Translate

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Τετάρτη 6 Απριλίου 2011

Χαμηλούς τόνους κράτησε ο Μπόζινταρ Μπάντοβιτς μιλώντας στους ποδοσφαιριστές της Κέρκυρας


«Αναλαμβάνω εγώ την ευθύνη για την ήττα και προχωράμε. Από εμάς εξαρτάται η παραμονή μας. Θα πρέπει να τα δώσουμε όλα στο επόμενο παιχνίδι και θα δουλέψουμε σκληρά ολόκληρη την εβδομάδα. Πιστεύω σε εσάς και σας έχω εμπιστοσύνη. Δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα» ανέφερε ο Σέρβος προπονητής, απευθυνόμενος προς τους παίκτες του.

Άγριο «χέρι» από Φερέιρα!

Άγριο «χέρι» από Ζεσουάλδο!

Η... τουριστική εμφάνιση των παικτών του στις Σέρρες «τρέλανε» τον Φερέιρα, ο οποίος στα έχωσε στους παίκτες του!

Τα... γούστα πληρώνονται!


Τα... γούστα πληρώνονται!
Όχι ένα, αλλά δύο καλά συμβόλαια... θα στερηθεί ο ΠΑΟΚ λόγω των προστίμων που έχει κληθεί να πληρώσει τη φετινή σεζόν για τη συμπεριφορά των οπαδών του! Το κοντέρ έχει γράψει 531.000 ευρώ για φέτος και τρεις αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών!

"Ήρθε η ώρα να φύγει ο Λέτο"



Ο μάνατζερ του Σεμπαστιάν Λέτο, Φερνάντο Κοσεντίνο, με δηλώσεις του ξεκαθάρισε πως αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει επίσημη πρόταση για τον πελάτη του, όμως το καλοκαίρι θα πρέπει να κάνει το επόμενη βήμα στην καριέρα του.


Η παρουσίαση της συλλεκτικής φανέλας του Ολυμπιακού (video)



Δείτε σε video την παρουσίαση της συλλεκτικής φανέλας του Ολυμπιακού στο αθλητικό κέντρο του Ρέντη, με αφορμή την κατάκτηση του 38ου πρωταθλήματος. 

www.contra.gr 

Κουνάει μαντίλι ο Μπλάνκο

Κουνάει μαντίλι ο Μπλάνκο

Ο μάνατζερ του Ισμαέλ Μπλάνκο ζήτησε χρόνο για να απαντήσει στην πρόταση της ΑΕΚ για διετές συμβόλαιο συνεργασίας. Ο Αργεντινός επιθετικός, όπως όλα δείχνουν, από το καλοκαίρι θα αγωνίζεται με άλλη φανέλα.

Powered By Blogger

Το αρχείο του blog