Translate

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Τρίτη 1 Νοεμβρίου 2011

Champions League PREGAME

Mission… possible για ΑΠΟΕΛ! 

Βήμα πρόκρισης θέλει να κάνει ο ΑΠΟΕΛ, ο οποίος ετοιμάζεται στο κατάμεστο «ΓΣΠ» να λυγίσει την Πόρτο και να καταπλήξει για ακόμη μια φορά την Ευρώπη.

Επιστολή από το panathinaikos-press.blogspot.com

ΠΑΝΤΩΣ ΣΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ,ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ Η ΠΑΕ ΝΑ ΤΟ ΑΦΗΣΕΙ ΣΤΑ 10€ ΤΟ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ?http://panathinaikos-press.blogspot.com/2011/10/k.html 


 
Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΠΑΕ ,όσοι προμηθευτούν εισιτήρια για το ματς με την Άεκ ,θα πρέπει να κρατήσουν τα αποκόμματα ,ώστε με την επίδειξη αυτών να μπορούν να πάρουν μειωμένο εισιτήριο για το μεθεπόμενο εντός με τον Όφη.

Αναβλήθηκε η Γ.Σ

Αναβλήθηκε η Γ.Σ\
 
Αναβλήθηκε λόγω έλλειψης απαρτίας η προγραμματισμένη για την Τρίτη το πρωί (1/11) Έκτακτη Γενική Συνέλευση των μετόχων της ΠΑΕ ΑΕΚ. Εξέλιξη που ήταν αναμενόμενη  λόγω της απουσίας του μεγαλομετόχου, Νίκου Νοτιά ο οποίος καθορίζει και το μέλλον της ομάδας.

Champions League: Ντόρτμουντ-Ολυμπιακός 21:45



Το πιο κρίσιμο αγώνα του στο φετινό Champions League δίνει ο Ολυμπιακός στις 21:45 στο Ντόρτμουντ. Οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να έχουν οδηγό το 3-1 επί της Μπορούσια στο Καραϊσκάκη, πριν από δύο εβδομάδες και να φύγουν από την Γερμανία με τους βαθμούς της νίκης που θα τους κρατήσουν εντός ευρωπαϊκών στόχων.
Powered By Blogger

Το αρχείο του blog