Translate

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Τρίτη 19 Απριλίου 2011

Φεύγει και ο Μπουμσόνγκ(;)

Ψάχνει ομάδα ο Μπουμσόνγκ


Τα διοικητικά του Παναθηναϊκού δεν είναι και στα καλύτερά τους και οι ξένοι παίκτες του Τριφυλλιού ζουν στην Ελλάδα πρωτόγνωρα πράγματα. Ένας από αυτούς είναι και ο Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ. Ο Γάλλος κεντρικός αμυντικός, σύμφωνα με όσα αναφέρουν στην πατρίδα του, ψάχνει ομάδα, για να συνεχίσει αλλού την καριέρα του το καλοκαίρι. 

Εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια του τελικού για την ΑΕΚ


Εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια του τελικού καθώς η δίψα των οπαδών της ΑΕΚ για έναν τίτλο στάθηκε ικανή ώστε να γίνει Sold Out μέσα σε 3 μέρες!!!

Έτσι για να βρει κάποιος εισητήριο που δεν πρόλαβε να αγοράσει μέσα σ' αυτό το χρονικό διάστημα πρέπει να γίνει δεκτό το αίτημα της ΑΕΚ να ανοίξουν και άλλες θύρες.

Ανανέωσε με Αβραάμ

Αβραάμ, ο πρώτος

Την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Αβραάμ Παπαδόπουλο ανακοίνωσε και επίσημα η ΠΑΕ Ολυμπιακός, κάτι που αναμενόταν αφού οι δύο πλευρές είχαν έρθει σε συμφωνία εδώ και μέρες.

Το ευρωπαϊκό όνειρο… αρχίζει!


Δείτε τους πιθανούς αντίπαλους του Ολυμπιακού στο Τσάμπιονς Λιγκ, καθώς όλα δείχνουν ότι θα βρίσκεται στο τρίτο γκρουπ δυναμικότητας, τι θέλει ο Παναθηναϊκός και τι η ΑΕΚ, ο ΠΑΟΚ και ο Ολ. Βόλου στο τέταρτο γκρουπ.

Βιεϊρίνια: «50-50 να μείνω»


Ο Αντρέ Βιεϊρίνια μίλησε για τις πιθανότητές του να μείνει στον ΠΑΟΚ, για τις ομάδες που ενδιαφέρονται για αυτόν, για τις αλλαγές προπονητών, αλλά και για το ελληνικό πρωτάθλημα και τα όνειρά του με την Εθνική Πορτογαλίας.

Αναλυτικά όσα είπε:

Powered By Blogger

Το αρχείο του blog