Translate

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Κυριακή 4 Ιουλίου 2010

Γη και ύδωρ για τον Νενέ

Ο ιδιοκτήτης του Ολυμπιακού κατά τη διάρκεια της χθεσινής ημέρας βρισκόταν σε ανοικτή γραμμή τόσο με την ομάδα της Μονακό όσο και με τον ίδιο τον παίκτη, προκειμένου να "τρέξει" το θέμα για να τελειώσει θετικά. Ο 43χρονος ιθύνοντας της ΠΑΕ θέλει… σαν τρελός ο παίκτης να ντυθεί στα "ερυθρόλευκα" και να έρθει στον Ολυμπιακό.

Τα πάντα για να φύγει από την Γαλλία:Τα πάντα πλέον συνηγορούν στο γεγονός ότι ο Βραζιλιάνος άσος επιθυμεί να αποχωρήσει από την Γαλλία και το Σαμπιονά και να συνεχίσει την καριέρα του άλλού. Το γεγονός αυτό ενισχύει όπως είναι λογικό την πίστη των Πειραιωτών και τους κάνει πεπεισμένους ότι μπορούν να φέρουν εις πέρας το θέμα.

Επιμένει στα 4 εκατ. ευρώ: Το δεδομένο επιπρόσθετα, στην υπόθεση είναι ότι η Μονακό επιμένει ότι το ποσό για τον παίκτη θα είναι 4 εκατ. ευρώ. Αναμφίβολα, από την πλευρά του Ολυμπιακού γίνεται λόγος αλλά και προσπάθεια ούτως ώστε η τιμή να πέσει σε εφικτά επίπεδα.

Φιλικός αγώνας:Αρης-Ρούμπιν Καζάν 0-2

Ακόμη μια ήττα σε φιλική αναμέτρηση γνώρισε ο Άρης, από την Ρώσικη Ρούμπιν Καζάν αυτή τη φορά με σκορ 2-0, στο τελευταίο του τεστ, επί Αυστριακού εδάφους. Οι "κίτρινοι" δεν ήταν καλοί και δέχτηκαν και τα δυο τέρματα στο πρώτο μέρος του αγώνα, από τον Καραντενίζ στο 14ο λεπτό και από τον Μπουχάροφ στο 36 με πέναλτι.Στην επανάληψη οι "κίτρινοι" είχαν τρείς καλές στιγμές μπροστά από τα καρέ του Ριζικόφ. Στο 52΄σουτ του Κάλβο έξω από την περιοχή, μπλοκάρει ο τερματοφύλακας των Ρώσων. Στο 60΄σουτ του Κόκε από πλάγια θέση η μπάλα φεύγει άουτ και στο 70΄ μονοκόματο σουτ του Χαβίτο, αποκρούει ο Ριζικόφ.

Ο Έκτορ Ραούλ Κούπερ, είχε την ευκαιρία να δοκιμάσει παίκτες και συστήματα. Εκτός αποστολής έμειναν οι τραυματίες Τσεσνάουσκις και Βανγκέλι, ενώ στα ευχάριστα, η επιστροφή του Τόνι Κάλβο, ο οποίος έδειξε πως ξεπέρασε το πρόβλημα που αντιμετώπιε στον αχίλλειο.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:
Άρης: Βελλίδης, Νέτο (65' Παπαζαχαρίας), Μίσελ (74' Αγτζίδης), Οριόλ (46' Ρονάλντο Γκιάρο), Λαζαρίδης (62' Κουλουχέρης) Οικονομόπουλος (46' Κατίδης), Μενδρινός (46' Αρόγιο), Κάλβο, Χαβίτο, Κόκε (72' Αραβίδης), Τσέζαρεκ (86' Μουδούρογλου)

Ρούμπιν Καζάν: Ριζικόφ, Καλεσίν (63' Γιόρντι), Νάβας, Νομπόα, Σέμακ, Σαλουκβάτζε, Μπαλιάκιν, Μπιστρόφ, Κασάεφ (63' Μαχμούτιν), Καραντενίζ (63' Φατίχ Τεκέ), Μπουχάροφ (63' Αντόνιουκ)
Powered By Blogger

Το αρχείο του blog