Translate

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Παρασκευή 9 Ιουλίου 2010

Σήμερα θα διεξαχθεί το πρώτο φιλικό παιχνίδι του ΠΑΟΚ

Το πρώτο του φιλικό παιχνίδι για τη νέα σεζόν δίνει σήμερα ο ΠΑΟΚ (20:00) με αντίπαλο την τοπική ομάδα της Μπαντ Μπρουκενάου, περιοχή η οποία φέρει το όνομα της πόλης που «κάνει» προετοιμασία ο "Δικέφαλος του Βορρά".

Παράλληλα, οι «ασπρόμαυροι» θα δώσουν ακόμη τέσσερα φιλικά παιχνίδια, με τις ΤΣΣΚΑ Σόφιας,
Έρφουρτ, Όφενμπαχ και Νυρεμβέργη αντίστοιχα.
Τέλος, σήμερα θα ενσωματωθούν στην αποστολή οι διεθνείς Χαλκιάς, Σαλπιγγίδης, Μαλεζάς, ενώ ο Πάμπλο Κοντρέρας θα ταξιδέψει στη Γερμανία την επόμενη εβδομάδα για να πάρει μέρος και αυτός στις προπονήσεις της ομάδας.

Νέοι αρχηγοί οι Λυμπερόπουλος, Καφές, Δέλλας


Δύο εκ των φετινών μεταγραφικών αποκτημάτων, οι Νίκος Λυμπερόπουλος και Τραϊανός Δέλλας, αναδείχτηκαν αρχηγοί στην ψηφοφορία που πραγματοποίησαν οι παίκτες της ΑΕΚ, ενώ
την τριάδα συμπληρώνει ο
Παντελής Καφές, ο οποίος ισοψήφισε με τον Καλαματιανό επιθετικό.

Την περυσινή σεζόν, οι παίκτες που είχαν ψηφιστεί να φέρουν το περιβραχιόνιο του αρχηγού ήταν οι Παντελής Καφές, Ντάνιελ Μαϊστόροβιτς και Νίκος Γεωργέας.
Στο μεταξύ, ο Κάρλος Αραούχο βρέθηκε την Πέμπτη (8/7) στα γραφεία της ΠΑΕ ΑΕΚ, προκειμένου να απολογηθεί στον Σταύρο Αδαμίδη για τη συμπεριφορά που έδειξε τις τελευταίες ημέρες, όταν με επιτακτικό τρόπο ζήτησε να μείνει ελεύθερος από την ομάδα. Από την πλευρά του, ο ισχυρός άνδρας της “Ένωσης” επέβαλλε πρόστιμο 9.000 ευρώ στον Αργεντινό μπακ, ενώ από εδώ και στο εξής θα προπονείται στους Θρακομακεδόνες κάτω από τις οδηγίες του Χριστόφορου Κόλα μαζί με τους παίκτες που “κόπηκαν” από την προετοιμασία της ομάδας.
Παράλληλα, ο Σταύρος Αδαμίδης κατέστησε σαφές στον Αραούχο ότι δεν πρόκειται να μείνει ελεύθερος και ότι μπορεί να αποχωρήσει μόνο αν φέρει πρόταση.
Όσον αφορά στα αγωνιστικά, η ΑΕΚ θα δώσει το πρώτο της φιλικό παιχνίδι επί αυστριακού εδάφους στις 13 Ιουλίου, με αντίπαλο τη ρουμανική Ουνιρέα.

Ανανέωσε ο Σαριέγκι


Ο Γιόσου Σαριέγκι θα είναι παίκτης του Παναθηναϊκού για άλλα δύο χρόνια αφού υπέγραψεσυμβόλαιο συνεργασίας με τους "πράσινους" για άλλα δύο χρόνια.
Ο Βάσκος κεντρικός αμυντικός πέρασε από τα πράσινα γραφεία την Πέμπτη και υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο με το τριφύλλι που θα του αποφέρει 300.00 ευρώ ετησίως.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει ότι ο Γιόσου Σαριέγκι υπέγραψε νέο συμβόλαιο συνεργασίας και θα φορά τη φανέλα με το τριφύλλι για δύο ακόμη χρόνια".

Στην Εσπανιόλ ο Ντάτολο

Τη φανέλα της Εσπανιόλ θα φοράει από τη νέα σεζόν ο Χεσούς Ντάτολο, ο οποίος το βράδυ της Πέμπτης ανακοινώθηκε και επίσημα από την ομάδα της Βαρκελώνης.
Η Εσπανιόλ ήρθε σε συμφωνία με τη Νάπολι για την απόκτηση του Αργεντινού μέσου με τη μορφή δανεισμού για έναν χρόνου αντί του ποσού των 300.000 ευρώ με οψιόν αγοράς, 4-5 εκατομμύρια ευρώ.

Powered By Blogger

Το αρχείο του blog