Translate

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Παρασκευή 11 Ιουνίου 2010

Υπερκόπωση έπαθε ο Messi!




Ιδιαίτερα εκνευρισμένος με τους παράγοντες της FIFA είναι ο γυμναστής της εθνικής Αργεντινής, αφού όπως τόνισε ο Λιονέλ Μέσι είναι ένα βήμα πριν από την κατάρρευση λόγω των πολλών φετινών αγωνιστικών υποχρεώσεων.Επίθεση στους ιθύνοντες της παγκόσμιας ομοσπονδίας ποδοσφαίρου εξαπέλυσε ο γυμναστής του εθνικού αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος της Αργεντινής και αντιπάλου της εθνικής μας ομάδας στο Μουντιάλ, Φερνάντο Σινιόρι, ο οποίος τόνισε σε δηλώσεις του στο ισπανικό «Sport» ότι ο Λιονέλ Μέσι είναι κουρασμένος από τις συνεχείς αγωνιστικές υποχρεώσεις και η κατάσταση του είναι μη …αναστρέψιμη: "Ο Μέσι είναι ήδη εξουθενωμένος ενόψει του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Η ζημιά έχει ήδη γίνει και είναι μη αναστρέψιμη. Είναι τόσο κουρασμένος από τα συνεχή παιχνίδια", είπε αρχικά ο Σινιόρι και στην συνέχεια έριξε …μπηχτή για την FIFA, ενώ δεν παρέλειψε να …αποθεώσει τον νεαρό σούπερσταρ της Αργεντινής:
"Η FIFA νοιάζεται για τους έλεγχους αντι-ντόπινγκ, αλλά δεν τους νοιάζει αν οι ποδοσφαιριστές δίνουν 70 παιχνίδια το χρόνο και χρειάζεται να κάνουν μεγάλα ταξίδια. Δεν νοιάζονται επίσης αν καταρρεύσουν από τα τόσα ματς. Το πρόβλημά μου είναι πως ο Μέσι θα κάνει τα μάτια μου να βγουν έξω! Δεν μπορώ να πιστέψω σε αυτό τον ανεμοστρόβιλο που υπάρχει στην κίνηση του. Είναι ένα γενετικό θαύμα καθώς σε μια κίνηση αυτός κάνει έξι ή επτά".

"Θα τα δώσουμε όλα..."



Την άποψη του Ότο Ρεχάγκελ ότι η Εθνική Ομάδα πολύ δύσκολα μπορεί να νικηθεί, συμμερίζεται ο Βασίλης Τοροσίδης, ο οποίος μεταξύ άλλων δίνει την υπόσχεση πως οι Έλληνες διεθνείς θα τα δώσουν όλα.
-Πρώτο ματς για την Εθνική στο Μουντιάλ αύριο κόντρα στη Ν. Κορέα. Πώς την είδες στο βίντεο;

«Είναι μια καλή ομάδα, που τρέχει πολύ και οι παίκτες της είναι γρήγοροι και πειθαρχημένοι. Πιστεύω, όμως, ότι αν παίξουμε κι εμείς με πειθαρχία, πάθος και δύναμη δεν θα είναι εύκολο για την αντίπαλό μας να μας αντιμετωπίσει. Αρκεί να είμαστε εμείς σε καλή κατάσταση».

"Βλέπει" Τζεμπούρ η Λανς


Στην μεταγραφική «λίστα» της Λανς βρίσκεται ο Ραφίκ Τζεμπούρ σύμφωνα με την γαλλική ιστοσελίδα footmercato.net, αφού μετά την πώληση του Ντιντάν σε ομάδα του Κατάρ και την επικείμενη αποχώρηση του Μαουλιντά, η γαλλική ομάδα βρίσκεται σε αναζήτηση επιθετικού και εξετάζει σοβαρά την περίπτωση του ΑΛγερινού άσου της ΑΕΚ.
Έτσι οι άνθρωποι της Λανς θα έχουν στραμμένο το βλέμμα τους στο Μουντιάλ, καθώς εκεί θα συμμετάσχει ο Τζιμπούρ. O επιθεικός της ΑΕΚ θα αγωνιστεί με την εθνική ομάδα της πατρίδας του και σύμφωνα με δημοσίευμα, ο γαλλικός σύλλογος θέλει να τον αποκτήσει.
Η ΑΕΚ πάντως δεν θα δεχτεί να παραχωρήσει τον 25χρονο επιθετικό με λιγότερα από 2 εκατομμύρια ευρώ.
Powered By Blogger

Το αρχείο του blog