Translate

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Κυριακή 27 Ιουνίου 2010

ο Σάντος είναι η φθηνότερη λύση




Στην τελική ευθεία αναμένεται να μπει τις επόμενες μέρες η πρόσληψη του Φερνάντο Σάντος στον πάγκο της Εθνικής Ελλάδας καθώς ο Πορτογάλος τεχνικός θεωρείται η ιδανικότερη και η φθηνότερη λύση.

Ο πρώην προπονητής του ΠΑΟΚ θα διαδεχθεί τον Ότο Ρεχάγκελ στο τιμόνι της Εθνικής Ομάδας και μέσα στην επόμενη εβδομάδα θα έρθει στην Αθήνα για να συζητήσει με τον Σοφοκλή Πιλάβιο και να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας ως το 2012 με την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία.
Πλέον απομένει το τυπικό μέρος της συμφωνίας καθώς ο πρόεδρος της ΕΠΟ μιλάει με τα καλύτερα λόγια στους συνεργάτες του για τον Πορτογάλο προπονητή. Σημαντικό ρόλο στη συγκεκριμένη επιλογή έχει παίξει το γεγονός ότι ο Σάντος φημίζεται για την οργανωτικότητά του ενώ και το κασέ του είναι προσιτό.

Σνέιντερ:"Εύχομαι στο Μουρίνιο να κερδίσει πολλούς τίτλους,θα ήμουν τρελός αν επέστρεφα στη Ρεάλ".


Ο Ολλανδός μέσος, Γουέσλεϊ Σνέιντερ, ο οποίος ήταν από τους καλύτερους παίχτες της Ίντερ την περασμένη σεζόν που οδήγησε στην κατάκτηση του «τρεμπλ», συνδέθηκε με ενδεχόμενη επιστροφή του στη «Βασίλισσα» έπειτα από αίτημα του Ζοσέ Μουρίνιο. Ο Σνέιντερ αποχώρησε από τους «Μερένχες» πέρυσι το καλοκαίρι με προορισμό το Μιλάνο, καθώς θεωρήθηκε «περιττός» από διοίκηση και τεχνική ηγεσία.


Γουέσλεϊ Σνέιντερ:
"Εύχομαι τα καλύτερα για τον Ζοσέ Μουρίνιο στη Ρεάλ Μαδρίτης. Να κατακτήσει πολλούς τίτλους, γιατί πραγματικά το αξίζει. Όμως, εγώ δεν πρόκειται να επιστρέψω στη Ρεάλ. Θα ήμουν τρελός αν το έκανα! Μου συμπεριφέρθηκαν πολύ άσχημα και με καθόλου σεβασμό», δήλωσε για την πρώην ομάδα του.

Για τον νέο τεχνικό της Ίντερ, είπε: "Ο Μπενίτεθ; Ο Κάουτ μου είπε τα καλύτερα γι’ αυτόν. Είναι πολύ σοβαρός προπονητής, ενώ προετοιμάζει τους παίχτες με τον καλύτερο τρόπο και η επικοινωνία μαζί τους είναι άριστη".

Πιάνουν δουλειά στον Ηρακλή

Στο χορό των μεταγραφών μπαίνει και ο Ηρακλής. Από την στιγμή που εξασφαλίσθηκε το πιστοποιητικό η διοίκηση της ΠΑΕ στρέφει την προσοχή της στην στελέχωση του ρόστερ. Ενίσχυση σε όλες της γραμμές θέλει ο Μπουμπένκο.

Σύμφωνα με όσα προκύπτουν από την Μίκρα στο στόχαστρο του Ηρακλή βρίσκονται ξένοι, αλλά και Έλληνες ποδοσφαιριστές. Μάλιστα έχει γίνει μια προεργασία όλο το προηγούμενο διάστημα και όπως λέγεται πολύ σύντομα θα υπάρξουν και ανακοινώσεις.
Οι ποδοσφαιριστές που βρίσκονται στο κατώφλι της Μίκρας είναι ο 24χρονος Τσέχος κεντρικός αμυντικός της Γιάμπλονετς, Γίρι Κρέιτσι (1.90 ύψος) και ο 30χρονος διεθνής Ιρλανδός στόπερ της Νόριτς, Γκάρι Ντόχερτι (1.88 ύψος). Αμφότεροι έχουν συμφωνήσει με τον Ηρακλή και το μόνο που απομένει είναι να γίνουν οι τελικές επαφές ώστε να αποτελέσουν και τυπικά παίκτες του ρόστερ.

Από την εγχώρια αγορά οι «κυανόλευκοι» στρέφουν το ενδιαφέρον τους στην απόκτηση του έμπειρου επιθετικού του ΠΑΣ Γιάννινα, Γιώργου Σαϊτιώτη. Διαφορετικά σενάρια θέλουν τους ανθρώπους του Ηρακλή να έχουν προσεγγίσει τους Ταραλίδη και Φλαβίνιο, της Κέρκυρας. Ενώ πάντα στα υπόψιν βρίσκεται και ο Ζοέλ Επαλέ.

Ανακοινώθηκε ο Έντερ από την ΑΕΚ


Το απόγευμα του Σαββάτου, (27/6) ο Έντερ πήγε στα γραφεία της ΠΑΕ προκειμένου να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με την ΑΕΚ,
καθώς ο Βραζιλιάνος άσος είχε περάσει τις ιατρικές εξετάσεις.
Λίγο αργότερα, η απόκτησή του απο τους "κιτρινόμαυρους" ανακοινώθηκε και επίσημα.

Ακολουθεί η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΚ:

"Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Eder Luis Lima de Soouza. O 23χρονος παίκτης υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας ενός έτους με την προοπτική ανανέωσης για άλλο ένα".

- Αγωνίζεσαι μόλις έναν χρόνο στην Ελλάδα. Περίμενες ότι θα έκανες τόσο γρήγορα το άλμα σε μια μεγάλη ομάδα όπως είναι η ΑΕΚ; "
Όταν ξεκινούσα να παίζω ποδόσφαιρο πάντα είχα στο μυαλό μου να καταφέρω να παίξω σε μια μεγάλη ομάδα. Το ίδιο και όταν πήγα στον Αστέρα Τρίπολης. Πάντα είχα στο πίσω μέρος του μυαλού μου να πάρω μεταγραφή σε κάποια μεγαλύτερη ομάδα. Η αλήθεια όμως είναι ότι δεν περίμενα να γίνει τόσο γρήγορα".


- Οι απαιτήσεις εδώ είναι μεγαλύτερες. Νιώθεις έτοιμος να αντεπεξέλθεις;
"Δεν είναι κάτι καινούργιο αυτό για μένα. Και στη Βραζιλία από μια μικρή ομάδα, βρέθηκα στην Φλαμένγκο και κατάφερα να ανταποκριθώ στις απαιτήσεις. Νομίζω ότι το ίδιο μπορώ να κάνω και στην ΑΕΚ"
.

- Ποιοι είναι οι στόχοι και οι φιλοδοξίες σου με την ΑΕΚ, αλλά και για σένα προσωπικά;
"Τα όνειρά μου φυσικά δεν σταματούν εδώ. Ήρθα για να κερδίσω τίτλους. Η ΑΕΚ είναι μια ομάδα που πρωταγωνιστεί στο ελληνικό πρωτάθλημα και θέλω να την βοηθήσω να στεφθεί πρωταθλήτρια. Θέλω το όνομά μου να γραφτεί στην ιστορία της ομάδας και πιστεύω ότι μπορούμε να κάνουμε την ΑΕΚ ξανά πρώτη. Σε ό,τι αφορά τις προσωπικές μου φιλοδοξίες, θα ήθελα κάποια στιγμή να αγωνιστώ σε μια μεγάλη ευρωπαϊκή ομάδα και στην Εθνική Βραζιλίας".



«Παλεύουμε για Ν. Φιλαδέλφεια»

Στο μεταξύ, το μεσημέρι του Σαββάτου πραγματοποιήθηκε η Γενική Συνέλευση της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ κα
ι ο Δημήτρης Χατζηχρήστος αναφέρθηκε στις προσπάθειες που γίνονται για την κατασκευή νέου γηπέδου στη Νέα Φιλαδέλφεια. Ο πρόεδρος της Ερασιτεχνικής τόνισε ότι γίνονται συνεχώς προσπάθειες, στάθηκε στο γεγονός ότι για πρώτη φορά υπάρχει ταύτιση απόψεων μεταξύ ΠΑΕ και Ερασιτεχνικής ενώ επιβεβαίωσε ότι σύντομα θα υπάρξει συνάνρηση με τον γενικό γραμματέα αθλητισμού, Παναγιώτη Μπιτσαξή.
Powered By Blogger

Το αρχείο του blog