Translate

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Κυριακή 6 Ιουνίου 2010

Πλήρωσε την αγάπη του για τον ΠΑΟΚ!


Ο Παπά Χρήστος, γνωστός σ' όλους ως Παπά ΠΑΟΚ, πληρώνει το πάθος του και την αγάπη του για τον δικέφαλο του Βορρά, όπως μεταδίδει σήμερα ΜΜΕ από την Θεσσαλονίκη.


Όπως αναφέρεται με έγγραφο (αριθμός πρωτοκόλλου 321) γνωστοποιήθηκε στον Παπά Χρήστο, ότι ο Μητροπολίτης Κασσανδρείας Νικόδημος αποφασίζει να ορίσει άλλον ιερέα στον Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου Τριλόφου και ως πρόεδρο εκκλησιαστικού συμβουλίου σε αντικατάστασή του.


Δημοσίευματα επισημαίνουν πως η απόφαση αυτή συνδέεται με το γεγονός πως ο Παπά Χρήστος πήγαινε και παρακολουθούσε αγώνες του αγαπημένου του ΠΑΟΚ.ΟΡΙΣΜΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΤΕΛΕΙΩΜO ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΩΡΑ.


Και εγώ, λοιπόν, σε ρωτώ Μητροπολίτη Νικόδημε αυτό σε πείραξε;Ο παπάς που πηγαίνει στο γήπεδο;Και ποιος απογορεύει κάτι τέτοιο;Άσε τον άνθρωπο ήσυχο κατέβασε τα ξερά σου απο πάνω του γιατί ο κόσμος δεν θέλει και πολύ για να ξεσηκωθεί και να σου κάνει τη μούρη κρέας.

Η οικονομική κρίση χτύπησε την πόρτα του ΠΑΟΚ.


Κατά 10% θα μειωθεί ο μισθός των υπαλλήλων της ΠΑΕ ΠΑΟΚ όπως ανακοίνωθηκε από τον "ασπρόμαυρο" σύλλογο στο πλαίσιο της «σφιχτής» οικονομικής πολιτικής που έχει πάρει απόφαση να εφαρμόσει ο πρόεδρος του «Δικεφάλου» του Βορρά, Θοδωρής Ζαγοράκης. Σκέψη και για πωλήσεις παικτών.


Οι καιροί που ζούμε είναι ...δύσκολοι για την ελληνική κοινωνία και απ' ότι φαίνεται από την οικονομική κρίση που μαστίζει την χώρα δεν θα γλυτώσουν ούτε οι ποδοσφαιρικοί σύλλογοι της χώρας, αφού ήδη ο ΠΑΟΚ ανακοίνωσε μείωση της τάξης του 10% στους μισθούς των υπαλλήλων της μακεδονικής ΠΑΕ.
Ο πρόεδρος του «Δικεφάλου» του Βορρά, Θοδωρής Ζαγοράκης είναι αποφασισμένος να λάβει αρκετά «σφιχτά» μέτρα και προσέχει για να ...έχει στο μέλλον, αφού τα πράγματα σχετικά με τις οικονομικές καταστάσεις αναμένεται να γίνουν ακόμα χειρότερα λόγω της διογκωμένης κρίσης που επικρατεί στην Ελλάδα.
Η πρόθεση του Ζαγοράκη είναι να γίνει προσπάθεια ώστε να μειωθούν όσο περισσότερο γίνεται το μπάτζετ του ΠΑΟΚ, χωρίς να χαθεί όμως η ανταγωνιστικότητα της ομάδας.
Για να γίνει όμως αυτό θα πρέπει να μπουν σε μία δύσκολη και περίπλοκη διαδικασία συζήτησης με τους ποδοσφαιριστές που έχουν υψηλά συμβόλαια.
Το ...«φωτεινό» παράδειγμα βεβαίως είναι ο Πάμπλο Γκαρσία που δέχτηκε μία «γενναία» μείωση στις αποδοχές του, είναι άγνωστο όμως το τι θα πράξουν οι άλλοι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ.


Άλλος ένας τρόπος να εξοικονομηθούν χρήματα για το ταμείο του μακεδονικού συλλόγου είναι και οι πωλήσεις παικτών, κάτι που ισχύει σαν σκέψη για ποδοσφαιριστές όπως ο Ζλάταν Μουσλίμοβιτς που απ' ότι προκύπτει από το ρεπορτάζ κανείς από τους ιθύνοντες του «Δικεφάλου» δεν διαψεύδει ότι υπήρξε διάθεση να βρεθεί καλή πρόταση από πέρυσι και το ίδιο ισχύει και τη συγκεκριμένη δύσκολη στιγμή.
Powered By Blogger

Το αρχείο του blog