Translate

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Δευτέρα 27 Φεβρουαρίου 2012

Βιτόλο: «Το ποδόσφαιρο γιατρικό για την κρίση»



Για το πρόβλημα της οικονομικής κρίσης στην χώρα μας μίλησε ο Βίκτορ Βιτόλο, ο οποίος τόνισε ότι Έλληνες ασχολούνται με το ποδόσφαιρο για να ξεχάσουν τα καθημερινά τους προβλήματα.
Ο Ισπανός μέσος του Παναθηναϊκού σε συνέντευξη που παραχώρησε στην «diariodeavisos» αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην καριέρα του και αποκάλυψε ότι κάποια στιγμή θα ήθελε να επιστρέψει στην Τενερίφη.

Premier League: 24η αγωνιστική


To πανέμορφο γκολ του Κ. Ρονάλντο από MotionCrew

Τα αποτελέσματα της 24ης αγωνιστικής:

Serie A: 25η αγωνιστική

 

Τα αποτελέσματα της 25ης αγωνιστικής:

Τελικός Κάρλινγκ Καπ: Κάρντιφ-Λίβερπουλ 1-1 (2-2 παράταση, 2-3 πέναλτι)


LIVERPOOL WIN CARLING CUP 2012 από vik2003

Τον πέμπτο της τελικό στα πέναλτι κέρδισε η Λίβερπουλ. Οι "κόκκινοι" πήγαν από την κόλαση στον παράδεισο απέναντι στην Κάρντιφ.

ΑΕΚ - ΟΦΗ 1-1


 
Σε ακόμα ένα ματς η ΑΕΚ, μέσα στην έδρα της, έχασε πολύτιμους βαθμούς στην προσπάθεια που κάνει να παραμείνει στην τρίτη θέση της βαθμολογίας. Από εύκολο ματς, εξελίχτηκε σε πολύ δύσκολο, καθώς η αποβολή του Μανωλά άλλαξε τις ισορροπίες υπέρ του ΟΦΗ.

Στην αντίπερα όχθη, ο ΟΦΗ δεν μπήκε καθόλου μέσα στο παιχνίδι στο πρώτο ημίχρονο, αλλά στην επανάληψη και με τον παίκτη παραπάνω από το 58' και μετά, προσπάθησε όχι μόνο να ισοφαρίσει αλλά και να πάρει το ματς. Πολύ καλή δουλειά από τον τεχνικό των φιλοξενουμένων, Νίκο Αναστόπουλο.

ΕΔΩ ΤΑ ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Διαιτητές: Γιάχος (Χίου) / Καρατζίκας (Αθηνών) - Ελευθερίου (Αθηνών)
4ος Διαιτητής: Ντίτσος (Πρέβεζας)

Συνθέσεις:
ΑΕΚ (Κωστένογλου): Αραμπατζής, Μανωλάς, Δέλλας, Λαγός (Μπέλεκ 71'), Καράμπελας, Καφές, Βάργκας, Λεονάρντο (Τσίτας 86'), Σιαλμάς (Μάκος 61'), Λυμπερόπουλος, Γεωργέας

ΟΦΗ (Αναστόπουλος): Βεζυρίδης, Γαλανόπουλος, Ταυλαρίδης, Γεωργίου, Πίτσος (Μπόντορ 83'), Χόρχε Λόπεθ, Βερόν, Μπούρμπος, Σίσιτς, Παπουλής (Ζορμπας 87'), Τζόρντι Λόπεθ
Powered By Blogger

Το αρχείο του blog