Translate

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Δευτέρα 4 Ιουλίου 2011

Ανακοίνωση του Γιώργου Σαχπατζίδη

 

Με ανακοίνωση που εξέδωσε πριν λίγο ο Γιώργος Σαχπατζίδης, αναφέρεται στο δημοσίευμα του "Έθνους της Κυριακής" και τονίζει την προσπάθεια του ώστε να ολοκληρωθεί η συμφωνία με τον κ. Βασίλη Φλωρίδη.
Ανακοίνωση του Σαχπατζίδη:

Αναστασόπουλος και Χάμπερ στους "Φαίακες"

Αναστασόπουλος 
 
Διπλό χτύπημα για την ομάδα της Κέρκυρας στη θέση του τερματοφύλακα καθώς ανακοίνωσε την απόκτηση του 32χρονου τερματοφύλακα, Νίκου Αναστασόπουλου και του 30χρονου πορτιέρο από την Μάλτα, Τζάστιν Χάμπερ.

Κοτσόλης έως το 2013!

 

Ο Στέφανος Κοτσόλης ανανέωσε το συμβόλαιο του με τον Παναθηναϊκό μέχρι το καλοκαίρι του 2013.

Ο έμπειρος τερματοφύλακας επέστρεψε τον περασμένο Φεβρουάριο στην Παιανία ως εναλλακτική λύση μέχρι το καλοκαίρι και μέσα σε λίγους μήνες κατάφερε να κερδίσει την εμπιστοσύνη του Φερέιρα, ενώ γύρισε εκ νέου στην εθνική μας ομάδα.

Η πρώτη προπόνηση του Ουμπιακού

 
 
Ο Ολυμπιακός μπήκε από το απόγευμα της Δευτέρας στα... βάσανα της προετοιμασίας, με τους διεθνείς να απουσιάζουν. Δείτε  πλούσιο φωτορεπορτάζ από την πρώτη προπόνηση των πρωταθλητών!


Παρουσιάστηκαν ο Δασκαλάκης και ο Χαβίτο (video)

 
Η ΠΑΕ Ολυμπιακός παρουσίασε τους Σήφη Δασκαλάκη και Φρανσίσκο Χαβίτο, με τους δύο ποδοσφαιριστές να θέτουν υψηλούς στόχους για τίτλους, με τη νέα τους ομάδα!



Σαν να μην πέρασε μια μέρα… (videos)




Πέρασαν κιόλας επτά χρόνια από τη μεγαλύτερη βραδιά του ελληνικού αθλητισμού.  Τo gazzetta.gr σας ταξιδεύει στις «χρυσές» μέρες του Euro 2004, τότε που η Εθνική Ελλάδος απέδειξε σε όλη την Υφήλιο πως στον αθλητισμό όλα είναι πιθανά.

Το απόλυτο ξεπούλημα!

 
Ο Βασίλης Παπαθεοδώρου γράφει για το ξεπούλημα του Μάτος που θεωρείται και… επιτυχία, όταν η απόκτησή του κόστισε έξι φορές περισσότερα! Η ανάλυση όλων των δεδομένων που οδήγησαν στο… έγκλημα.

Powered By Blogger

Το αρχείο του blog