Translate

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Κυριακή 26 Ιουνίου 2011

Οι Ιταλοί δείχνουν το δρόμο

 
 
Το olapaok.gr θυμάται τα μεγαλύτερα σκάνδαλα στην ιστορία του ιταλικού ποδοσφαίρου και τις τιμωρίες στους μεγάλους του Καμπιονάτο. Αυτός θα είναι ο δρόμος που θα περπατήσει και η ελληνική δικαιοσύνη; Μακάρι!
 

Υποβάλει την παραίτησή του από την προεδρία της Super League ο Βαγγέλης Μαρινάκης


marinakis paraithsh super league

Ραγδαίες αναμένεται να είναι οι εξελίξεις στο Διοικητικό Συμβούλιο της Super League που έχει προγραμματιστεί για την Τρίτη, καθώς ο Βαγγέλης Μαρινάκης φέρεται έτοιμος να υποβάλει την παραίτησή του από την προεδρία.

Ζητά παραιτήσεις η ΑΕΛ


Στην ΑΕΛ δεν έμειναν στα λόγια αλλά προχώρησαν σε πράξεις, καθώς αργά το βράδυ του Σαββάτο έδωσαν στην δημοσιότητα ανακοίνωση διαμαρτυρίας για την απόφαση της Σούπερ Λίγκας να επικυρώσει τις βαθμολογίες στο προσεχές της Δ.Σ., ζητώντας τις παραιτήσεις όλων των αρμοδίων.

Η ανακοίνωση αναφέρει:


Φωτιά στο Σαββατόβραδο!



Μετά την ανακοίνωση της ΑΕΚ και ο Παναθηναϊκός με δική του, που εξέδωσε,  ζητάει ακριβώς το ίδιο πράγμα! Την παραίτηση του Βαγγέλη Μαρινάκη από την προεδρία της Σούπερ Λίγκας!
Μάλιστα οι «πράσινοι» παραπέμπουν και σε μια παλιότερη ανακοίνωση τους όπου τόνιζαν ότι υπό αυτές τις συνθήκες δεν θα μπορούσε να συνεχιστεί το πρωτάθλημα!

Αναλυτικά η ανακοίνωση της «πράσινης» ΠΑΕ όπου ζητείται η παραίτηση του Βαγγέλη Μαρινάκη από τον προεδρικό θώκο της Σούπερ Λίγκας και του Γιώργου Μποροβήλου από την θέση του αντιπροέδρου έχει ως εξής:

«Μαρινάκη παραιτήσου»!



Την παραίτηση των Βαγγέλη Μαρινάκη και Γιώργου Μποροβήλου από τη Super League ζητάει η ΠΑΕ ΑΕΚ με ανακοίνωση της το Σάββατο, δίνοντας το σύνθημα ενόψει του Δ.Σ. της Τρίτης!


Powered By Blogger

Το αρχείο του blog