Translate

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Παρασκευή 21 Μαΐου 2010

Στη "Βασίλισσα" ο Ζοζέ Μουρίνιο


Προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης θα είναι εκτός συγκλονιστικού απροόπτου ο Ζοζέ Μουρίνιο, όπως αποκαλύπτει η ισπανική εφημερίδα "Marca", η οποία ισχυρίζεται ότι οι δύο πλευρές κατέληξαν σε προφορική συμφωνία.
Η διοίκηση της «βασίλισσας, η οποία έδωσε τα χέρια με τον μάνατζερ του Μουρίνιο, Ζόρζε Μέντες, αναμένεται να ανακοινώνει τη συμφωνία με τον Πορτογάλο τεχνικό μετά τον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ για ευνόητους λόγους.
Ο Μουρίνιο θα υπογράψει τριετές συμβόλαιο και θα αμείβεται με 10 εκατομμύρια ευρώ το χρόνο. Αξίζει πάντως, να σημειωθεί ότι σε αυτή την περίπτωση ο 47χρονος τεχνικός δεν θα βγει κερδισμένος καθώς όπως αναφέρουν τα ξένα δημοσιεύματα η διοίκηση της Ίντερ τού πρόσφερε επέκταση συμβολαίου ως το 2013 έναντι 12 εκατομμύρια ευρώ το χρόνο.

Ο Σκόκο στον Παναθηναϊκό;


Όλο και περισσότερα δημοσιεύματα αναφέρουν ότι ο Νάτσο Σκόκο θα είναι πάκτης του Παναθηναϊκού τη νέα σεζόν.
Τα οικονομικά ανταλλάγματα έναι 1.500.000 ευρώ συν τον Βαγγέλη Μάντζιο και όπως όλα δείχνουν ο Αργεντινός οδεύει προς Παιανία!Στην ΑΕΚ δεν ήθελε να παραμείνει. Ξενερωμένος με την κατάσταση αλλά και με τον Ντούσαν Μπάγεβιτς δήλωνε δυστυχισμένος. Ο Παναθηναϊκός μετά την λευκή πετσέτα του Κόκκαλη έμεινε μόνος στη διεκδίκηση του Νάτσο Σκόκο και οι φήμες οργίαζαν ότι «έκλεισε» στους νταμπλούχους.
Σύμφωνα με όσα έχουν διαρρεύσει οι «πράσινοι» τα βρήκαν με την «Ένωση» στο 1.5εκ ευρώ και τον Βαγγέλη Μάντζιο ως έμψυχο αντάλλαγμα! Από την στιγμή που ο Ολυμπιακός δεν μπορεί να μπει άμεσα στο κόλπο, η ΑΕΚ έχασε την ευκαιρία για πλειστηριασμό και όπως όλα δείχνουν ο Αργεντινός χαφ γίνεται μόνιμος κάτοικος Παιανίας.
Φυσικά αυτό το φλερτ κρατάει καιρό και ανά τακτά χρονικά διαστήματα προέκυπτε κάτι που έδειχνε την επιθυμία του Σκόκο να μεταγραφεί στον Παναθηναϊκό. Αρκετά πρόσφατη ήταν η ατάκα στους συμπαίκτες του σε εκείνο το γλέντι στα βόρεια προάστια, όταν τους έλεγε «τι με ρωτάτε για τον Ολυμπιακό εγώ στον Παναθηναϊκό θα πάω» ενώ χθες όταν ρωτήθηκε για το εάν έχει συμφωνήσει με τους νταμπλούχους είπε με νόημα ότι «δεν θέλω να απαντήσω σε αυτό».
Powered By Blogger

Το αρχείο του blog