Translate

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Σάββατο 9 Ιουλίου 2011

Μαθήματα ποδοσφαίρου(vids+pics)




Ο Φερέιρα δεν σταμάτησε λεπτό να δίνει οδηγίες. Τι ζητούσε, ποιοι ήταν οι νικητές στα μίνι διπλά και γιατί ξεχώρισε ο Λέτο. Η γκολάρα του Κατσουράνη.
Το πρωί, ο Παναθηναϊκός έκανε... πρεμιέρα για φέτος στο Κίτσμπουελ. Στις 9.3ο το πρωί, ο Ζεσουάλδο Φερέιρα ξεκίνησε να χτίζει το νέο «τριφύλλι». 

Την Παρασκευή 15/7 η κλήρωση

 
 
Σε μία εβδομάδα θα γίνει η κλήρωση στη Νιόν για τους τρίτους προκριματικούς γύρους του Champions League και του Europa, όπου μετέχουν ο Παναθηναϊκός και ο ΠΑΟΚ αντίστοιχα, πιθανώς και ο Ολυμπιακός Βόλου αν προκριθεί επί της Ραντ.
Η κλήρωση για το Champions League θα γίνει στις 13:00 ώρα Ελλάδας, ενώ αυτή του Europa στις 14:30. Παρουσιαστές θα είναι ο γενικός γραμματέας της UEFA, Τζιάνι Ινφαντίνο και ο διευθυντής των ευρωπαϊκών διοργανώσεων, Τζιόρτζιο Μαρκέτι.

Κυκλοφορούν τα εισιτήρια για Ολυμπιακό


Η Μπρέντα γνωστοποίησε μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της πως ξεκίνησε η κυκλοφορία των εισιτηρίων για το προσεχές της φιλικό με τον Ολυμπιακό.


Ζαγοράκης και Βρύζας στην Τούμπα



Μετά από αίτημα των οπαδών που συγκεντρώθηκαν στο γήπεδο οι δύο άνδρες βρέθηκαν στα γραφεία της ΠΑΕ για να συζητήσουν με τον συγκεντρωμένο κόσμο.
 

Λύνουν τα συμβόλαια Ντατόμο-Ρίκκα

 
Κλαούντιο Ντατόμο και Αντώνης Ρίκκας δεν υπολογίζονται από την ΑΕΚ και την επόμενη εβδομάδα οι δύο παίκτες θα έχουν συζητήσεις για να λύσουν τα συμβόλαιά τους.


Φήμες για συμφωνία Βιτόλο - Παναθηναϊκού

 

Ο Παναθηναϊκός θα είναι, πιθανότατα, ο επόμενος σταθμός στην καριέρα του Βίκτορ Βιτόλο, εάν τελικά όντως μείνει ελεύθερος από τον ΠΑΟΚ. Αυτό, τουλάχιστον, υποστηρίζει το Σάββατο (9/7) μερίδα του Τύπου.

Powered By Blogger

Το αρχείο του blog