Translate

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Τετάρτη 15 Ιουνίου 2011

Μαρκάνο: "Ήρθα για τον Βαλβέρδε και CL"


 
 
Ο Ιβάν Μαρκάνο πάτησε το πόδι του στην Ελλάδα στις 17:25 και στις πρώτες του δηλώσεις τόνισε ότι ο Ερνέστο Βαλβέρδε και η συμμετοχή στο CL ήταν οι κύριοι λόγοι που τον έπεισαν να έρθει στον Ολυμπιακό.

Ο Τζόρβας στη NOVA (video)




O τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού μίλησε στη Nova και τον Νίκο Τζουάννη για τη φετινή χρονιά του Παναθηναϊκού, για την κριτική που δέχθηκε στην αρχή της σεζόν, για τον Νίκο Νιόπλια και τον Ζεσουάλντο Φερέιρα, για το μέλλον του στην ομάδα και τους στόχους του τη νέα χρονιά.

Πήρε Φερνάντεθ ο Αστέρας


 Πήρε Φερνάντεθ ο Αστέρας

Ο Όσκαρ Φερνάντεθ είναι ο νέος προπονητής του Αστέρα Τρίπολης, ο οποίος ανακοινώθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης. Ο Ισπανός τεχνικός βρισκόταν στην δεύτερη ομάδα της Βαλένθια, ενώ καθοδήγησε και την πρώτη για ένα μικρό διάστημα. Μάλιστα έκανε και τις πρώτες του δηλώσεις σαν προπονητής των Αρκάδων.

Υπογράφει στον Άρη ο Σολτάνι

 

Παίκτης του Άρη και τυπικά αναμένεται να είναι από την Τρίτη ο Καρίμ Σολτάνι. Ο 27χρονος μεσοεπιθετικός έμεινε ελεύθερος από τον Ηρακλή και έχει συμφωνήσει προφορικά με τους “κίτρινους” για διετές συμβόλαιο και ετήσιες αποδοχές ύψους 180.000 ευρώ. Το μόνο που απομένει είναι να διευθετηθούν οι τελικές λεπτομέρειες και να μπουν οι υπογραφές. 

Εκλεισε και ο Μαρκάνο, έρχεται στην Αθήνα



Σε συμφωνία με τη Βιγιαρεάλ για την απόκτηση, με τη μορφή δανεισμού, του Ιβάν Μαρκάνο ήρθε ο Ολυμπιακός. Ο 23άχρονος Ισπανός φθάνει στην Αθήνα σήμερα το απόγευμα.

Powered By Blogger

Το αρχείο του blog