Translate

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Πέμπτη 12 Μαΐου 2011

ΑΡΧΙ-ΨΕΥΤΑΡΑ ΠΙΛΑ-Φ-ΙΕ!!! ΤΕΤΟΙΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΑΚΡΥΑ ΜΑΣ!!

Ο Σοφοκλής Πιλάβιος υποστήριξε ότι ο Πίτου Γκαρσία δεν υπέγραψε το χαρτί αδειοδότησης και η υπογραφή που εμφανίστηκε ήταν πλαστή. Το Onsports επικοινώνησε με τον εκπρόσωπο και το δικηγόρο του Σεμπαστιάν Πίτου Γκαρσία.

Ο ατζέντης του Αργεντινού, Μιχάλης Φωτίου, μόλις τον ενημερώσαμε για τις δηλώσεις του κ. Πιλάβιου έμεινε άφωνος, λέγοντας: «Οι υπογραφές είναι γνήσιες, υπέγραψε ο ίδιος ο Σεμπαστιάν Πίτου Γκαρσία. Είναι και υπογεγραμμένες από την Αστυνομία. Αυτή είναι η αλήθεια, τίποτα δεν έχει γίνει πίσω από την πλάτη του ποδοσφαιριστή. Αν είναι δυνατόν να λέγονται τέτοια πράγματα. Είναι ψέματα».

Στη συνέχεια επικοινωνήσαμε με το νομικό εκπρόσωπο του 27χρονου μέσου, Γιώργο Παναγόπουλο, ο οποίος με τη σειρά του έμεινε έκπληκτος, τονίζοντας: «Είναι ψέμα δεν υπάρχουν πλαστές υπογραφές. Εγώ έκανα τα χαρτιά της προσφυγής και σε κανένα σημείο δεν λέει ότι είναι πλαστές οι υπογραφές. Όποιος αναφέρει κάτι τέτοιο μας προσβάλει».

ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΕΝΟΧΗΣ (Ηχητικό Ντοκουμέντο)

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟ BLUEARENA.GR


Απίστευτο και όμως ελληνικό. Ο νομικός σύμβουλος της ΕΠΟ, ο οποίος κάθισε στο πλευρό του Σοφοκλή Πιλάβιου, κατά τη διάρκεια της παρουσίας του στην επιτροπή μορφωτικών υποθέσεων της Βουλής, εμμέσως πλην σαφώς απείλησε ότι ενδεχόμενο άνοιγμα των φακέλων θα βλάψει κάποιες άλλες ομάδες!!!!

Δηλαδή η ΕΠΟ παραδέχεται ότι υπάρχει κίνδυνος για ορισμένες ΠΑΕ αν λάμψει η αλήθεια. "Μήπως για να βοηθήσουμε μία ομάδα, βλάψουμε κάποιες άλλες; Θα πρέπει να ληφθεί υπόψιν αυτό", ενώ στο ξεκίνημα της τοποθέτησής του, φρόντισε να ρίξει στο τραπέζι τον... μπαμπούλα της ΟΥΕΦΑ.

"Καμία σχέση δεν έχει το αυτοδιοίκητο της ΕΠΟ με τις αδειοδοτήσεις. Καμία σχέση. Είναι ένα σύστημα της ΟΥΕΦΑ. Αυτή πιστοποιεί ανθρώπους να κάνουν τον έλεγχο. Δεν μπορεί να το ακουμπήσει άλλος. Είναι φάκελος της ΟΥΕΦΑ", ανέφερε, ενώ όταν βουλευτές έθεσαν θέμα διαφάνειας, απάντησε: "Διαφάνια στο σύστημα της ΟΥΕΦΑ; Η Πολιτεία μπορει μέσω του υπουργείου Ανάπτυξης να ελέγξει τις ΠΑΕ".

Η BLUEARENA σας παρουσιάζει το ηχητικό ντοκουμέντο από την τοποθέτηση του Κουρίδη (από το 2:29 και έπειτα)

Τσουνάμι προσφυγών στην Λάρισα του... Πηλαδάκη


Μετά τους Κανόμπιο και Κούλιτς ένας ακόμα παίκτης έκανε προσφυγή ζητώντας τα δεδουλευμένα του από την ΑΕΛ. Πρόκειται για τον Αλεκσάνταρ Σίμιτς.
Ο Σίμιτς έχει ένα ακόμα χρόνο συμβόλαιο με τους "βυσσινί" ενώ δεν μετέχει στις προπονήσεις τις τελευταίες ημέρες.
Εκτός από τον Σίμιτς με εξώδικο απειλεί την ΠΑΕ και Στάθης Ταυλαρίδης που ζητάει τα δεδουλευμένα του.
Ο αμυντικός της ΑΕΛ ξεκαθάρισε ότι αν δεν εξοφληθεί μέσα σε συγκεκριμένο χρονικό διάστημα θα καταθέσει και αυτός προσφυγή.
Εκτός από τον Ταυλαρίδη υπάρχουν και άλλοι παίκτες που έχουν έρθει σε οικονομική ρήξη με την ΠΑΕ όπως οι Κουζάν και Ταλ. Οριστικές αποφάσεις θα παρθούν τις επόμενες ημέρες.

Ραντεβού στο Κατσάνειο (8μ.μ.)


Οι κινητοποιήσεις των οπαδών του Ηρακλή συνεχίζονται. Το νέο ραντεβού είναι για σήμερα (12/5) στις 8μ.μ. στο Κατσάνειο.
Ο αγώνας για τη δικαίωση και την απονομή δικαιοσύνης, συνεχίζεται...



1000 ΧΡΟΝΙΑ ΗΡΑΚΛΗΣ!!!

Ο Κεσόπουλος αποκάλυψε το σκεπτικό της απόφασης


Ο Αλέξης Κεσόπουλος μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Libero FM» για το σκεπτικό της απόφασης, το οποίο αναφέρει απίστευτα πράγματα.
«Το σκεπτικό ήρθε σήμερα το πρωί. Είναι τραγελαφικά τα όσα αναφέρει το σκεπτικό. Ουσιαστικά δεν έχουν αλλάξει πολλά πράγματα από την απόφαση της πρωτοβάθμιας επιτροπής. Είναι ξεκάθαρο ότι ήταν προαποφασισμένοι. 

ΕΙΣΤΕ ΨΕΥΤΕΣ, ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ ΚΑΙ ΕΧΘΡΟΙ ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΗ


Όπως καταγράφηκε στα πρακτικά της εκδίκασης του Ηρακλή στην δευτεροβάθμια επιτροπή, ο Γιώργος Δημητρίου, διευθυντής του τμήματος αδειοδοτήσεων της ΕΠΟ και φανατικός εχθρός του Ηρακλή από πέρσι, υποστήριξε ότι δέχτηκε τηλεφώνημα από τον Δημήτρη Ελευθερόπουλο. Σύμφωνα λοιπόν με τον Δημητρίου, ο πορτιέρο του Ηρακλή τον ενημέρωσε ότι δεν υπέγραψε το χαρτί διότι είναι απλήρωτος.

Η υποδοχή των πρωταθλητών Ισπάνιας







Οι φίλοι της Μπαρτσελόνα βγήκαν στους δρόμους της Βαρκελώνης για να πανηγυρίσουν το πρωτάθλημα, αποθεώνοντας τους παίκτες του Πεπ Γκουαρδιόλα κατά την επιστροφή τους στο αεροδρόμιο «Ελ Πρατ».

Καραγεωργίου... 2013



Ολοκληρώθηκε η παραμονή του Νίκου Καραγεωργίου στον πάγκο του Εργοτέλη, καθώς η «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ ανακοίνωσε την επέκταση της συνεργασίας τους μέχρι το καλοκαίρι του 2013.



"Ψάχνοντας" ταμείο



Οπως έχετε διαπιστώσει δεν τα πάμε καλά τις τελευταίες μέρες στο στοίχημα. Σήμερα θα προσπαθήσω να αλλάξω αυτήν την κτάσταση.

Σκοπεύω να ρισκάρω πολύ:

182: Ολυμπιακός Βόλου-ΠΑΟΚ  Χ ημ./2 τελικό 
191: Παναθηναϊκός-ΑΕΚ Χ ημ
198: Τζαγκουαρες-Σέρο Πορτένιο  1 

Προτάσεις από τον "Salpi" :


182 ΟΛΥΜΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ-ΠΑΟΚ 2 ο παοκ θα παρει το 2 γιατι εχει καλυτερη ομαδα απο τον βολο και επειδη θελει να βγει τσαμπιονς λιγκ (1,90)
191 ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ-ΑΕΚ under γιατι και οι δυο ομαδες εχουν προβλημα στο γκολ και και πολουσ τραυματιες (1,60)
177 ΕΛΣΙΝΚΙ-ΙΝΤΕΡ ΤΟΥΡΚΟΥ 1 γιατι η ομαδα του ελσινκι θελει νικη για ανεβει στην κορυφη (1.65)
Powered By Blogger

Το αρχείο του blog