Translate

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Παρασκευή 8 Οκτωβρίου 2010

Κεκλεισμένων των θυρών το ΠΑΟ-ΠΑΟΚ

Με μία αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών τιμωρήθηκε ο Παναθηναϊκός για τα επεισόδια που προκάλεσαν οι οπαδοί του στο παιχνίδι της 3ης αγωνιστικής στην Καβάλα.
Η πειθαρχική επιτροπή ανακοίνωσε τις αποφάσεις της για τους αγώνες της 3ης αγωνιστικής και τιμώρησε τον Παναθηναϊκό με ποινή διεξαγωγής ενός αγώνα χωρίς θεατές και 45.000 ευρώ πρόστιμο.Αυτό σημαίνει ότι το Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ θα διεξαχθεί χωρίς φιλάθλους.
Για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό Βόλου, ο ΠΑΟΚ τιμωρήθηκε με 3.000 ευρώ πρόστιμο, ενώ η ΠΑΕ Ολυμπιακός για όλα τα έκτροπα που έγιναν στις Σέρρες τιμωρήθηκε με μόλις 4.000 ευρώ!

Πρίττας: "Κούπερ ο καλύτερος"



 
Την αισιοδοξία του ότι η Εθνική Ομάδα θα φτάσει στη νίκη κόντρα στην Λετονία εξέφρασε ο Σάκης Πρίττας. Ο μέσος του Άρη πρόσθεσε ότι ο Έκτορ Ραούλ Κούπερ είναι ο καλύτερος προπονητής που έχει δουλέψει.

Βιτόλο: "Το 70% είναι ΠΑΟΚτσήδες




Ο Βίκτορ Βιτόλο μίλησε χθες(7/10) στην ιστοσελίδα της πατρίδας του "laopinion.es" και τοποθετήθηκε για αρκετά ενδιαφέροντα θέματα που αφορούν τον ΠΑΟΚ, αλλά και το ποδοσφαιρικό του μέλλον.  

Ντουντού: "Θέλω το πρωτάθλημα"



Σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα "Sportday"  ο Ντουντού Σεαρένσε μίλησε για τον εαυτό του, για  την επιθυμία του να στεφθεί και πάλι πρωυαθλητής με τον Ολυμπιακό και για την ανυπομονησία του να ξαναπαίξει στο Τσάμπιονς Λιγκ.
Αναλυτικά η συνέντευξη:   

Εσείς το επιλέξατε...



Το tom-footballnews.blogspot.com πριν από περίπου μήνα σας ρώτησε για ποιο/α άλλο/α πρωταθλήματα, εκτός του ελληνικού και του ισπανικού θα θέλατε να σας ενημερώνει.
Τελικά το επιπλέον πρωτάθλημα που θα έχετε την ευκαιρία να ενημερώνεστε είναι το...


Powered By Blogger

Το αρχείο του blog