Translate

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Παρασκευή 23 Ιουλίου 2010

Ο Δερμιτζάκης και επισήμως προπονητής του ΠΑΟΚ


Ο Παύλος Δερμιτζάκης είναι και με τη... βούλα ο νέος προπονητής του ΠΑΟΚ από το μεσημέρι της Παρασκευής (23/7). Ο Έλληνας τεχνικός, αφού πραγματοποίησε την τελευταία προπόνηση της προηγούμενης ομάδας του, του Πανθρακικού, σήμερα το πρωί, μετέβη στη Θεσσαλονίκη για να κλείσει και τυπικά το θέμα της συνεργασίας του με τον "Δικέφαλο", όπως κι έγινε.

Με όλα τα "όπλα" του ο Άγιαξ

Μετά τους Γιολ, Σουάρες, Ντε Ζεβ και ο Βαν ντερ Βιλ θα αγωνιστεί κόντρα στον ΠΑΟΚ. Οι διαπραγματεύσεις με τη Μπάγερν «κόλλησαν» και ο διεθνής αμυντικός προλαβαίνει τα ματς με τον "Δικέφαλο του Βορρά".
"Πλέον στο μυαλό μου είναι μόνο η ομάδα και οι υποχρεώσεις της. Τώρα επικεντρώνομαι αποκλειστικά στον Άγιαξ και δεν σκέφτομαι τη Μπάγερν. Πρέπει να συνεχίσουμε για να πετύχουμε τους στόχους μας, αρχίζοντας με τα ματς κόντρα στον ΠΑΟΚ" τόνισε ο 22χρονος διεθνής αμυντικός, ο οποίος και θα αγωνιστεί κανονικά κόντρα στους Θεσσαλονικείς, όπως άλλωστε και οι Σουάρες, Ντε Ζεβ.

Τέλος ο Μπερέτα από τον ΠΑΟΚ!!!


Πριν καθίσει σε επίσημο αγώνα στον πάγκο του ΠΑΟΚ ο Μάριο Μπερέτα, αποτελεί και τυπικά παρελθόν... Η εικόνα αποσύνθεσης που παρουσίασε η ομάδα στα φιλικά (και όχι οι ήττες), οι συνεχείς τραυματισμοί παικτών και τα υπερβολικά πειράματα του κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας, παρά τα όσα είχαν συμφωνηθεί, οδήγησαν τον Θοδωρή Ζαγοράκη στην απόφαση να σταματήσει την συνεργασία με τον Μάριο Μπερέτα, πριν καλά καλά αυτή αρχίσει!

"Μιλανέζος" για πάντα ο Μιλίτο!


Την αγάπη του στην Ίντερ εξέφρασε με δηλώσεις του σε ιταλικά ΜΜΕ ο Ντιέγκο Μιλίτο, ο οποίος αποκάλυψε ότι σύντομα θα ανανεώσει το συμβόλαιο του με τους "Νερατζούρι", ενώ τόνισε ότι θέλει να παραμείνει για πάντα "Μιλανέζος".



Μιλώντας σε ιταλούς δημοσιογράφους ο Μιλίτο αποκάλυψε ότι θέλει να μείνει για πάντα στην Ίντερ, ενώ δήλωσε κολακευμένος από το ενδιαφέρον της Ρεάλ Μαδρίτης προς το πρόσωπο του:

"Είμαι χαρούμενος που θα επεκτείνω το συμβόλαιό μου. Θέλω να κλείσω την καριέρα μου στην Ιταλία και στη συνέχεια να γίνω τεχνικός διευθυντής.
Είμαι περήφανος για το ενδιαφέρον της Ρεάλ Μαδρίτης, επειδή δείχνει ότι κάνω καλές εμφανίσεις και για κανέναν άλλο λόγο".

Θέλει Ζλάταν και δίνει Κακά!


Ο Ζοσέ Μουρίνιο θέλει έναν επιθετικό παγκόσμιας κλάσης για την Ρεάλ, με τον Ζλάταν να είναι ο πρώτος στόχος. Για να τον κάνει κάτοικο «Μπερναμπέου», ο Πορτογάλος δίνει και τον Κακά!

Ωστόσο, οι Μαδριλένοι ξέρουν πολύ καλά πως η Μπαρτσελόνα δεν θα είναι και τόσο... ζεστή στο να παραχωρήσει τον Σουηδό στην μεγάλη της αντίπαλο. Για αυτό το λόγο, και σύμφωνα πάντα με την καταλανική ιστοσελίδα, η Ρεάλ προσφέρει και τον Κακά ως αντάλλαγμα. Αν, μάλιστα, η Μπαρτσελόνα δεν καταφέρει να πάρει τον Σεσκ από την Άρσεναλ, τότε οι Μαδριλένοι ενδέχεται να προχωρήσουν σε αυτή την πρόταση ανταλλαγής!

Απέκτησε τον Κανόμπιο η ΑΕΛ!!


Ο Ουρουγουανός διεθνής άσος, ο οποίος έχει συμφωνήσει με την Λάρισα και απομένουν παρά οι ιατρικές εξετάσεις για να επικυρωθεί και τυπικά η μεταγραφή του, δεν θα μεταβεί τελικώς στο Καρπενήσι για να ενσωματωθεί με την αποστολή των βυσσσινί που προετοιμάζεται εκεί. Ο Κανόμπιο θα περάσει σήμερα (Παρασκευή 23/7) από τα καθιερωμένα τεστ στην Αθήνα και εφόσον όλα πάνε καλά, θα αναχωρήσει απευθείας για τη θεσσαλική πρωτεύουσα και θα ενσωματωθεί με την υπόλοιπη ομάδα την προσεχή Δευτέρα, όταν οι συμπαίκτες του θα επιστρέψουν από το Καρπενήσι.

Απορρίφθηκε η προσφυγή του Κονέ, έμεινε ελεύθερος ο Γιάντσης




Απορρίφθηκε στις 22/7 η προσφυγή του Παναγιώτη Κονέ κατά της ΠΑΕ Ηρακλής. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης κέρδισε σε δικαστικό επίπεδο την υπόθεση με την προσφυγή που έχει καταθέσει ο 23χρονος παίκτης. Η απόφαση είναι εφέσιμη. Ο "Γηραιός", όμως, δεν μπόρεσε να ζευγαρώσει τις επιτυχίες του στις αίθουσες της ΕΠΟ καθώς λύθηκε στις 22/7 το συμβόλαιο του Δημήτρη Γιάντση.



Αναλυτικά, η ανακοίνωση που υπάρχει στην επίσημη ιστοσελίδα της Ε.Π.Ο.


"Με αποφάσεις της Πρωτοβάθμιας Επιτροπής Επίλυσης Οικονομικών Διαφορών της ΕΠΟ, λύθηκε το συμβόλαιο του Δημήτρη Γιάντση με τον Ηρακλή με υπαιτιότητα της ΠΑΕ και απερρίφθη, κατά πλειοψηφία, η προσφυγή του Παναγιώτη Κονέ".

Σολτάνι:Το νέο απόκτημα του Ηρακλή

Παίκτης του Ηρακλή θα πρέπει να θεωρείτε ο Καρίμ Σολτάνι καθώς η ΠΑΕ περιμένει από λεπτό σε λεπτό το υπογεγραμμένο συμβόλαιο από τον Γαλλοαλγερινό.Σύμφωνα με την ενημέρωση που υπάρχει από τον επίσημο Ηρακλή, «Η ΠΑΕ βρίσκεται σε αναμονή της παραλαβής του υπογεγραμμένου συμβολαίου συνεργασίας με τον Γαλλοαλγερινό επιθετικό, Καρίμ Σολτάνι.
Με την πλευρά του οποίου, έχει επέλθει απόλυτη συμφωνία για ένταξη του 26χρονου ποδοσφαιριστή στο "κυανόλευκο’ δυναμικό".

Νίνης: "Να είμαστε έτοιμοι για το Τσάμπιονς Λιγκ"


Από το προπονητικό κέντρο της Αυστρίας ο Σωτήρης Νίνης, μίλησε για την καινούργια αγωνιστική περίοδο, η οποία θα έχει μεγαλύτερες απαιτήσεις άρα και μεγαλύτερο βαθμός δυσκολίας, μιας και ο Παναθηναϊκός θα πρέπει να υπερασπιστεί τον τίτλο του, αλλά και να παρουσιαστεί ισχυρός στο Τσάμπιονς Λιγκ.


Αναλυτικά όσα είπε ο Σωτήρης Νίνης:

Ο Πατέρας το πέρνει πάνω του και φέρνει τον Γκαλάς στον Παναθηναϊκό

Έτοιμος να προσφέρει 500.000 ευρώ ετησίως για να συνδράμει στην απόκτηση του Ουίλιαμ Γκαλάς στον Παναθηναϊκό είναι ο Νικόλας Πατέρας, σύμφωνα με δημοσιεύματα του ηλεκτρονικού Τύπου. Ο πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός θέλει να ολοκληρώσει μια μεταγραφή για την ομάδα της καρδιάς του που πρώτος ο ίδιος είχε κυνηγήσει.
Μάλιστα, ο κ.Πατέρας φέρεται να έχει καταθέσει γραπτώς την πρότασή του στον αντιπρόεδρο της ΠΑΕ, Δημήτρη Γόντικα. Παράλληλα, φέρεται να έχει ξεκαθαρίσει ότι τα χρήματα που προσφέρει αφορούν μόνο στην περίπτωση του Γάλλου αμυντικού.

Μπάγεβιτς: "Την κατάλληλη στιγμή η πρόταση για Τζιμπούρ"

Aναλυτικά τα όσα τόνισε ο Σερβοέλληνας τεχνικός πριν την αναχώρησή του για την Αυστραλία: "Εχω πει ότι αυτό το τουρνουά είναι πολύ σημαντικό και θα αποτελέσει ένα καλό δείγμα γραφής για τα όσα κάναμε στην προετοιμασία. Θα είναι πολύ καλά τεστ με τρεις δυνατές ομάδες και μετά από αυτά τα παιχνίδια θα δούμε πόσο έτοιμοι είμαστε καθώς θα έχουν ολοκληρωθεί τα περισσότερα φιλικά μας". "Θα δούμε πότε θα παίξουν οι Τζιμπούρ και Ντιοπ. Σε αυτά τα παιχνίδια θα αγωνιστούν οι πιο έτοιμοι γιατί είναι πολύ δυνατά. Ελπίζουμε να είναι σε καλή κατάσταση και θα δούμε που θα χρησιμοποιηθούν".
Ο Μπάγεβιτς εξέφρασε την άποψή του για την πρόταση ανανέωσης συμβολαίου που κατέθεσε η ΑΕΚ στον Τζιμπούρ: "Του έγινε μια πολύ καλή πρόταση την κατάλληλη στιγμή. Από εκεί και πέρα το χειρίζεται ο πρόεδρος".

Παράταση στη διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας της ΑΕΚ





Την παράταση της διάθεσης των εισιτηρίων διαρκείας της νέας σεζόν έως τις 13 Αυγούστου ανακοίνωσε την Πέμπτη η ΠΑΕ ΑΕΚ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Το τμήμα εισιτηρίων ανακοινώνει πως λόγω της συνεχιζόμενης ζήτησης των εισιτηρίων διαρκείας, παρατείνεται η διάθεσή τους. Από την Δευτέρα 26 Ιουλίου και έως την Παρασκευή 13 Αυγούστου, θα διατίθενται εισιτήρια διαρκείας από τα παρακάτω κέντρα εξυπηρέτησης:
Από τα γραφεία του τμήματος εισιτηρίων στο Μαρούσι, οδός Γράμμου 69-71 και από το τηλεφωνικό κέντρο του τμήματος, τηλ. 801-100-2121 και 210-8056740.
Από το AEKShop στο Αιγάλεω, Λεωφ. Θηβών 376, τηλ. 210-5317482
Από το AEKShop στη Δάφνη, Ηλιουπόλεως 105, τηλ. 210-9735470".

Φιλικός αγώνας:Αρης-Κέρκυρα 2-1

Ανεβάζοντας την απόδοσή του στο β' ημίχρονο, ο Άρης επικράτησε 2-1 της Κέρκυρας και ικανοποίησε κατά διαστήματα τους περίπου 14.000 φιλάθλους που βρέθηκαν το βράδυ της Τετάρτης στο "Κλ.Βικελίδης".Μετά από το "στείρο" πρώτο ημίχρονο, χωρίς σκορ και μεγάλες ευκαιρίες, οι γηπεδούχοι πήραν τα ηνία και μόλις στο 52' ο Ναφτί άνοιξε το σκορ με σέντρα - σουτ. Το γκολ του Τυνήσιου έδωσε... αέρα στον Άρη, ο οποίος θα μπορούσε να είχε φτάσει και στο 2-0 προτού ο Εμβιλά ισοφαρίσει με κεφαλιά στο 71' έπειτα από κακή εκτίμηση του Σηφάκη.Πάντως ο Κάλβο δεν έχασε την ευκαιρία στο 85' και μετά από σέντρα του Παπαζαχαρία διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.


Άρης: Σηφάκης, Χαβίτο, Νέτο (77' Βανγκέλι), Ρονάλντο (71' Κουλουχέρης), Αραβίδης (71' Παπαζαχαρίας), Μίτσελ (85' Αγτζίδης), Κάλβο, Μενδρινός (77' Κατίδης), Λαζαρίδης (67' Οριόλ), Ναφτί (81' Οικονομόπουλος), Τσέζαρεκ (65' Καζναφέρης)


Κέρκυρα: Αποστολίδης, Στολτίδης (46' Χαμπλ), Ιωάννου (46' Μακρυδημήτρης), Βενέτης, Μίχος (46' Περνία), Κοντοδήμος, Παρασκευαΐδης, Μακρής, Τσίγκας (46' Καϊρο), Λαμπρόπουλος, Καλατζής (65' Εμβιλά)

Για τα επόμενα τρία χρόνια ο Τόχα θα είναι παίκτης του Άρη.Έπειτα μίλησε για όλους και για όλα

Τις πρώτες του εντυπώσεις από τον Άρη και την παρουσία του στη Θεσσαλονίκη κατέθεσε ο Χουάν Κάρλος Τόχα. μιλώντας στον arisfm, ο Κολομβιανός εξήγησε πολλά για τη θέση του, τις ικανότητές του, αλλά και τις φιλοδοξίες του. Αναλυτικά ανέφερε:
"
Νιώθω πολύ χαρούμενος και ευτυχισμένος που ήρθα σε ένα τόσο μεγάλο Σύλλογο. Ο Άρης είναι γνωστός σε όλον τον κόσμο και έχει πιστούς οπαδούς, που δημιουργούν εντυπωσιακή ατμόσφαιρα, όπως είδα στο πρώτο φιλικό παιχνίδι της ομάδας".



Γκατούζο: "Ο Ολυμπιακός με καλύπτει, αλλά υπάρχει διαφορά στο οικονομικό"

Ο Ιταλός μέσος της Μίλαν στη συνέντευξη που παραχώρησε στον «Πρωταθλητή» αποκάλυψε ότι ο Ολυμπιακός του έχει κάνει πρόταση για τριετές συμβόλαιο, αλλά υπάρχει σημαντική διαφορά στο οικονομικό. Ακολουθούν τα κυριότερα αποσπάσματα.


Άλμπερτ Ριέρα: "'Ηρθα για να κατακτήσω τίτλους"

Ο Άλμπερτ Ριέρα αποκάλυψε ότι διάλεξε Ολυμπιακό, γιατί θέλει να είναι πρωταθλητής.Έπειτα... αποθέωσε τον κόσμο των "ερυθρολεύκων" για την υποδοχή στο αεροδρόμιο!
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Ριέρα:


Powered By Blogger

Το αρχείο του blog