Translate

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Τρίτη 14 Ιουνίου 2011

Στα 2.757 τα διαρκείας

Νέο ρεκόρ ημέρας…
Αυτό που φέτος γίνεται με τον κόσμο του ΠΑΟΚ είναι πραγματικά εντυπωσιακό. Σε ένα τόσο δύσκολο καλοκαίρι η διάθεση των διαρκείας ξεπερνάει κάθε προηγούμενο. Αυτό αποδείχθηκε και σήμερα Τρίτη…

Το... αδιαχώρητο με τα διαρκείας!

 
Ο κόσμος του Ολυμπιακού ανταποκρίθηκε και με το... παραπάνω στο κάλεσμα της ΠΑΕ για τα εισιτήρια διαρκείας, καθώς στην πρώτη μέρας διάθεσης για τους νέους κατόχους έγινε το... αδιαχώρητο! Πάνω από χίλια εισιτήρια πουλήθηκαν την Τρίτη.

Αρχή με 350 διαρκείας

 
 
Η ανανέωση των εισιτηρίων διαρκείας της ΑΕΚ άρχισε, με 350 προηγούμενους κατόχους να κάνουν χρήση του δικαιώματος από την πρώτη μέρα. Σε τουρνουά στην Κύπρο προσκλήθηκε η ομάδα του Χιμένεθ.


Ξανά στην Τζένοα ο «Πάπα»!

 
 
Η Μίλαν ανακοίνωσε και επίσημα την πώληση του Παπασταθόπουλου στην Τζένοα, με τον Έλληνα αμυντικό να επιστρέφει στο «Λουίτζι Φεράρις»μετά από ένα χρόνο.


«Για δέκα χρόνια στη Ρεάλ»!

 
 
Για το παρόν και το μέλλον του στη Ρεάλ Μαδρίτης μίλησε ο Κριστιάνο Ρονάλντο. Τι είπε για τον Λιονέλ Μέσι.


Μπλάνκο "Με πονάει που φεύγω μ' αυτό τον τρόπο" (video)



Για όλους και για όλα θα μίλησε ο Ίσμαελ Μπλάνκο στην κάμερα της NOVA. Ο πρώτος σκόρερ της ΑΕΚ την τελευταία τετραετία και πρώτος σκόρερ του ελληνικού πρωταθλήματος στα δυο πρώτα χρόνια παρουσίας του στο ελληνικό πρωτάθλημα, έκανε μία αναδρομή στην καριέρα του στην Ένωση, ενώ θυμήθηκε τις καλύτερες και τις χειρότερες στιγμές της παρουσίας του στα ελληνικά γήπεδα.

Έρχεται ο πρώτος…

Έρχεται ο πρώτος…

Την πρώτη του μεταγραφή ετοιμάζεται να κάνει ο Παναθηναϊκός, μετά την παραχώρηση του Ζαν-Αλέν Μπουμσόνγκ, με παίκτη που θα αγωνίζεται στα χαφ ή στο δεξί άκρο της επίθεσης. Πιέζουν Μάτος για να επιστρέψει οι «πράσινοι». Μέσα στην εβδομάδα αναμένεται να οριστικοποιηθεί η αναβάθμιση του Γιάννης Σαμαρά στη θέση του τεχνικού διευθυντή.
Powered By Blogger

Το αρχείο του blog