Translate

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Παρασκευή 19 Αυγούστου 2011

Τάτος: «Δύο χρόνια περίμενα τον Ολυμπιακό!»

 
 
Ο νεοαποκτηθείς επιθετικός μέσος των «ερυθρολεύκων», Ανδρέας Τάτος, μιλάει στο gazzetta.gr για τη νέα σελίδα της καριέρας του, την Εθνική ομάδα, τον Γιώργο Δώνη και τον Πύρρο Δήμα.


Αδιάφοροι και εξαφανισμένοι!



Την ώρα που ο κόσμος του Παναθηναϊκού «βράζει», οι μέτοχοι συνεχίζουν να σφυρίζουν αδιάφορα πάνω από τα συντρίμμια του «τριφυλλιού»! Στηρίζει Φερέιρα η διοικούσα επιτροπή.


Γεμίζουν τα ταμεία του ΠΑΟΚ



Πέρα από το αγωνιστικό κομμάτι, το οποίο είναι πάρα πολύ σημαντικό, μιας και σημειώθηκε τρίτη σερί νίκη στην Ευρώπη και μάλιστα με καθαρό σκορ (υπενθυμίζουμε πως ο ΠΑΟΚ είχε νικήσει την Βαλερένγκα με 0-2 και 3-0), το επίσης σπουδαίο είναι η εισροή τουλάχιστον 3 εκ. ευρώ στα ταμεία της ΠΑΕ.

Στην Τσέλσι ο Λουκάκου

 
 
Η Τσέλσι ανακοίνωσε και επίσημα την απόκτηση του Ρομέλου Λουκάκου από την Άντερλεχτ και είναι στη διάθεση του Βίλας-Μπόας για την αναμέτρηση με τη Γουέστ Μπρομ.


Απέκτησε τον Ντίκο ο Άρης


O Κόντης μαζί με το νέο απόκτημα της ΠΑΕ
Στην ανακοίνωση της απόκτησηςτου Φράνσις Ντίκο προχώρησε η ΠΑΕ Άρης το μεσημέρι της Τετάρτης. «Είμαι χαρούμενος που ολοκληρώθηκε η μεταγραφή μου στον Άρη. Ξέρω ότι έρχομαι σε ένα μεγάλο κλαμπ, σε μια από τις μεγαλύτερες ομάδες της Ελλάδας», ανέφερε ο Γκανέζος αμυντικός, που έβαλε την υπογραφή του σε διετές συμβόλαιο συνεργασίας με τους «κίτρινους».

AEK - Ντιναμό Τιφλίδας 1-0 video


Τη στιγμή που οι πάντες στο ΟΑΚΑ είχαν αρχίσει να συμβιβάζονται με τη «λευκή» ισοπαλία στο παιχνίδι της ΑΕΚ με την Ντιναμό Τιφλίδας, ήρθε το γκολ του Χοσέ Κάρλος στο 87' να δώσει την πολύτιμη νίκη (1-0) στους «κιτρινόμαυρους» και να τους βοηθήσει να πάνε με άλλον αέρα στον επαναληπτικό της ερχόμενης εβδομάδας.

ΠΑΟΚ - Καρπάτι Λβιβ 2-0 video




Με γκολ των Αθανασιάδη και Λίνο ο ΠΑΟΚ επικράτησε της Καρπάτι με 2-0 στην καυτή Τούμπα και βρίσκεται μια ανάσα από την πρόκριση στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ. Μια πρόκριση που αν έρθει είναι ικανή να απογειώσει τον «δικέφαλο» που δείχνει φέτος έτοιμος για μεγάλα πράγματα.

Μακάμπι Τελ Αβίβ - Παναθηναϊκός 3-0 video




Εναν "Γολγοθά" έχει να ανέβει ο Παναθηναϊκός προκειμένου να μη λάβει τέλος η φετινή συμμετοχή του στα ευρωπαϊκά κύπελλα από τον Αύγουστο. Οι "πράσινοι" καλούνται σε 7 μέρες (25/08) στο ΟΑΚΑ να ανατρέψουν την ήττα με 3-0 από τη Μακάμπι Τελ Αβίβ. Δεν μέτρησε κανονικό γκολ του τριφυλλιού.

Τελικός Σούπερ Καπ(β'): Μπαρτσελόνα-Ρεάλ Μαδρίτης 3-2 (φωτο+βίντεο)


Η Ρεάλ πάλεψε λυσσασμένα απέναντι στους πρωταθλητές, αλλά στο τέλος νίκησε πάλι η μεγάλη Μπάρτσα (3-2) του σύγχρονου Θεού της μπάλας. Λίο Μέσι, δύο γκολ, μία ασίστ, ένα ακόμα τρόπαιο.

Powered By Blogger

Το αρχείο του blog