Translate

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Κυριακή 1 Δεκεμβρίου 2013

13η αγωνιστική: Aπόλλων-Παναθηναϊκός 1-1


Ο Παναθηναϊκός στην Ριζούπολη  ήρθε ισόπαλος 1-1 με τον Απόλλωνα Σμύρνης με τους πράσινους να φεύγουν από το γήπεδο στο δεύτερο μέρος. Ο Απόλλων πανηγύρισε τον πρώτο του πόντο με τον Σάντσες στον πάγκο και στο δεύτερο ημίχρονο δεν κινδύνεψε καθόλου.

Γκολ: 48' Παντελιάδης- 6' Μπεργκ


13η αγωνιστική: Πλατανιάς - Ατρόμητος 1-1


Ισόπαλη με σκορ 1-1 ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση μεταξύ του Πλατανιά και του Ατρόμητου στα Περιβόλια, στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής της Super League. Τόρες (25') και Παπαδόπουλος (37') τα γκολ. Με δέκα ολοκλήρωσε το παιχνίδι η ομάδα του Περιστερίου λόγω αποβολής του Γιαννούλη (43').


13η αγωνιστική: Αστέρας Τρίπολης - Παναιτωλικός 3-0


Με τον Ντε Μπλάσις να σκοράρει μόλις στα 49'', ο Αστέρας δεν δυσκολεύτηκε να φτάσει σε άνετη νίκη με 3-0 επί του Παναιτωλικού, αποτέλεσμα που τον εδραιώνει στην πρώτη πεντάδα.
 Έχασαν και πέναλτι οι γηπεδούχοι, δύο δοκάρια είχε η ομάδα του Αγρινίου.

Γκολ: Ντε Μπλάσις (1'), Ζησόπουλος (25'), Καράσκο (60΄)



Σαχτέρ-ΠΑΟΚ 0-2


Mέγας ΠΑΟΚ και στους «32»! (vid)


Ο ΠΑΟΚ δεν πάγωσε στο μακρινό Καζακστάν καθώς επιβλήθηκε της Σαχτάρ με 2-0 με τα γκολ του Λούκας στο 54ο λεπτό και στις καθυστερήσεις του αγώνα με τον Κίτσιου. Οι Θεσσαλονικείς ...

Παρί Σεν Ζερμέν-Ολυμπιακός 2-1

Παρι Σεν Ζερμέν - Ολυμπιακός 2-1


Η πρόκριση περνάει από το "Γεώργιος Καραϊσκάκης". Ο Ολυμπιακός πάλεψε στο "Παρκ ντε Πρενς", έφτασε κοντά στη φάση των "16" του Champions League από απόψε, αλλά στο φινάλε ήρθαν τα πάνω-κάτω.

Powered By Blogger

Το αρχείο του blog