπτόταν από κανένα παίκτη του ΠΑΟΚ. 

Η εικόνα του παιχνιδιού μέχρι τότε ήταν πολύ κακή με τον Παναθηναικό να έχει την κατοχή μπάλας αλλά να είναι ανούσιος , ασύνδετος και να μην κάνει ούτε μια ευκαιρία .Ο ΠΑΟΚ από την άλλη θύμιζε Αναγέννηση Γιαννιτσών , ταμπουρωμένος στο 1/4 του γηπέδου διώχνοντας όπως όπως τη μπάλα ,καταστρέφοντας το παιχνίδι του αντιπάλου με μια εικόνα αποκρουστική για μια ακόμη φορά στο 0ΑΚΑ. Δυστυχώς είναι δύσκολο για Έλληνες προπονητές χωρίς εμπειρία να ξεπεράσουν τα κόμπλεξ τους (Χάβος , Νιόμπλιας σε όλα τα ντέρμπυ κλπ.) 
Έπρεπε ο ΠΑΟΚ να δεχτεί τέρμα (έστω και με τον τρόπο που τοδέχτηκε ) για να βγει μπροστά μετά το 75΄ και να χάσει απίστευτη ευκαιρία με το Μουσλίμοβιτς ,ο οποίος φέτος μετά το ματς με τη Φενέρ Μπαχτσε δεν μπορεί να σκοράρει ούτε σε άδειο τέρμα κ χωρίς τερματοφύλακα.
Ο Παναθηναικός πλέον είναι το φαβορί για την πρωτιά και τη θέση των προκριματίκών του τσάμπιονς λιγκ , αρκεί να κερδίσει στο τελευταίο παιχνίδι την αδιάφορη και απογοητευμένη ΑΕΚ (που έχασε 1-0 στο άλλο ματς από τον Ολυμπιακό Βόλου ) στο κεκλεισμένων των θυρών Ολυμπιακό στάδιο .
Ο ΠΑΟΚ ελπίζει σε στραβοπάτημα του Παναθηναικού και ταυτόχρονα πρέπει να νικήσει τον Ολυμπιακό Βόλου που με τα σημερινά αποτελέσματα ,ουσιαστικά εξασφάλισε την έξοδό του στην Ευρώπη. Ο ΠΑΟΚ πάντως δεν την έχει εξασφαλίσει ακόμη καθώς αν χάσει από το Βόλο στη Τούμπα μπορεί να τερματίσει τελευταίος κι αν η ΑΕΚ κερδίσει τον Παναθηναικό να βγει εκείνη στο τσάμπιονς λιγκ κ ο ΠΑΟΚ να μείνει ακόμη κ εκτός ΕUROPA LEAGUE

38η αγωνιστική στην Primera Division (Τελευταία αγωνιστική)





Tα αποτελέσματα της 38ης αγωνιστικής:
 
Μάλαγα - Μπαρτσελόνα 1-3 
(31' Φερνάντες / 44' πεν. Μπόγιαν, 76' Αφελάι, 84' Μπαρτρά)

38η αγωνιστική στην Premier League (Τελευταία αγωνιστική)




Τα αποτελέσματα της 38ης αγωνιστικής
 
Άστον Βίλα-Λίβερπουλ 1-0
(33’ Ντάουνινγκ)


5η αγωνιστική play off: Ολυμπιακός Βόλου-ΑΕΚ 1-0 (βίντεο)

Άλβαρες

Διαιτητής: Κωνσταντινέας
Βοηθοί: Καρατζίκας, Αλεξέας


5η αγωνιστική play off: Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ 1-0 (βίντεο)

 
Διαιτητής: Κάκος
Βοηθοί: Τάτσης,  Γούκος


Powered By Blogger

Το αρχείο του blog