Translate

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Δευτέρα 18 Απριλίου 2011

ΔΕΝ ΙΣΧΥΟΥΝ ΤΑΙ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΤΟΥ ΠΑΟ ΓΙΑ ΤΑ PLAY OFF !!




Για πρώτη φορά ,όσα χρόνια συμμετέχουμε στα play off του πρωταθλήματος της σούπερ κλίκας ,δεν θα ισχύουν οι κάρτες διαρκείας!

Αυτός ο όρος υπάρχει στα προνόμια των κατόχων διαρκείας και δεν γνωρίζουμε αν θα ισχύσει κατά την διάρκεια των play off.

Πάντως αν συμβεί κάτι τέτοιο ,θα είναι τουλάχιστον προκλητικό ,να ζητήσουν απο τον κόσμο να ξηλωθεί κι άλλο αγοράζοντας εισιτήρια για τα εν λόγω ματς ή βγάζοντας νέα μίνι-διαρκείας στην αγορά.

ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΑΜΕΣΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΕ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΘΕΜΑ!

ΥΣ: Ιδού και η σχετική πληροφορία ..http://www.pao.gr/el/tickets/oroidiarkeias/

Τα ξεχωριστά μηνύματα σε Σαλπιγγίδη-Γκαρσία (videos).

 

Το ματς με την Κέρκυρα έγινε κεκλεισμένων των θυρών, όμως αρκετοί οπαδοί του ΠΑΟΚ περίμεναν τους παίκτες της ομάδας έξω από τα αποδυτήρια, με τον Δημήτρη Σαλπιγγίδη και τον Πάμπλο Γκαρσία να έχουν την τιμητική τους

Σκοτώθηκε ο Αντεφέμι!



Ο Ολουμπάγιο Αντεφέμι άφησε την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο. Ο παίκτης της Ξάνθης είχε πάρει άδεια για να πάει να παντρευτεί στην πατρίδα του, αλλά με ανατροπή και εκτροπή του αυτοκινήτου του (δεν φορούσε ζώνη ασφαλείας) στην Εγνατία οδό έχασε τη ζωή του.

Χειρότερη συγκομιδή βαθμών για... ΑΕΚ



Ακόμα ένα πρωτάθλημα τελείωσε, με την ΑΕΚ να μένει μακριά από τον βασικό της στόχο και δυστυχώς να γράφει ακόμα μια μαύρη σελίδα στην ιστορία της. Αυτή τη φορά για την χειρότερη συγκομιδή βαθμών από την έναρξη του συστήματος βαθμολόγησης 3-1-0

Η βαθμολογία των play off


 Η αυλαία της κανονικής περιόδου του πρωταθλήματος της Super League 2010-'11 "έπεσε" την Κυριακή (17/4).
Σύμφωνα με την τελική βαθμολογία οι τέσσερις  ομάδες που συμμετέχουν στα play off θα βρεθούν στην αφετηρία του μίνι πρωταθλήματος με τους εξής πόντους στο ενεργητικό τους:

Πώς βγαίνει η βαθμολογία;

30η αγωνιστική στη Σούπερ Λιγκ

Ολυμπιακός-ΑΕΛ  6-0

 

Διαιτητής: Ζαχαριάδης
Βοηθοί: Βασιλειάδης, Κορομπυλιά

Powered By Blogger

Το αρχείο του blog