Translate

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Τετάρτη 9 Μαρτίου 2011

Απόπειρα δωροδοκίας από τον 'Βαγγέλη'

«Απόπειρα δωροδοκίας από τον 'Βαγγέλη'» Οπως είχε προαναγγείλει στον Sentra, ο Αλέξης Κούγια «έδωσε» ονόματα στη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε με αφορμή το σκάνδαλο με τις κασέτες.
Ο πρόεδρος της Παναχαϊκής αποκάλυψε μεταξύ άλλων πως σε μια από τις κασέτες ο Αχιλλέας Μπέος επιχείρησε να δωροδοκήσει τον Δαλούκα για τον αγώνα Αρη - Παναθηναϊκού, ενώ ανέφερε και πρόταση 200.000 ευρώ τα οποία θα δίνονταν από τον Δαλούκα στον Ιταλό διαιτητή του αγώνα Μακάμπι - Ολυμπιακό.

Διέρρευσε η πρώτη κασέτα στο διαδίκτυο (audio)

Λίγες ώρες πριν ο Αλέξης Κούγιας, όπως έχει δεσμευτεί, βγάλει στη... φόρα τις «περίφημες» κασέτες, τις οποίες θα δώσει και στα ΜΜΕ παράλληλα με μια άκρως ενδιαφέρουσα συνέντευξη Τύπου, κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο, απόσπασμα όπου ακούγεται κάποιος να μιλά για τον Δαλούκα και το παιχνίδι Παναθηναϊκός-Άρης.
Στην κασέτα ακούγεται λοιπόν κάποιος να λέει:
«Toυ λέω αν είναι να βγει ο Κάκος εκει πάνω βάλε μου τον Δαλούκα, ο οποίος Δαλούκας θα παίξει 52 - 48 Άρη. Τα σπόρια θα τα δώσει στον Άρη.
Τον παίρνω τηλέφωνο εγώ. Του λέω πρόσεξε. Σε παίρνω τηλέφωνο για ένα συγκεκριμένο πράγμα. Εάν θα μπεις εκεί, θα βοηθήσεις; Πρόσεξε δεν θέλω να κάνεις έγκλημα. Να βοηθήσεις. Θα βοηθήσεις;

ΠΑΟΚ-Εργοτέλης 2-0 (Βίντεο)

«Μίλησαν» φανέλα και Τούμπα!

Ο ΠΑΟΚ με σβηστές τις μηχανές νίκησε στην Τούμπα τον Εργοτέλη με 2-0 στο εξ' αναβολής παιχνίδι της 23ης αγωνιστικής.
Η κρητική ομάδα δυσκόλεψε τον ΠΑΟΚ, όμως δεν μπόρεσε να τον εμποδίσει να πετύχει δυο όμορφα γκολ με τον Κοντρέρας στο 17' και τον Τσουκαλά στο 86'.

Με την ομάδα Ντάνι και Χοσέμι


Στον αγωνιστικό τομέα, το σημερινό (09/03) πρόγραμμα ήταν απογευματινό και τα προβλήματα ήδη αρχίζουν να μειώνονται.

Αυτός είναι ο ηγέτης του Ηρακλή (video)




Υπάρχουν ορισμένες αντιδράσεις από τις οποίες μπορεί να "πιαστεί" κάποιος και να μπει στην ψυχολογία του οποιουδήποτε παίκτη. Αφορμή για το σημερινό σχολιο, αποτέλεσε το βίντεο που ανέβηκε στο youtube και μεταδόθηκε από την BLUEARENA και αφορούσε την χαμένα ευκαιρία του Μονσέφ Ζερκά στο Κλεάνθης Βικελίδης, πέντε λεπτά πριν το "χτύπημα" του Βικτοράς Γιάκομπ.

ΜΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ=ΧΙΛΙΕΣ ΛΕΞΕΙΣ

 
Το παρακάτω άρθρο είναι μια επιστολή από το blog http://panathinaikos-press.blogspot.com/

Powered By Blogger

Το αρχείο του blog