Translate

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Δευτέρα 27 Ιουνίου 2011

Ανακοινώθηκε ο Μπέλεκ








 

 

 



Η ΠΑΕ ΑΕΚ επισημοποίησε τον δανεισμό του Καμερουνέζου επιθετικού, Στιβ Μπέλεκ.

Ο 18χρόνος στράικερ είναι και με την…βούλα παίκτης της Ενωσης καθώς ο δανεισμός του ανακοινώθηκε επίσημα από την ΠΑΕ ΑΕΚ: 


«Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Steve Leo Beleck με τη μορφή δανεισμού έως τις 30/6/2012 και ισχύ από την 1/7/2011». 
 
Ο Καμερουνέζος επιθετικός, πέρασε το πρωί με επιτυχία τα ιατρικά τεστ, στην συνεχεία μετέβη στα γραφεία της ομάδας στα Σπάτα και λίγες ώρες μετά, έβαλε την υπογραφή του στο συμβόλαιό του, το οποίο θα έχει ισχύ μέχρι το επόμενο καλοκαίρι, όπου και θα επιστρέψει στην Ουντινέζε, καθώς ο ιταλικός σύλλογος δεν δέχτηκε να μπει κάποια οψιόν αγοράς στο συμβόλαιο του.

"Να μην επικυρωθεί ο βαθμολογικός πίνακας" - Η πρώτη προπόνηση του ΠΑΟΚ




Με ανακοίνωσή της η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ζητά τη μη επικύρωση του βαθμολογικού πίνακα της Super League, μετά τις πρόσφατες αποκαλύψεις που συγκλονίζουν το χώρο του ποδοσφαίρου! 

Στη Ζενίτ ο Κρισίτο


Στο ρωσικό πρωτάθλημα και συγκεκριμένα στη Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης θα συνεχίσει την καριέρα του ο Ντομένικο Κρισίτο, καθώς η ομάδα του Λουτσιάνο Σπαλέτι συμφώνησε να καταβάλλει 10.000.000 ευρώ στην Τζένοα για να αποκτήσει τα δικαιώματα του. 
 Ο 25χρονος κεντρικός αμυντικός είναι προσωπική επιλογή του Ιταλού τεχνικού της ρωσικής ομάδας και υπέγραψε πενταετές συμβόλαιο συνεργασίας με ετήσιες αποδοχές περίπου 1.500.000 ευρώ.

Πιλάβιος: "Aμφιβάλλω αν μπορεί να αρχίσει το επόμενο πρωτάθλημα."



Δήλωση - βόμβα από τον πρόεδρο της ΕΠΟ σε συνέντευξή του στον “Realfm”, το μεσημέρι της Δευτέρας (28/6). Ο Σοφοκλής Πιλάβιος δήλωσε αβέβαιος για το νέο πρωτάθλημα, ενώ αναφέρθηκε και στη δική του "παρουσία" στις επίμαχες συνομιλίες.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στον “Realfm”, ο ισχυρός άνδρας της ΕΠΟ:

ΘΥΡΑ 7: "Δεν μας αγγίζει η λάσπη σας..."

 
 
Ανακοίνωση σχετικά με την πώληση εισιτηρίων διαρκείας της ΠΑΕ Ολυμπιακός εξέδωσαν οι οργανωμένοι οπαδοί του Ολυμπιακού, τονίζοντας πως η λάσπη και η συκοφαντία δεν θα αγγίξουν τον κόσμο των «ερυθρόλευκων».
Αναλυτικά, οι ανακοινώσεις της ΘΥΡΑΣ 7:

Τέλος η Εθνική, ξανά ΠΑΟΚ!

 
 
Ο Ζήσης Βρύζας παραιτήθηκε από την Εθνική Ελλάδος και ο Φερνάντος Σάντος μένει χωρίς βοηθό στον πάγκο. Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής θα ανακοινωθεί από τον ΠΑΟΚ, αναλαμβάνοντας τη θέση του αντιπροέδρου.


Απίστευτος διάλογος Μπέου - Κανελλόπουλου με θέμα τη ρεβάνς Κυπέλλου ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός στην Τούμπα!

 

Μία απίστευτη συνομιλία με θέμα τη ρεβάνς Κυπέλλου ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός, στην οποία ο "Δικέφαλος" είχε κερδίσει με σκορ 1-0 χάρη σε γκολ του Σαλπιγγίδη και απέκλεισε τους "ερυθρόλευκους", βγήκε πριν από λίγη ώρα στη δημοσιότητα, στο sport24.gr μαζί με μία λίστα ακόμη από άλλες συνομιλίες μέσα από τη δικογραφία για τα στημένα παιχνίδια.

Διώξεις σε πέντε ομάδες!

 
 
Νέα στοιχεία έχουν προκύψει στο σκάνδαλο με τα στημένα και οι εισαγγελικές αρχές ξεκαθάρισαν ότι πολύ σύντομα θα προστεθούν και άλλα άτομα στη λίστα αλλά και πέντε ομάδες που φέρονται να εμπλέκονται.


Η ώρα της προφυλάκισης!

 
 
Ακόμη και τον δρόμο για τον Κορυδαλλό ίσως πάρουν κάποιοι εκ των κατηγορουμένων για τα στημένα παιχνίδια όπως αποκαλύπτει η Σοφία Φασουλάκη, καθώς υπάρχουν αδικήματα που επιτρέπουν προφυλάκιση!  


Powered By Blogger

Το αρχείο του blog